No-bake recepten inspiratie

16

Al een aantal jaar op een rij staan de zomers van Laura’s Bakery in het teken van zomerse thema’s. Van ijsjes tot aan lekkere picknick recepten. Ook dit jaar hebben we weer leuke thema’s voor jullie klaarstaan, maar blikken we in de maand juli ook terug op de zomerthema’s van 2018. Een van die thema’s was no bake. Dat kon van alles zijn zolang die oven maar uitbleef. Weet jij nog welke recepten er vorige zomer in dit thema online zijn gekomen?

Een van de recepten was deze te lekkere tiramisu met frambozen. Deze tiramisu was zo lekker, dat we er ook dit jaar weer mee aan de slag zijn gegaan maar dan hebben we er een iets andere draai aan gegeven.

Chocolade kan ook prima met warm weer. Deze no bake chocolademousse taart is daar een prachtig voorbeeld van. Extra lekker met verse aardbeien!

Het kersenseizoen is alweer bijna voorbij, maar mocht je nog een voorraad hebben staan dan zijn deze kwark panna cotta glaasjes met kersen een dikke aanrader.

Eetbare cookie dough is helemaal hip en daar sprongen wij op in door deze chocolade fudge te maken met eetbare chocolate chip cookie dough. Lekker voor bij de zomerse ijskoffie.

Meringue, aardbeien, citroen en pannenkoeken. Dit recept combineert alles dat lekker is. Snel deze lemon meringue pannenkoekjes maken dus.

Kwarktaart is het thema van de Bakstrijd van deze maand. Niet zo gek, want kwarktaarten maken wij graag in de zomer. Wat dacht je van deze frisse perzik kwarktaart?

IJsjes lusten we allemaal wel, maar misschien heb je liever een stuk appeltaart zonder daar uren voor in de keuken te hoeven staan met het warme weer. Maak daarom snel deze gevulde appeltaart ijshoorntjes.

Wij eindigden met deze lekkere hazelnoot-karamel rotsjes. Het was alweer september, dus vonden wij een lekker chocolade hapje wel kunnen.

Welk zomers recept van vorig jaar heb jij destijds uitgeprobeerd? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *