Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Oreo fudge

Laura Kieftdoor Laura Kieft
04 maart 2020
in Klein Gebak, Truffels & Bonbons, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik ben dol op chocoladefudge en misschien word ik nog wel het meest enthousiast over hoe makkelijk het is om te maken. Aan chocolade en een blikje gecondenseerde melk heb je in principe genoeg, ideaal. Voor deze Oreo fudge heb ik nog wat vanille-extract toe en uiteraard Oreo’s toegevoegd. Resultaat na het opstijven was een schaal vol met blokjes zelfgemaakte fudge. Uit zelfbescherming is de inhoud, op een paar blokjes na, naar mijn testpanel gegaan. En die waren er maar wat blij mee, ik heb alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Ze werden helemaal enthousiast toen ik vertelde hoe makkelijk het is om te maken, ik gok dus dat een aantal er snel mee aan de slag gaan. Jij ook?

Recept afdrukken

Oreo fudge

Romige blokjes fudge van witte chocolade met Oreo's erdoor. Dat wordt smullen!
Voor 40-50 stukjes fudge

Ingrediënten

  • 1 blikje gecondenseerde melk (397 gram)
  • 400 gram witte chocolade
  • 1 tl vanille-extract
  • 150 gram Oreo's in stukjes
  • Ter decoratie: extra Oreo's

Instructies

  • Bekleed een bakvorm/ovenschaal van ongeveer 16×24 cm met bakpapier.
  • In een steelpannetje doe je de chocolade en gecondenseerde melk. Op een laag vuur laat je de witte chocolade al roerende smelten tot je een egale massa hebt.
  • Wanneer het volledig gesmolten is voeg je vanille-extract en de fijngehakte Oreo's toe. Roer vlot door elkaar en stort het mengsel in de ovenschaal. Verspreid gelijkmatig en decoreer met extra Oreo's.
  • Laat de Oreo fudge afkoelen en opstijven. Doe dit eerst een uurtje op het aanrecht en verplaats hem dan (afgedekt) naar de koelkast. Na ongeveer 3 uur is hij al stevig genoeg om blokjes van te snijden, maar zelf laat ik de fudge liever een nachtje in de koelkast staan.
Bewaren

In een afgesloten trommel blijft de fudge minimaal een week goed.

Vorige post

Volgende post

Quiche inspiratie
Omelet met roomkaas, kip en groenten

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
16

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 38

  1. Janneke says:
    11 maanden geleden

    Dus je hoeft niet au bain marie te smelten?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Nee, maar hou het vuur wel echt laag.

      Beantwoorden
  2. Dicky says:
    11 maanden geleden

    Gecondenseerde melk moet anders ong. 3 in kokend water. Dit hoeft nu niet? Hoe lang moet het dan nu??

    Beantwoorden
    • HiekE says:
      11 maanden geleden

      U bedoelt dulce de leche, dat moet 3 uren koken maar dit niet.

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Nee, dat is wanneer je dulce de leche maakt. Het staat allemaal uitgelegd in het recept.

      Beantwoorden
      • Kim says:
        4 weken geleden

        Hoe bewaar je de fudge? In een trommel in of buiten de koelkast?

        Liefs Kim

        Ps. Ze zijn trouwens heerlijk ♥️

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          4 weken geleden

          Het kan eigenlijk allebei!

          Beantwoorden
    • Linda says:
      11 maanden geleden

      Nee dat is voor Dulche de Leche, gecondenseerde melk kun je ook zo uit het blik al gebruiken, over bijv. Toetjes, bij dit recept gewoon letterlijk doen wat er staat dan komt t zeker goed! Ik heb het al gemaakt en het is zo gepiept!

      Beantwoorden
  3. Julia says:
    11 maanden geleden

    Kan je de gecondenseerde melk ook vervangen door gecondenseerde kokosmelk?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik denk het wel, maar ik heb het niet geprobeerd.

      Beantwoorden
  4. Linda says:
    11 maanden geleden

    Ik heb hem vandaag gemaakt (had alles in huis dus kon meteen beginnen) en hij is zooooo heerlijk!!!! Een aanrader!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Te leuk om te lezen Linda 😀 thanks!

      Beantwoorden
  5. Lotte says:
    11 maanden geleden

    Net gemaakt, met gecondenseerde kokosmelk want de gewone was uitverkocht. Een laagje pure en een laagje witte chocola, nu wachten!! 😍

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Laat je even weten hoe het geworden is? 😀

      Beantwoorden
      • Lotte says:
        11 maanden geleden

        Hij is mega lekker geworden! Smaakt een beetje naar Kinder chocola en hij heeft mooie laagjes.

