Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Red velvet cake

Laura Kieftdoor Laura Kieft
26 september 2020
in Cakes, Samenwerking, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Met red velvet maak je mij altijd blij, in welke vorm het dan ook is. Zelf ging ik onlangs aan de slag met een red velvet cake, een red velvet plaatcake om precies te zijn. Ik wilde namelijk een zo groot mogelijk oppervlak hebben voor de decoratie: gemarmerde chocoladekrullen en ruby crispy pearls. Deze komen beide bij Baktotaal Bouwhuis vandaan, ik ben fan van hun chocolade assortiment (en van de rest van deze webshop trouwens) en ben dus maar wat blij dat we na een aantal jaar weer opnieuw samenwerken.

Ik ben er zo eentje die bij gebakjes van de bakker altijd blij is als er zo’n mooi chocolaatje op zit. Nog beter is om dit bij al je zelfgemaakte gebak ook te kunnen doen toch? Mijn familie was in ieder geval onder de indruk van die mooie krullen en roze parels!

Dan nog even over die heerlijke red velvet cake. Je ziet veel knalrode taarten en cakes voorbij komen, maar ik ben vooral fan van die mooie donkere dieprode kleur met bijbehorende chocoladesmaak. Dat maakt het extra chique, zeker met deze mooie chocoladedecoratie. Ik zal je uiteraard vertellen hoe je het recept iets aanpast als jij juist wel een rodere kleur wilt hebben voor je cake.

In de ingrediëntenlijst vind je trouwens ook gelijk de linkjes naar onder andere de chocoladedecoraties van Baktotaal Bouwhuis.

Recept afdrukken

Red velvet cake

Met dit recept voor red velvet cake maak je een prachtige plaattaart met cream cheese frosting en chocoladedecoraties.
Porties: 15 personen
Voor een vorm van ongeveer 18 x 25 cm

Ingrediënten

  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 200 gram fijne kristalsuiker
  • 2 eieren (M)
  • 40 gram cacaopoeder (ongezoet)
  • 1 tl vanille-extract
  • 35 gram Brand New Cake 'super rood' kleurstof
  • 200 ml karnemelk
  • 250 gram (patent)bloem
  • snuf zout
  • 2 tl Brand New Cake baking soda

Topping

  • Cream cheese frosting 1x dit recept
  • Ruby crispy pearls
  • Gemarmerde chocoladekrullen
  • Frambozen

Instructies

  • Klop boter en suiker romig, voeg daarna de eieren een voor een toe en mix tot deze zijn opgenomen.
  • Maak een pasta/papje van de cacaopoeder, vanille-extract, kleurstof en eventueel een scheutje van de karnemelk. Roer goed door tot er een egale massa ontstaat. Voeg toe aan het botermengsel en mix tot deze volledig is opgenomen.
  • In een kom voeg je bloem, baking soda en zout samen, roer even kort door elkaar. Voeg de bloem en melk afwisselend en beetje bij beetje toe terwijl je blijft mixen.
  • Bekleed je bakvorm met bakpapier en stort het beslag erin, verdeel gelijkmatig in de vorm.
  • Bak de red velvet cake in ongeveer 40 minuten op 175 °C (boven- en onderwarmte) gaar.
  • Laat de cake volledig afkoelen voordat je gaat decoreren.

Topping

  • Terwijl de cake afkoelt, kun je wel alvast de cream cheese frosting maken.
  • Plaats de cake op een bord en verdeel hier de frosting overheen.
  • Daarna kun je los met decoreren. Ik begin altijd met de grootste dingen, in dit geval de frambozen. Daarna zijn de gemarmerde chocoladekrullen aan de beurt.
  • De ruby crispy pearls strooi je er als laatste overheen, gebruik zoveel je wilt.
Tips

Wil je een rodere cake? Halveer de hoeveelheid cacaopoeder dan (je gebruikt 20 gram in plaats van 40 gram). De chocoladesmaak is dan wel iets minder sterk aanwezig. Meer kleurstof is ook een optie uiteraard, maar in verhouding heb je dan wel veel meer nodig.

Bewaren

Afgedekt/verpakt in de koelkast 4 dagen te bewaren. Invriezen kan ook, dan is hij tot 3 maanden houdbaar.

Dit recept is in samenwerking met Baktotaal Bouwhuis gemaakt.

Vorige post

Volgende post

Focaccia met olijven en knoflook
mini muffins met bacon en geitenkaas

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
19

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 23

  1. Petra says:
    4 maanden geleden

    Mmmm, dat klinkt heerlijk!
    Ik wil er een andere dropping op doen, lust geen cream cheese Jij suggesties?

    Beantwoorden
    • Charyne says:
      4 maanden geleden

      Je kan cream cheese vervangen door witte chocolade.

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Deze lijkt me ook zalig erop: https://www.laurasbakery.nl/witte-chocolade-botercreme/

      Beantwoorden
  2. Marja says:
    4 maanden geleden

    Voor een vorm van ongeveer 18 x 25 cm. Dat is een maat die ik niet heb. Kan het ook in een ronde of vierkante vorm? Of in een gewoon cakeblik?

    Beantwoorden
    • Marjolein says:
      4 maanden geleden

      Is mij ook niet helemaal duidelijk. Heb je soms een taartpan gebruikt? En hoe hoog moet de vorm zijn?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        4 maanden geleden

        Ik heb gewoon een rechthoekige bakvorm gebruikt van 18×25 cm zoals je ook voor brownies zou gebruiken, ze zijn er in vele verschillende afmetingen te vinden. Een bakvorm van 22×22 cm of van 20×23 cm is bijvoorbeeld ook prima. En anders kun je het recept omrekenen via (https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/) naar de vorm die je zelf in huis hebt. De cake is ongeveer 4 cm hoog.

        Beantwoorden
    • Greet says:
      4 maanden geleden

      Ik kan deze maat ook niet vinden op internet

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Ja hoor dat kan! Je kunt het hier omrekenen: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden
  3. Annemieke says:
    4 maanden geleden

    Dus de red in red velvet slaat alleen op de kleurstof die gebruikt wordt?
    Hoe kan je zelf die marmerkrullen maken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      De ‘red’ in velvet slaat daar inderdaad op en daarnaast zou de cake een velvet structuur moeten hebben. Ik heb zelf nog niet eerder chocoladekrullen gemaakt.

      Beantwoorden
  4. Carla says:
    4 maanden geleden

    Hoi Lieverd,

    Daar heb je wel een punt mee Laura, bij de knalrode cakes en taarten vraag ik mij altijd af hoeveel gif ga ik naar binnen werken. De dieprode kleur ziet er veel professioneler uit en smaakt ook lekkerder!
    Fijn weekend,
    Xus,
    Car

    Beantwoorden
  5. Heike says:
    4 maanden geleden

    Voor de verjaardag van onze dochter zou ik graag een red velvet taart maken, maar dan met een unicorn tintje, het liefst met zo’n ombre effect aan de zijkanten van de taart. Zou dit ook kunnen met de cream cheese..?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Ik zou dan eerder voor een witte chocolade botercrème gaan!

      Beantwoorden
  6. laura says:
    4 maanden geleden

    zou je ook gewone melk ipv karnemelk kunnen gebruiken? karnemelk vind ik zelf namelijk heel erg vies, dus we hebben het ook niet in huis.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 maanden geleden

      Heb het gewoon geprobeerd, volgens mij zit er geen verschil in.

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      De karnemelk proef je er niet in terug! Het is om de baking soda te activeren, anders rijst het beslag niet goed.

      Beantwoorden
  7. Annabel says:
    4 maanden geleden

    Ik ga hem aankomende week ‘proef’ maken, zodat hij goed slaagt op de verjaardag van mijn dochter. Als ik het goed begrijp verwerk je in 1 taart dus een heel potje rode kleur pasta? Dan ga ik snel bestellen!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Dat klopt! Fijne verjaardag alvast.

      Beantwoorden
      • Annabel says:
        3 maanden geleden

        Bedankt! Hij zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. De zijkanten gingen iets te hard (kleine bult in het midden) dus ik zet de temp van mijn oven de volgende keer iets lager. Maar een heel fijn recept, bedankt!

        Beantwoorden
  8. Anne says:
    3 maanden geleden

    Hoi,

    Ik wil deze taart graag maken met mijn kinderen maar dan in kleine vormpjes (muffin formaat). Is dat mogelijk? Kan ik dan bv de helft van het beslag gebruiken en de oventijd aanpassen? Of zou jij dat niet doen? En als het wel mogelijk is, hoe lang denk je dat de oventijd ongeveer zou moeten zijn?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Dat kan zeker hoor! Ik heb het niet getest, maar in principe moeten cupcakes gemiddeld 20-25 minuten in de oven.

      Beantwoorden
  9. Lida says:
    3 weken geleden

    Hoi! Zou ik dit ook kunnen maken in een spingvorm van 24cm?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Tuurlijk, hier kun je het omrekenen: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post

mini muffins met bacon en geitenkaas

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan