Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Rocky road fudge

Laura Kieftdoor Laura Kieft
22 maart 2017
in Klein Gebak, Truffels & Bonbons, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Wat is rocky road toch een geweldige uitvinding. Je kent deze combinatie van chocola, marshmallows, noten en koekjes misschien wel. Eerder maakte ik al eens rocky road rotsjes, maar een fudge variant stond ook al een tijd op mijn baklijstje. Die is er nu vanaf, want ik maakte onlangs namelijk de rocky road fudge! Heerlijke smeuïge chocoladefudge met noten, zachte marshmallows en knapperige koekjes. Het is niet alleen de smaak die ik zo lekker vind, maar ook de combinatie van structuren. Probeer het zeker een keer uit!

Recept afdrukken

Rocky road fudge

Rocky road is een geniale combinatie van chocola, marshmallows, noten en koekjes. Deze rocky road fudge is ook érg lekker.
Porties: 45 stukjes fudge

Ingrediënten

  • 1 blik gecondenseerde melk (397 gram)
  • 340 gram pure chocolade*
  • 90 gram noten (ongezouten, ik gebruikte een notenmix)
  • 45 gram biscuitjes
  • 30 gram marshmallows
  • extra noten biscuitjes en marshmallows ter decoratie (optioneel)

Instructies

  • Deze fudge is razendsnel gemaakt, je hebt alleen wat geduld nodig bij het opstijven. Bekleed daarom eerst een bakvorm/ovenschaal van ongeveer 16×24 cm met bakpapier. Daarna hak je eventueel grotere noten als pecannoten wat fijner. Breek de biscuitjes en stukjes en knip de marshmallows ook in stukjes mocht je geen mini’s kunnen vinden (dat deed ik ook).
  • In een steelpannetje doe je de chocolade en gecondenseerde melk. Op een laag vuur laat je de chocola smelten tot je een egale massa hebt.
  • Wanneer alle stukjes chocola gesmolten zijn, voeg je de noten, biscuitjes en marshmallows toe. Roer ze goed (en vlot) door het mengsel heen en stort dit dan in de bakvorm.
  • Gebruik een spatel om het gelijkmatig in de vorm te verdelen, verdeel dan de extra ingrediënten ter decoratie over de fudge.
  • Zet de schaal opzij zodat het kan opstijven, dit heeft wel een paar uur nodig. Zelf zet ik hem eerst een uurtje op het aanrecht en verplaats hem dan naar de koelkast. Na ongeveer 3 uur is hij al stevig genoeg om blokjes van te snijden, maar ik wacht zelf liever tot de volgende dag.
Tips

* Je kunt ook prima melkchocolade gebruiken, maar houd er rekening mee dat de smaak van pure chocola afzwakt door de verwerking en zoete gecondenseerde melk. Qua smaak lijkt deze fudge al op die van melkchocolade. Lees hier meer over het gebruik van melk- en pure chocola.

Bewaren

In de koelkast tot een week te bewaren.

Vorige post

Volgende post

Even voorstellen: Lian!
Hartige wentelteefjes met kaas en pesto

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
19

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 37

  1. Romy says:
    4 jaar geleden

    Lijkt me heerlijk! Ga hem snel een keer maken! Ik ben sowieso dol op rocky road en maak zelf altijd een plaat met marshmallows en koekjes en een plaat met noten en rozijnen.

    Beantwoorden
  2. Meike says:
    4 jaar geleden

    Oh lekker! IK hou van Rocky Road en deze variant klinkt heel goed. Geconsendeerde melk is sowieso mijn guilty pleasure, haha 🙂

    Beantwoorden
  3. Homemade by Joke says:
    4 jaar geleden

    Mmmm ziet er lekker uit Lau ?
    Wel al vaker gezien maar nog nooit geproefd.
    Liefs, mam ❤️

    Beantwoorden
    • Elisha says:
      2 jaar geleden

      Zelf heb ik al een aantal keren fudge proberen te maken, maar het is elke keer na een hele nacht in de koelkast nog steeds zacht, waar kan dag aan liggen? Als ik klaar ben met het maken van de fudge dan zet ik het meteen in de koelkast, bij jou recept staat dat je het eerst nog een uur op het aanrecht zet, maakt dat heel veel verschil? Het is wel super lekker en ik wil het wel kunnen blijven maken, want het is ook superleuk om te maken😊

      Beantwoorden
      • Lian van Rens says:
        2 jaar geleden

        Probeer eens iets meer chocolade toe te voegen, het harde ingrediënt. Wellicht dat dit voor jou helpt. Bedenk wel dat fudge zacht hoort te zijn en niet zo hard als chocolade. Je dient er wel stukjes van te kunnen snijden.

        Beantwoorden
  4. Hannie Graven-Jansen says:
    4 jaar geleden

    Hallo.Mijn moeder maakte dit al maar dan met stukjes koekjes,dat was in mijn kinder jaren(1950).
    Mijn opa noemde het dan zoete bloedworst,het ging met verjaardagen altijd schoon op,heerlijk voor chocola verslaafden.

    Beantwoorden
    • Riet says:
      1 jaar geleden

      Hier ook in de familie.. wij noemen het arretjescake. Maar dan geen gecondenseerde melk erdoor

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        1 jaar geleden

        arretjescake is net weer even een ander recept, maar ook heerlijk! (heb ik overigens ook online staan)

        Beantwoorden
  5. Loes says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Hoe lang kan je dit bewaren?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      een week ongeveer.

      Beantwoorden
  6. Caroline says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik neem aan dat je het in de koelkast moet bewaren?

    Groeten, Caroline

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Ja klopt inderdaad 🙂

      Beantwoorden
  7. Eileen says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Een bakvorm of ovenschaal van 20 bij 12 cm, klopt dat wel ??

    Groetjes,
    Eileen

    Beantwoorden
  8. Marian says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura, de fudge staat op te stijven. Alleen bij het mixen smolten alle marshmallows meteen. Herken je dit? Zou mijn mix te warm geweest zijn?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dan is je mengsel inderdaad nog net iets te heet geweest.

      Beantwoorden
      • Ilvia says:
        3 jaar geleden

        Je kan de marsmellow’s voor dat je ze door het mengsel doet even in de vriezer zetten.

        Beantwoorden
  9. Lilyan says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura, ik ben fan van je Rocky Road, nu maak ik deze voor een vriendin van mij. Wat ik zelf nog doe, ik bestrooi de bodem met kokosrasp, staat leuk en combineert heerlijk met de choco etc.!

    Beantwoorden
  10. InaKB says:
    3 jaar geleden

    Bedankt voor het delen, het is heerlijk. Heb er nog wat klein gesneden abrikozen door gedaan.

    Beantwoorden
  11. Claudia says:
    3 jaar geleden

    Bedankt voor dit recept. In verband met koemelk intolerantie vandaag gemaakt met gecondenseerde kokosmelk. Het is heerlijk! Om je vingers bij af te lijken.

    Beantwoorden
  12. Melanie says:
    3 jaar geleden

    Heb dit heerlijke recept uitgeprobeerd van het weekend. Na een hele nacht in de koelkast was het mengsel nog steeds niet hard. Heb jij een idee wat er mis gegaan is?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Dat is heel vreemd. Kan het zijn dat je melkchocolade hebt gebruikt of iets in de verhoudingen hebt aangepast. Fudge wordt trouwens nooit steenhard en zeker met dit warme weer wordt het buiten de koelkast snel zacht.

      Beantwoorden
  13. janita says:
    2 jaar geleden

    Wat een fantastish blog heb je gemaakt, alles is even lekker, ik ben niet zo een bakker en koker, maar krijg er zin in, harstikke bedankt voor al dat lekkers

    Beantwoorden
  14. Ilona says:
    2 jaar geleden

    Vorige week heb ik de fudge gemaakt en het was superlekker! Deze ga ik vaker maken!

    Beantwoorden
  15. Marjolein says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Wat is dit toch een heerlijk recept! Eigenlijk alles wat er op je site staat (en allebei je boeken uiteraard😉). Nou vraag ik mij af en ik hoop dat jij het antwoord weet, wat is eigenlijk het verschil tussen rocky road en arretjescake? Of is het hetzelfde?
    Groetjes Marjolein

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Echte rocky road heb ik nog niet eerder gemaakt. Het lijkt behoorlijk op elkaar, grootste verschil zit hem in wat je er doorheen doet.

      Beantwoorden
      • Marjolein says:
        2 jaar geleden

        Hoi Laura,
        Dankjewel voor je reactie! Oke dus eigenlijk is het hetzelfde maar dan net iets anders;-). Ik ga snel weer verder bakken haha

        Beantwoorden
  16. ineke says:
    1 jaar geleden

    Vandaag maakte ik een sinterklaas erosie. Ik verving de noten en koekjes door kruidnootjes en de marshmallows door in stukken gesneden schuimpjes.
    Ter decoratie chocoladepepernoten, schuimpjes, hartjes en wanneer mengsel afgekoeld is net voor het stijver word nog wat minichocoletters erin. Lekker dat het is

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Klinkt fantastisch!

      Beantwoorden
  17. Sophie says:
    1 jaar geleden

    Kan gecondenseerde melk vervangen worden door kokosmelk? Dit om het melkvrij te maken.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Je kunt het vervangen door gecondenseerde kokosmelk, niet door gewone kokosmelk.

      Beantwoorden
  18. Sanne says:
    1 jaar geleden

    Kan je het ook invriezen?

    Net dubbele portie gemaakt, maar vermoed dat het wel op gaat maar als het toch heel veel is dan zou het handig zijn om het in te vriezen.

    En duimen dat het ook gelukt is 🤞

    Groetjes Sanne

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ik denk dat dit prima moet lukken.

      Beantwoorden
      • Sanne says:
        1 jaar geleden

        Dankjewel Laura!

        Het is echt goddelijk gerecht en goed gelukt en mijn voorkeur gaat uit naar veel marshmallows en biscuits 😍

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Leuk om te lezen en dat is heerlijk ja!!

          Beantwoorden
  19. Jetje says:
    10 maanden geleden

    Oh wat was dit weer lekker, hebben de donkere melk van Tony choco lonely gebruikt, echt een aanrader. Volwassen versie: met gedroogd fruit!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Heerlijk!

      Beantwoorden
  20. Lucia says:
    9 maanden geleden

    Super lekker en verslavend 🤪

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Hartige wentelteefjes met kaas en pesto

Hartige wentelteefjes met kaas en pesto

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan