Het heeft even geduurd voordat ik wist hoe ik deze burrito moest noemen en nog steeds vraag ik mij af of iedereen het zal begrijpen. Een burrito is een bekend Tex-Mex gerecht en ik wilde die Mexicaanse smaken naar voren laten komen, maar tegelijkertijd wilde ik gebruik maken van een van mijn favoriete saladedressings waar niets Mexicaans aan is. Die combinatie werden deze Caesar burritos met kip. De burritos zelf zijn makkelijk om te maken en ik help jullie een handje met vouwen middels enkele stap voor stap foto’s. Wel moet de kip eerst even gebakken worden in de oven en dat kost enige voorbereidingstijd, maar ook weer niet te veel. Ik heb in ieder geval niet lang in de keuken hoeven te staan om deze burrito’s te maken.
Je kunt deze burrito’s sowieso van te voren bereiden en pas vlak voor serveren grillen, zodat de kaas smelt en ze een beetje warm zijn. De burrito’s waren verrassend lekker en ik ben dan ook erg blij dat ik dit recept hier kan delen met jullie. Laten we dit weekend eens lekker op Tex-Mex tour gaan.
Yeah, i love burrito’s! Heb ze gister nog gemaakt :). Ooit in een lunchroom een soortgelijke variant gegeten met caesar dressing. Ik was er fan van!
Wat lekker! Ziet er goed uit!
Kan je hiervoor ook kipkrokant voor gebruiken die al klaar liggen en die je alleen hoeft op te bakken?
Is ook een mogelijkheid.
Welk merk Ceasar salade dressing heb je gebruikt?
Dat weet ik niet meer.
Deze vanavond gemaakt. De mix gebruikt van Santa Maria. Volge de keer neem ik iets meer kip, de 500gr die op het pakje staan. Meer vulling in wrap en iets minder pikant hoop ik.
Ze vielen heel goed in de smaak! Platte peterselie gebruikt ipv koriander. Dank je voor het recept.
Ziet er heel lekker uit ga ik zeker een keer proberen!