        Beantwoorden
  6. Fleur says:
    11 maanden geleden

    Ik heb hem ook gemaakt en hij is heel lekker🤤🤤
    Ik had ook nog een vraag maar waarschijnlijk klopt het wel. Want als de witte chocolade bijna gesmolten is dan word het ineens heel stevig en zwaar om te blijven roeren. Dus ik had mijn spierballen wel even nodig 😂😂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Haha, gelukkig had je voldoende spierballen. Misschien heb je de witte chocolade op te hoge temperatuur geprobeerd te smelten. Ik doe dit altijd op zo laag mogelijke temperatuur, anders gaat het soms mis (en dat begint met ‘te dik’ worden van de witte chocolade en uiteindelijk verbrandt het).

      Beantwoorden
  7. Marjon says:
    11 maanden geleden

    Al heel vaak jouw fudge recepten gemaakt, de rocky road, paaseitjes en pistache-cranberry variant, tot grote vreugde van mijn collega’s. Tja, want als ik ze niet meeneem naar mijn werk…. Deze ga ik ook zeker proberen. Wil je in ieder geval bedanken voor al jouw inspiratie!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat leuk om te lezen Marjon! Dankjewel!

      Beantwoorden
  8. Shivanki says:
    10 maanden geleden

    Dit is echt zo lekker! Dit maakte m’n eenzame verjaardag tijdens de crisis helemaal goed!

    Maak me wel zorgen om mijn heupen nu 🙂
    Dank je wel!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Haha gefeliciteerd! En die heupen ziet voorlopig ook niemand dankzij het social distancing 😉

      Beantwoorden
  9. Lotte says:
    10 maanden geleden

    Hoi Laura ik heb het ook gemaakt, maar die van mij is veel geler dan op jouw foto maar ik heb geen idee waar dit door komt 😅. Ik heb er trouwens ook een paar Nutella swirls doorheen gedaan dus ben benieuwd 😊.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Kan goed aan het soort witte chocolade liggen! En inderdaad aan de Nutella 😉

      Beantwoorden
  10. Anita says:
    10 maanden geleden

    Hoi Laura,
    In de meeste recepten voor fudge gebruik je 340 gram chocolade maar in dit recept 400 gram. Ik wil deze fudge met oreo’s maken met melkchocolade. Hoeveel gram chocolade heb ik dan nodig?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      340 gram! Witte chocolade is namelijk zachter van structuur dan melkchocolade en al helemaal dan pure chocolade, dus daarom heb je er meer van nodig om een stevige fudge te krijgen.

      Beantwoorden
  11. Floortje says:
    10 maanden geleden

    Dit ziet er echt super lekker uit! Dit ga ik dit weekend maar eens uitproberen 🙂
    Kun je de fudge ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja hoor, ik denk dat dat prima kan.

      Beantwoorden
  12. Anneke says:
    9 maanden geleden

    Waarmee dek je het af in de koelkast theedoek?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      In een luchtdichte koelkastdoos.

      Beantwoorden
  13. Anneke says:
    9 maanden geleden

    Ik heb het nu in een cakevorm gedaan en een uurtje op het aanrecht en daarna moet het in de koelkast maar dan is het nog niet stijf genoeg om. Het in een andere bak te doen toch? Kan dan evt een theedoek er ook overheen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Ah excuus, ik dacht dat je bedoelde om het te bewaren. Gewoon met aluminiumfolie afdekken!

      Beantwoorden
  14. Iris says:
    4 maanden geleden

    Wauwh! Vanmiddag gemaakt.. simpel en heeel lekker😋

    Beantwoorden
  15. Kim says:
    3 maanden geleden

    Simpel recept, maar ongelofelijk lekker! Ideaal voor bij de koffie of een vriendinnenavond. De enige uitdaging is dat ik ze niet allemaal zelf op eet 😉

    Beantwoorden
  16. Iris says:
    3 maanden geleden

    Dit is met stip de favoriet hier in huis! En super om met de oppaskinderen te maken. Zo lekker!😍

    Beantwoorden
  17. Ashley says:
    1 maand geleden

    Wat een lekkere snelle fudge is dit. Ideaal om nog even snel wat lekkers op tafel te zetten. Ik had nog een vraag, is het mogelijk dit in te vriezen of gaat dan de smaak/structuur verloren?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Dat lijkt me geen probleem!

      Beantwoorden
  18. Willy says:
    1 week geleden

    Heel eeg lekker, maar wel ook heel zoet. Kun je het ook met bittere chocolade maken en hoeveel heb je dan nodig?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 week geleden

      Zeker! Als je op chocolade fudge zoekt in de zoekbalk dan vind je meerdere soorten chocolade fudge. Je kunt de vulling altijd door Oreo’s vervangen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post

Omelet met roomkaas, kip en groenten

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-6

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-16

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-19

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan