Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Pompoenpuree

Laura Kieftdoor Laura Kieft
16 oktober 2018
in Basisrecepten, Bijgerecht, Feestdagen, Halloween, Koken, Vullingen en Toppings, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Na vorige week het recept voor pumpkin spice met jullie gedeeld te hebben, is het tijd voor een tweede basisrecept in het pompoenthema. Ik vertel je namelijk hoe je pompoenpuree maakt. Je kunt dit op verschillende manieren maken en op smaak brengen, maar ik houd het zelf zo naturel mogelijk en breng het liever op smaak op het moment dat ik de puree nodig heb. Zo kan ik zelf bepalen of ik het gebruik voor een zoet recept of als onderdeel van een avondmaaltijd. Verder kun je de pompoen grillen en daarna tot puree malen, maar ik kies ervoor om de blokjes pompoen te koken. Supersimpel en ik heb daarom even getwijfeld of ik er een apart recept van zou maken, maar omdat het de komende tijd vaker terugkomt in recepten leek het mij geen slecht idee om het toch even uit te werken. Maakt dus maar vast wat van deze puree, je hebt het namelijk aankomend weekend al nodig voor de pumpkin pie die online komt 😉 .

Recept afdrukken

Pompoenpuree

Een heerlijk basisrecept voor pompoenpuree en in veel verschillende gerechten te gebruiken. Echt ontzettend simpel te maken. 

Ingrediënten

  • pompoenblokjes
  • water
  • snuf zout

Hoeveelheden

  • Waarom er geen hoeveelheden bij bovenstaand ingrediëntenlijstje staan? Simpelweg omdat het eenvoudig in elke hoeveelheid te maken is die je maar wilt. De ene keer heb je meer nodig dan de andere keer. En als je gebruik maakt van een hele pompoen weet je nooit precies hoeveel je dan hebt.
  • Daarnaast maakt het ook helemaal niet uit, want het water is alleen om je pompoenstukjes in te koken en de snuf zout blijft gelijk. Om je toch een idee te geven van hoeveel pompoenblokjes je nu nodig hebt laat ik zien hoeveel gram pompoen ik zelf gebruikte en hoeveel gram puree mij dat opleverde. Dat verschilt namelijk en dat is iets om rekening mee te houden. Voor 500 gram puree heb je dus meer gram blokjes nodig.
  • Mijn pompoen woog iets meer dan een kilo
  • Dat leverde 764 gram pompoenblokjes op
  • Ik hield uiteindelijk 579 gram pompoenpuree over (iets meer nog want ik had al een beetje geproefd).

Tot zover de cijfertjes. Op naar de bereiding!

    Instructies

    • Als je een zakje pompoenblokjes hebt gekocht kun je dit eerste stukje overslaan. Ik kocht zelf echter een hele pompoen en dan komen er nog een paar extra stapjes bij kijken. Snijd het onder- en bovenkantje van de pompoen af. Schil de rest van de pompoen. Ik gebruikte hiervoor een dunschiller.
    • Halveer de pompoen en gebruik een lepel om de zaden te verwijderen. De leeggeschraapte pompoen snijd je in repen en die repen snijd je vervolgens in blokjes. Mijn blokjes waren ongeveer 3-4 centimeter groot.
    • Doe alle blokjes pompoen in een pan en giet er ruim water bij. Voeg een flinke snuf zout toe en breng het water aan de kook. Roer met regelmaat even door en laat zo’n 5 minuten koken tot de blokjes zacht zijn geworden.
    • Giet de pompoenblokjes af en laat goed uitlekken en ook wat afkoelen. Doe ze dan terug in de pan of een schaal en vermaal met een staafmixer (of in een foodprocessor) tot een gladde puree zonder stukjes.
    • That’s it. Zo maak je zelf pompoenpuree. Klaar voor gebruik.

    Tips

    • Bewaren: in een afgesloten bakje in de koelkast een week houdbaar. In de vriezer minstens 3 maanden.

    Vorige post

    Volgende post

    Tomaten tarte tatin
    Appel-havermout koeken

    Related Posts

    Vanillecake zonder ei

    Vanillecake zonder ei

    door Laura Kieft
    16 januari 2021
    3

    Mijn...

    Volkoren bananenbrood muffins

    door Laura Kieft
    13 januari 2021
    15

    Het...

    Appel-havermout ontbijt uit de oven

    Appel-havermout ontbijt uit de oven

    door Laura Kieft
    10 januari 2021
    27

    Zoals...

    Laura Kieft

    Laura Kieft

    Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

    Reacties 25

    1. Mieke says:
      2 jaar geleden

      Hoi laura bedankt voor het recept kan je de puree ook invriezen

      Beantwoorden
      • Mirjam says:
        2 jaar geleden

        Jep, dat staat erbij!

        Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Ja hoor, dat gaat prima.

        Beantwoorden
    2. Jolanda says:
      2 jaar geleden

      Welke soort pompoen heb je gebruikt? Of ligt dat aan waar je het voor gebruikt, hartig of zoet gerecht?

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Gewoon een standaard oranje pompoen (geen flespompoen). Zoet of hartig maakt niet uit, dat staat ook in het recept.

        Beantwoorden
    3. Paula says:
      2 jaar geleden

      Hoi Laura, waarom geen flespompoen?

      Beantwoorden
      • Lian van Rens says:
        2 jaar geleden

        Een flespompoen kan ook gewoon, deze is iets nootachtiger van smaak en wellicht een tikkeltje minder oranje. Maar een goed rijpe flespompoen is ook diep oranje van kleur en lekker zoet.

        Beantwoorden
    4. Leen says:
      2 jaar geleden

      Dag Laura,
      De pompoen in de oven, is dat ook een idee?

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Kan ook, doe ik zelf alleen niet.

        Beantwoorden
    5. Marieke Tijsen says:
      1 jaar geleden

      Hallo Laura,

      Ik heb de puree net gemaakt met een pompoen uit eigen tuin. De gekookte blokjes heb ik goed laten uitlekken, een beetje laten afkoelen en gepureerd maar het is nu best een dunne puree geworden.

      Wat heb ik verkeerd gedaan?

      Bedankt!

      Groet Marieke

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        1 jaar geleden

        Soms is pompoen uit de tuin net iets wateriger, is mijn ervaring in ieder geval. Je zou kunnen proberen om de blokjes de volgende keer te stomen en niet te koken. Dat voorkomt dat de blokjes ook nog kookvocht opnemen.

        Beantwoorden
      • Yinny says:
        1 jaar geleden

        Je kan de puree nog even terug in de pan doen en op middenhoog vuur wat droger koken. Wel goed blijven roeren!
        Pompoenpuree maak ik liever van in de oven geroosterde pompoen, want dat voegt geen vocht toe en ik vind de pompoen ook zoeter smaken.

        Beantwoorden
    6. Jessica W says:
      1 jaar geleden

      Laura, waarom schil je de pompoen? Dat is met deze toch niet nodig? Ik stoom de pompoen gaar. Smaken blijven dan nog puurder.

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Dit heeft mijn persoonlijke voorkeur. Met schil kan ook!

        Beantwoorden
    7. Sabine says:
      4 maanden geleden

      Jouw keuze voor fles- of gewone pompoen (in welk recept dan ook), is die afhankelijk van welke kleur je wilt dat je gerecht krijgt? Of kies je de soort pompoen op basis van de smaak die je passend vind bij het gerecht dat je gaat maken? Of eigenschap?
      Ik gebruik zelf altijd afwisselend (willekeurig) bio fles- óf gewone pompoen. En de ene keer zit ik te smullen en de andere keer denk ik: mwah… Ik kan er nooit mijn vinger op leggen of ik gewoon pech heb met een smakeloze pompoen, of dat ik de verkeerde soort heb gekozen…

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        4 maanden geleden

        Flespompoen is iets meer uitgesproken qua smaak (nootachtig noemen sommigen het), de ronde oranje pompoen is eigenlijk voor elk gerecht goed bruikbaar door de zachte smaak en structuur.

        Beantwoorden
    8. Manon says:
      2 maanden geleden

      Goedenavond,

      ik wil graag met dit recept mini pompoen taartjes maken hoe lang moet ik ze dan in de oven bakken?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        2 maanden geleden

        Dat durf ik niet te zeggen gezien ik dat niet heb getest.

        Beantwoorden
    9. Nettie says:
      1 maand geleden

      Pompoenpuree kan je voor langer termijn bewaren in de vriezer. Maar kan dit ook in een gedestilleerde pot en dan een laag olie erop zodat er geen zuurstof bij komt? zijn nog meer opties ? Suiker?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 maand geleden

        Dat durf ik niet te zeggen omdat ik het niet heb getest!

        Beantwoorden
        • Nettie says:
          1 maand geleden

          Jammer, ik wil bewaren zonder vriezer. Bedankt in ieder geval voor je antwoord.

          Beantwoorden
    10. Marco says:
      6 dagen geleden

      Als je de stukjes in de over wilt gaar bakken, hoe lang en op welke temperatuur kan je ze dan het beste garen?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        5 dagen geleden

        Zo’n 20-30 minuten op 200 graden onder-bovenwarmte. Even met een vork testen of ze gaar genoeg zijn.

        Beantwoorden
        • Marco says:
          5 dagen geleden

          Top! Dank je

          Beantwoorden
    11. Nettie says:
      6 dagen geleden

      Ik zelf doe 180graden en dan 15 min. en dan prikken is het nog hard 5 a 10 min. verlengen. Ik doe dit zo omdat mijn oven raar doet. Het ligt er ook aan hoe groot de stukjes of stukken zijn. Succes!

      Beantwoorden

    Geef een reactie Reactie annuleren

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

     

    Waar ben je naar op zoek?

    Generic filters
    Exact matches only

    Uitgebreid zoeken

    Over Laura's Bakery

    Laura’s Bakery

    Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

    Veel bakplezier! Liefs, Laura

    Hier kun je mij ook volgen

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Mijn boeken

    Het Laura’s Bakery Basisbakboek
    Het Laura’s Bakery Bakboek
    Het Borrelhapjes Bakboek
    Het Kinderbakboek

    Volg mij op instagram

    • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
    • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
    • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
    • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4ebc72ef7793766ddc2f25d80dd207a1&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
    • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
    • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip

    HANDIGE BAKTIPS

    Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

    Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

    Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

    Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

    Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

    RECEPT OMREKENEN

    Naar een grotere of kleinere vorm

    Populaire berichten

    No bake stroopwafel cheesecake

    Basisrecept vanille botercrème

    Biscuit recept

    Snelle cinnamon rolls

    Volgende Post
    Appel-havermout koeken

    Appel-havermout koeken

    Menu
    • Zoete recepten
    • Hartige recepten
    • Handige Baktips
    • Inspiratie
    • Feestdagen
    Navigatie
    • Over Laura’s Bakery
    • FAQ – Veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
    • Disclaimer
    • Privacyverklaring
    Recepten
    • Muffins
    • Pancakes
    • Schuimpjes
    • Taarten
    • Truffels & Bonbons
    • Vullingen en Toppings
    • Zonder oven
    Meest recent
    Vanillecake zonder ei

    Vanillecake zonder ei

    16 januari 2021

    Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

    15 januari 2021

    Volkoren bananenbrood muffins

    13 januari 2021
    Mijn bakboeken

    Het Laura's Bakery Basisbakboek

    Het Laura's Bakery Bakboek

    Het Borrelhapjes Bakboek

    2020 | all rights reserved

    Hoofd categorieën
    Selecteer sub
    Zoeken

    Vanillecake zonder ei

    door Laura Kieft-16 januari 2021-3

    Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

    Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

    door Laura Kieft-15 januari 2021-16

    Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

    Volkoren bananenbrood muffins

    door Laura Kieft-13 januari 2021-15

    Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

    Appel-havermout ontbijt uit de oven

    door Laura Kieft-10 januari 2021-27

    Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

    Havermout ontbijttaart

    door Laura Kieft-09 januari 2021-5

    Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

    Vegetarische groene havermoutburger

    door Laura Kieft-08 januari 2021-8

    Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

    Appel-havermoutkoekjes

    door Laura Kieft-07 januari 2021-26

    Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

    Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

    door Laura Kieft-06 januari 2021-7

    Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

    Speculaas havermoutpap

    door Laura Kieft-05 januari 2021-5

    Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

    Bakken met havermout

    door Laura Kieft-04 januari 2021-14

    Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

    Mueslibollen (mueslibroodjes)

    door Laura Kieft-02 januari 2021-9

    Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

    De Bakstrijd: januari 2021

    door Laura Kieft-01 januari 2021-0

    We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

    Mijn 2020

    door Laura Kieft-31 december 2020-3

    Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

    Oliebollen met banketbakkersroom

    door Laura Kieft-30 december 2020-2

    Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

    Stroopwafel oliebollen

    door Laura Kieft-29 december 2020-6

    Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

    Printable: bladerdeegstengels

    door Laura Kieft-28 december 2020-0

    Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

    Champagne snoepjes

    door Laura Kieft-27 december 2020-3

    Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

    Dit was de advent van 2020

    door Laura Kieft-26 december 2020-2

    Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

    Chocolade-pecan gingerbread koekjes

    door Laura Kieft-24 december 2020-5

    In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

    Printable: kleurplaat zoete kerstboom

    door Laura Kieft-23 december 2020-0

    Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

    • 1
    • 2
    • 3
    • …
    • 114
    • 115
    No Result
    View All Result
    • Inloggen
    • Registreer
    • Zoete recepten
    • Hartige recepten
    • Handige Baktips
    • Inspiratie
    • Feestdagen
    • Recepten omrekenen
    • Printables
    • Over ons
      • Over Laura’s Bakery
      • Mijn boeken
      • Gratis printables
      • FAQ – veelgestelde vragen
      • Samenwerken
      • Contact

    Welkom terug!

    Log hieronder in op uw account

    Wachtwoord vergeten Registreer

    Wachtwoord opnieuw aanvragen

    Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

    Inloggen

    Geef een naam op voor je collectie



    Annuleren
    Maak collectie aan