Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Appel-speculaas kruimelcake

Laura Kieftdoor Laura Kieft
14 november 2020
in Cakes, Feestdagen, Sinterklaas, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

In deze periode gooi ik het liefst overal speculaaskruiden doorheen. Ik ontbijt of lunch in de herfst en winter regelmatig met pap en die breng ik op smaak met kruiden. Ook mijn baksels moeten eraan geloven, ik ben dól op die kruidige smaken. Deze appel-speculaas kruimelcake is een parel als je het mij vraagt. Een briljante versie van de appel-kaneelcake. In plaats van kaneel dus speculaas, en die kruimellaag voegt een heerlijke extra structuur toe. Probeer maar eens!

Recept afdrukken

appel-speculaas kruimelcake

Een briljante variatie op de appel-kaneelcake is deze appel-speculaas kruimelcake. De kruimellaag voegt een heerlijke structuur toe.
Porties: 16 stuks
voor een 20 x 20 cm bakvorm

Ingrediënten

  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 100 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 1 tl vanille-extract
  • 2 eieren (M)
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • snuf zout
  • 2 tl speculaaskruiden
  • 1 kleine appel

Kruimellaag

  • 60 gram boter
  • 80 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 40 gram bloem
  • 40 gram havermout
  • snuf zout
  • 40 gram gehakte amandelen

Instructies

  • Maak eerst het cakebeslag. Klop boter en suiker romig. Voeg vanille-extract en de eieren toe en mix tot deze zijn opgenomen.
  • Bakmeel, zout en speculaaskruiden kun je tegelijk toevoegen, mix tot dit is opgenomen.
  • Schil een appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Spatel ze door het beslag.
  • Stort het beslag in de met bakpapier beklede bakvorm en spreid gelijkmatig uit.
  • Maak dan de kruimellaag, hiervoor doe je alle ingrediënten tegelijk in een kom. Kneed met je handen tot een kruimelig deeg. Verdeel over de laag cake, het wordt een goed dikke kruimellaag.
  • Bak de cake in ongeveer 25 minuten op 160 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
Tips

Ook lekker: nog wat stukjes kruidnoot door de kruimellaag kneden.

Bewaren

In een afgesloten verpakking 4-5 dagen houdbaar.

Vorige post

Volgende post

RESERVEREN: Het Laura’s Bakery Receptenboek
Sinterklaas: 10x bakken met speculaas

Related Posts

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
9

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
26

Zoals...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft
09 januari 2021
3

Met...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 35

  1. Sandra says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Ik zag dit leuke recept en ben het gelijk gaan maken.
    Nu is de baktijd voorbij alleen is de cake nog helemaal niet gaar.
    Ik heb alles nagelopen wat er mis kon zijn, maar ik zou niet weten wat.
    Heb jij misschien het antwoord😊

    Groetjes Sandra

    Beantwoorden
    • Joëlle says:
      2 maanden geleden

      Ik had het zelfde probleem, 10 min langer gebakken en hij was perfect.

      Beantwoorden
    • Huguette says:
      2 maanden geleden

      Hoi,
      Ik heb precies hetzelfde.
      Ziet er erg lekker uit als recpet, maar wil nog niet gaar worden.
      Ik laat het gewoon wat langer in de oven staan.
      Ben benieuwd, nog even afwachten….
      Groetjes Huguette

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        2 maanden geleden

        Heb je een extra oven thermometer in de oven staan? Wie weet is de temperatuur toch net iets lager in de oven dan dat ‘ie aangeeft. En zolang je de cake gewoon iets langer bakt komt je vast tot hetzelfde resultaat!

        Beantwoorden
        • Sandra says:
          2 maanden geleden

          Ik heb de cake nog 10 minuten extra gegeven en hij was HEERLIJK!!
          Dus toch nog gelukt😉

          Beantwoorden
        • Lisa says:
          2 maanden geleden

          Hey hallo. Ook al is het al een paar keer gezegd, het melden is de moeite waard denk ik. Ik had ook het probleem dat de cake nog niet gaar was (pudding achtig) na 25min op 160 graden (boven- en onder warmte). Zelf gebruik ik nu een tijdje een oventhermometer om inderdaad te temperatuur te checken, maar die was goed. Vreemd.. maar inderdaad na langer in de oven laten is de cake gelukt! Oh ja, en érg lekker! 🙂

          Beantwoorden
          • Laura's Bakery says:
            2 maanden geleden

            Inderdaad echt vreemd! Ik heb deze cake al zó vaak gemaakt en het klopt bij mij precies met de oventemperatuur en =tijd. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen bij je.

    • Lotte says:
      2 maanden geleden

      Hi Sandra, ik heb nu precies hetzelfde probleem. Ik heb de oven maar op 180 gr even gezet 🤔…

      Groetjes Lotte

      Beantwoorden
      • Inge says:
        2 maanden geleden

        Ik zag dit recept en het leek me erg lekker. Met lotjes trekken voor de Kerst hebben we er met de familie van gesmuld, iedereen vond het erg lekker. De combinatie met frisse blokjes appel deed het ‘m voor mij. Mijn cake was met 25 min echt gaar.

        Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Misschien is de temperatuur van jouw oven net even anders. Altijd testen met een cake-prikker en zo nodig dan gewoon nog iets langer bakken!

      Beantwoorden
  2. Nienke says:
    2 maanden geleden

    het is super lekker en lijkt heel er op mijn appelkruimelkruidcake
    groetjes Nienke

    Beantwoorden
  3. Maarten says:
    2 maanden geleden

    Je hebt helemaal gelijk: onweerstaanbaar lekker!!
    De uitdaging van de tijd herken ik. Ik heb het in de airfryer gedaan, maar dat moest toch ook 22 minuten en dat zou dan eigenlijk 17, 18 moeten zijn (2/3 van de tijd).

    Beantwoorden
  4. Lioba says:
    2 maanden geleden

    Dubbele hoeveelheid gemaakt maar met boven/onderwarmte 160 in combimagnetron na 40 min nog “pudding”, op hetelucht verder gegaan, helaas nog net te kort, toch niet helemaal gaar. De topping is top! Aan de onderzijde is de cake erg vet. Wat kan ik anders doen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Als je de dubbele hoeveelheid maakt dan moet de oventijd inderdaad ook een stuk langer zijn, dat is dan weer tevens afhankelijk van hoe grote bakvorm je hebt gebruikt. Daarnaast heb ik persoonlijk geen goede ervaringen met bakken in een combi magnetron, dus is het voor mij moeilijk beoordelen zo op afstand. Als de onderkant niet gaar was, dan kan ik wel begrijpen dat het vettig aangevoeld moet hebben.

      Beantwoorden
    • Rianne says:
      2 maanden geleden

      Mijn kruimels vermengen zich een beetje met het cakebeslag. Idee om de kruimels eerst een tijdje in de koelkast te doen?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        2 maanden geleden

        Dat is zeker een goed idee!

        Beantwoorden
  5. Nadine says:
    2 maanden geleden

    Deze meteen gemaakt in muffinvormpjes, groot succes! Met de helft van de ingrediënten en iets minder suiker. Schuddebuikjes toegevoegd aan de crumble en nog een laagje banketbakkersroom onder de crumble. Zó lekker!! En inderdaad wel iets langer in de oven.

    Beantwoorden
  6. Tamara says:
    2 maanden geleden

    Ook ik heb hem 5 minutenlange in de oven gelaten maar ik kan niet stoppen met peuzelen. Super lekker en ziet er ook nog eens echt Sinterklaas-isch uit met de kruidnootjes😍

    Beantwoorden
  7. Sandra says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura, erg lekker recept! En alle ingrediënten had ik al in huis dus kon hem gelijk maken. De onderkant vind ik iets vettig. Kan ik dit ook voorkomen? Heb hem nu even op een keukenrol velletje gelegd.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Wat vervelend! Was de cake wel goed gaar?

      Beantwoorden
      • Sandra says:
        2 maanden geleden

        Ja die was wel gaar en erg lekker! Ik heb hem ongeveer 10 minuten langer gebakken

        Beantwoorden
  8. Marion says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Wat is dit een superlekker recept! Ik heb hem gemaakt en het is moeilijk weg te zetten 😉
    Dit is een blijvertje en zal zeker nog wel een keer gemaakt worden voordat het Sinterklaas is!

    Ik heb hem wel 15 minuten langer moeten bakken en zelfs de temperatuur verhoogd.

    Beantwoorden
  9. Lilian says:
    2 maanden geleden

    Zojuist deze cake gebakken maar omdat hij nog niet gaar was heb ik hem er langer ingedaan.
    Net nam ik een hap en vond ik hem een beetje droog, betekent dat dat ik hem er te lang heb ingedaan?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ah wat vervelend! Dan zal het toch net te lang zijn geweest ja.

      Beantwoorden
  10. Ali de Ruiter says:
    2 maanden geleden

    Hallo Laura. Vanmiddag de cake gebakken en ook 15 minuten langer in de oven voordat hij gaar was. Bij mijn dochter gebracht en iedereen vond hem heerlijk. Had alleen geen amandelen in huis heb hiervoor c walnoten gebruikt smaakte ook goed. Groet Ali

    Beantwoorden
  11. Eva says:
    2 maanden geleden

    Ook mijn cake heeft bijna 3/4 uur in de oven gestaan, omdat de prikker verre van droog was na 25 minuten. Voor het eerst gebruik ik bakpapier van Toppits met anti slip(!), maar heb het gevoel dat de onderkant van baksels daardoor vettiger blijft. Ik had dit laatst nl. bij n appeltaart ook al. Dus terug naar huismerk AH.

    Beantwoorden
  12. Ineke says:
    2 maanden geleden

    Ook hier net gemaakt. En net als de meeste anderen temperatuur aangepast naar 35-40 graden. Toen had hij een mooie donkere kleur en was hij goed gaar. Dacht dat hij dan misschien toch te droog zou zijn, maar hij is precies goed en lekker luchtig. Morgen mag hij mee naar het werk. De pecanfudge staat ook in de koelkast, dus wordt vast lekker morgen.

    Beantwoorden
  13. Gerry says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Weer zo’n superlekker recept. Ik maak al jouw recepten met een heteluchtoven die helaas per 25 graden omhoog of omlaag gaat. Deze op 150 graden gebakken en de laatste 5 minuten naar 175 gezet. Goed gelukt én héérlijk!

    Beantwoorden
  14. Erik says:
    2 maanden geleden

    Paar uur geleden gemaakten en was super lekker.gaat zeker nog eens gemaakt worden.

    Beantwoorden
  15. Jenny says:
    1 maand geleden

    Super super lekker. Inderdaad iets langer in de oven laten staan, maar iedereen was enthousiast en wou het recept ook hebben. Voor herhaling vatbaar. Ook de structuur van kruimel deeg bovenop het cake beslag.goeie verrassende combi.
    Jenny.

    Beantwoorden
  16. Merel says:
    1 maand geleden

    Hoi, Laura,

    zou ik dit recept ook glutenvrij kunnen maken? zoja wat kan ik dan voor wat vervangen? dankjewel! 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Ik durf het niet exact te zeggen, maar hopelijk helpt dit artikel je daarbij: https://www.laurasbakery.nl/glutenvrij-bakken-doe-je-zo/

      Beantwoorden
  17. Brechtje says:
    1 maand geleden

    De cake de tweede keer op 170 graden gebakken en toen was hij perfect.

    Beantwoorden
  18. Corrien says:
    1 maand geleden

    Hoi Laura, dit recept was een succes! Heb m verdubbeld en in 2 springvormen van 20 cm doorsnede gebakken. Er wordt hier én door familie alweer om herhaling gevraagd!
    De cakes hadden ook wel 5 tot 10 min langere baktijd nodig, maar daar houd ik de volgende keer gewoon rekening mee.
    En nu had ik nog pepernoten voor het kruim, maar ik las terug van iemand die schuddebuikjes had gebruikt, of ik verkruimel speculaasjes. Dit was te lekker om alleen maar in december van te genieten!
    Bedankt!

    Beantwoorden
  19. Bertine says:
    4 weken geleden

    Vandaag gemaakt en was heerlijk. 5-10 min extra in de oven, met 25min kwam de sateprikker er nog nat uit. Doe altijd dan met ong 2,5min verlengen en steeds checken, werkt goed. Met onze combi-oven moet het baksel altijd langer in de oven dan volgens het recept, wellicht hebben anderen die hier reageren hetzelfde, dus gewoon even verlengen en checken op gaarheid.
    Kruimellaag zakte bij mij de cake in, waardoor het niet echt een lekker kruimellaagje werd, maar komt waarschijnlijk omdat ik de ingrediënten te vast gekneed heb.
    Zeker voor herhaling vatbaar. Ik vind het fijn om met recepten die lekker smaken, te experimenteren zodat ie perfect wordt.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=d4aef9a5f5abaf9a612c4f11e834bfd7&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FrbKy-t6pd8AX_csXBy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4f269b7648344dea674a45e41d1e4b0f&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>
  • NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/137320600_2809796376014810_2112952850667857140_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=xOMFiqyQEDUAX_lW-nd&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=aab35582e3c051d2b5a4e2ff867e93dd&oe=6025C882' title='NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het 't liefst als ontbijt? Dit havermout ontbijt uit de oven deed mij daaraan denken, de verantwoorde variant daarvan tenminste, en kun je rustig elke ochtend als ontbijt eten! Ik vind het extra lekker met een schep Griekse yoghurt erbij.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart'>
  • NIEUW! Met deze havermout ontbijttaart kun je fantastisch lekker ontbijten. Het recept is erg makkelijk en het resultaat prachtig, dus ik kan je aanraden om er ook eens mee aan de slag te gaan 😁.⁠
⁠
Je vindt het recept nu op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakkenmethavermout #havermout #ontbijttaart #havermouttaart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Brownie wafels

Verschillende soorten blindbakvulling

Bastogne kaneelijs

Oud en Nieuw champagnetaart

Volgende Post

Sinterklaas: 10x bakken met speculaas

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Webshop: Uit eigen streek

door Laura Kieft-29 november 2011-1

Gisteren heeft weer een nieuwe webshop haar virtuele deuren geopend, en niet zomaar één. Mede blogster Pauline (die jullie vast allemaal kennen van uit Pauline’s keuken) heeft maandenlang hard gewerkt aan haar bedrijf Uit eigen...

Gestrikt!

door Laura Kieft-18 november 2011-3

De lussenstrik staat denk ik nu al ruim een jaar op mijn lijstje ‘wil ik nog eens maken’. Elke keer weer bedenk ik mij te laat dat er dan tylose door het fondant moet worden...

Liefde is…

door Laura Kieft-13 november 2011-12

Liefde is… een speciale taart aan je vriendje geven omdat hij jarig is. Dit deed een vriendin van mij. Na veel wilde plannen voor de taart zijn we uiteindelijk toch op een vrij eenvoudige versie...

Review: workshop De Koekenbakkers

door Laura Kieft-06 november 2011-7

Gisteren heb ik dan eindelijk een workshop van Mariëlle van De Koekenbakkers mogen volgen! Een paar maanden geleden heb ik mij al ingeschreven voor deze workshop en heb er dus lang naar uit mogen kijken....

Eindstand Pink Ribbon actie

door Laura Kieft-01 november 2011-12

De maand oktober is voorbij en het geld is overgemaakt. Er is een einde gekomen aan de maand die in het teken van borstkanker staat en daarmee is er ook een einde gekomen aan mijn koekjesactie....

Recept Royal Icing

door Laura Kieft-31 oktober 2011-158

Laatst gaf ik jullie al het recept voor suikerkoekjes, nu geef ik jullie het recept Royal icing zodat je de koekjes kunt gaan decoreren. Deze hoeveelheid Royal icing is genoeg voor het recept van de...

Zoetigheden uit Parijs

door Laura Kieft-23 oktober 2011-8

Vorige week zondag vertrok ik samen met mijn ouders en zusje naar Parijs. Hier gingen we donderdagochtend vroeg weer weg om nog 2 dagen naar Disneyland te gaan! Ik was nog nooit in Parijs of...

Recept Suikerkoekjes

door Laura Kieft-14 oktober 2011-218

Wanneer ik koekjes decoreer, zijn deze suikerkoekjes echt mijn go to recept. Mijn favoriet waar ik bijna nooit van afwijk. Het enige andere recept dat ik nog wel eens wil gebruiken is een aanpassing op dit...

De Pink Ribbon koekjesfabriek

door Laura Kieft-05 oktober 2011-16

koekjes uitsteken Gezien de hoeveelheden koekjes die hier in huis gebakken worden mag ik het met recht een koekjesfabriek noemen. De actie is een ontzettend groot succes, groter dan ik ooit had durven dromen. Er...

Een actie voor Pink Ribbon

door Laura Kieft-01 oktober 2011-10

Oktober is de maand waarin er extra aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Jaarlijks wordt bij ruim 13.000 mensen borstkanker vastgesteld. Iedere vrouw heeft een kans...

Vintage baking

door Laura Kieft-28 september 2011-8

Deze cupcakes wilde ik eigenlijk gisteren al met jullie delen, toen was ik alleen te druk met naar de oven hollen. Waarom zul je denken, daar hoor je dit weekend meer over. Ik heb namelijk...

It’s my birthday

door Laura Kieft-20 september 2011-6

Nou ja, afgelopen zondag dan. 18 September werd ik 21 jaar, écht volwassen dus. Familie en vrienden lieten al weten dat zij nieuwsgierig waren naar de taart. Dit keer alleen geen fondant taart zoals ze...

Gestencilde bloesemtak

door Laura Kieft-13 september 2011-8

Bij Ellen in Donderen had ik in mijn vakantie zo’n ontzettend leuk stencil gekocht die ik ontzettend graag wilde uitproberen. Maar om nu gelijk een hele taart te maken, dat moet anders kunnen dacht ik zo. Zo...

Glinsterende snoepjes

door Laura Kieft-07 september 2011-6

Deze cupcakes heb ik al een poosje geleden gemaakt en wilde ik jullie eigenlijk dit weekend al laten zien. Dat was mijn bedoeling in ieder geval.. KPN werkte alleen even niet mee, na een storing...

De vakantie zit er weer op

door Laura Kieft-27 augustus 2011-5

Bij het gebrek van een echte zomer probeer ik er dan maar wat vrolijks van te maken. Want die zomer, die is dit jaar compleet verregend. Zo mooi als het voorjaar was, zo slecht is...

Review: De oude bakkerij

door Laura Kieft-18 augustus 2011-6

Al tijden geleden las ik in het tijdschrift MjamTaart over het bakkerijmuseum in Medemblik. Ik wist gelijk; ‘daar wil ik heen!’. Het  heeft enige tijd geduurd maar afgelopen weekend was het dan zover, samen met...

Review: Baking cups

door Laura Kieft-12 augustus 2011-32

Ik ben gek op leuke baking cups, ze maken je cupcakes helemaal af. Tegenwoordig kun je je lol op met alle leuke kleurtjes en printjes. Sommigen zien er in de verpakking alleen heel erg leuk...

65 met toblerone en appel-kaneel

door Laura Kieft-04 augustus 2011-9

Voor de verjaardag van de vader van mijn overbuurvrouw (snappen jullie het nog) vond ik het moeilijk om de kleuren te bepalen. Want wat zijn nu echte mannenkleuren in combinatie met cupcakes. Ik dacht nog...

Uitgelicht: Siliconen molds

door Laura Kieft-28 juli 2011-5

Velen zijn gek op molds, anderen juist helemaal niet. Ik behoor tot de eerste categorie. Je kunt de mooiste  vormen maken met deze leuke siliconen vormen, je hebt al snel een prachtig resultaat. Dit snelle...

Review: Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

door Laura Kieft-22 juli 2011-2

De oplettende lezer heeft het tabblad ‘reviews’ vast al eens opgemerkt bovenaan deze pagina, dan is ook opgevallen dat hier nog niets bij stond. Daar komt met deze eerste review verandering in. Ik heb gekozen...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan