Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Perzik kwarktaart

Lian van Rensdoor Lian van Rens
25 augustus 2018
in Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Door Lian – Bij ons thuis stond een zelfgemaakte kwarktaart standaard op tafel bij verjaardagen. Alleen kozen wij niet voor perzik, maar voor mandarijntjes om de taart op smaak te brengen. Daarnaast gebruikte mijn moeder altijd zo’n taartmix. Niks mis mee vind ik zelf, maar je hebt een kwarktaart eigenlijk net zo makkelijk helemaal zelf gemaakt. Zelf ging ik dus aan de slag met perziken. Ik koos voor uit bik, maar met verse kun je deze taart natuurlijk ook maken. Toen de perzik kwarktaart eenmaal in de koelkast stond, realiseerde ik mij dat ik stukjes perzik was vergeten die ik door de taart wilde hebben. Jammer! Gelukkig hoeven jullie die fout niet te maken, want in het recept hieronder staat die stap wel. Lekker veel fruit door je kwarktaart is immers het lekkerste. 

Recept afdrukken

Perzik kwarktaart

Een heerlijke frisse zoete kwarktaart die iedereen kan maken: Perzik kwarktaart. De taart is perfect voor verjaardagen of gewoon lekker als toetje.
26CM VORM, 12-14 PERSONEN

Ingrediënten

  • 200 gram biscuitjes
  • 130 gram ongezouten roomboter
  • 500 gram Franse kwark
  • 500 ml slagroom
  • 75 gram fijne kristalsuiker
  • 8 blaadjes gelatine
  • 1 blik (410 gram) perzik partjes op siroop

Ter decoratie

  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker

Instructies

  • Maal de biscuitjes fijn in een keukenmachine. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de kruimels hier aan toe. Roer goed door en stort in een ingevette en met bakpapier beklede springvorm. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet de bodem in de koelkast.
  • Leg de gelatineblaadjes in een schaal koud water en laat ze ongeveer 8 minuten weken. Doe de kwark vast in een kom en klop in een tweede kom de slagroom met de suiker stijf.
  • Haal de perzikpartjes door een vergiet en vang de siroop op in een pannetje. Houd zo’n 15 partjes apart en snijd de overige in kleine stukjes.
  • Verwarm de siroop op laag vuur en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Blijf roeren tot de blaadjes zijn gesmolten en haal van het vuur. Laat iets afkoelen tot het niet meer heel heet is.
  • Voeg de siroop toe aan de kwark en roer er doorheen. Hierna voeg je de slagroom toe en spatel je deze door de kwark.
  • Voeg als laatste de klein gesneden stukjes perzik toe en spatel ook door het beslag. Giet het mengsel in de springvorm met koekbodem en strijk glad. Duw de achtergehouden partjes in een cirkelvorm in de bovenkant, houdt nog 2 partjes over. Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Klop de slagroom met de vanillesuiker fijn en spuit hiermee toeven op je taart. De laatste perzik partjes snijd je in kleine stukjes en verdeel je over de toeven slagroom.

Tips

Bewaren: 3-4 dagen in de koelkast.

Vorige post

Volgende post

3x Fruitige spiesjes
Picknick desserts to-go

Related Posts

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
5

Het...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 36

  1. Marja says:
    3 jaar geleden

    Als ik verse perziken gebruik hoeveel heb ik er dan nodig? En dan heb ik geen siroop, waar vervang ik dat dan mee? En hoeveel x?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Je kunt de siroop vervangen door wat melk of slagroom te verhitten (zo’n 125-250ml) en daar de gelatine in op te lossen. Je kunt dan eventueel 25 gram extra suiker gebruiken. Met verse perziken zou je met 3 stuks al ver moeten komen.

      Beantwoorden
      • Marja says:
        3 jaar geleden

        Dank voor je reactie

        Beantwoorden
  2. Wendy says:
    3 jaar geleden

    Ik woon en Canada en kan geen Franse kwark vinden maar wel Greek yoghurt, kan je ik die ook gebruiken?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Je kunt het zeker proberen. De gelatine houdt de taart stevig.

      Beantwoorden
  3. Sandra says:
    3 jaar geleden

    Hoeveel siroop gebruik je ( welke maat blik perziken )

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Dit is nu aangepast in het recept.

      Beantwoorden
  4. Marloes says:
    3 jaar geleden

    Ziet er super lekker uit. Ik zou hem graag willen maken maar mijn vriend en ik zijn vegetariërs en eten dus geen gelatine. Nu weet ik dat je agar agar kunt gebruiken maar hebben jullie enig idee wat dan de verhoudingen zijn? Of zouden jullie een keer kwarktaart recept kunnen delen waarbij er agar agar gebruikt is en het dus vegetarisch is. Ik hoor het graag 🙂

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik zou even op de verpakking van je agar agar kijken, als het goed is staat daar op hoeveel je op een bepaalde hoeveelheid nodig hebt.

      Beantwoorden
  5. Jolanda says:
    3 jaar geleden

    Hoeveel ml siroop heb je gebruikt? Of maar een eetlepel of wat om de gelatine op te lossen?

    Beantwoorden
    • Jolanda says:
      3 jaar geleden

      Vandaag gemaakt, hij was heerlijk! Super recept. Ik heb ook wat perzik gepureerd erdoor gedaan.

      Beantwoorden
      • Lian van Rens says:
        3 jaar geleden

        Goed om te horen en klinkt lekker!

        Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Al het siroop dat in het blikje zat.

      Beantwoorden
      • Jolanda says:
        3 jaar geleden

        Ik heb uiteindelijk iets van 100/150 ml siroop gebruikt. Ik had een groot blik perziken, dus heel veel siroop…

        Beantwoorden
  6. Hetty says:
    3 jaar geleden

    Ik heb de taart gemaakt maar vind hem wat vlak van smaak. Bij andere recepten van kwarktaart is de verhouding kwark-slagroom anders. Meer kwark dan slagroom. Is hier bewust gekozen voor 1:1?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Kwarktaart is op verschillende manieren te maken. Je zou meer perzik toe kunnen voegen als je wilt. De smaak kan zelfs nog per blik/soort perziken verschillen, de een is smaakvoller dan de ander.

      Beantwoorden
  7. Carina says:
    3 jaar geleden

    Oooowwwwww deze ga ik zeker maken
    Misschien niet met het fruit wat ik zie maar hij wordt wel lekkerrr

    Beantwoorden
  8. Adriana says:
    3 jaar geleden

    Al 20 jaar staat een zelfgemaakte kwarktaart (zonder pak) hier bij verjaardagen op tafel. Zelf gebruik ik altijd kokosbisquitjes voor de bodem. Superlekker! En het allerlekkerst met 500 gram verse aardbeien gepureerd erdoor. Een scheut sinaasappelsap om de gelatine op te lossen… Overigens vind ik dan 250 ml slagroom genoeg om erdoor te doen:-)

    Beantwoorden
  9. H says:
    2 jaar geleden

    Tip; bodem van langevingers!

    Beantwoorden
  10. Laura says:
    2 jaar geleden

    Dit is weer een bewaarreceptje, hij was erg lekker en niet te machtig!
    Dankjewel voor het delen.
    Groetjes Laura

    Beantwoorden
  11. Melissa Van De Velde says:
    2 jaar geleden

    Kan dit ook met verse aardbeien?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor

      Beantwoorden
  12. Ellen says:
    1 jaar geleden

    Lijkt me superlekker.. Hij staat dan nu ook in de koelkast voor mijn verjaardag !

    Beantwoorden
  13. Tina says:
    1 jaar geleden

    In het recept staat blik perzikpartjes (410 gram) op siroop. Is dat uitgelekt gewicht?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dit is het volledige gewicht van het blik.

      Beantwoorden
  14. Helen says:
    11 maanden geleden

    Van het weekend gemaakt met mango op siroop ipv perzik. Was erg lekker. Als extratje een spiegellaagje gemaakt van mangopuree met een klein beetje sinasappelsap. Ga ik zeker vaker maken

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat lekker, leuke toevoeging!

      Beantwoorden
  15. Ada says:
    10 maanden geleden

    Hoeveel gram zijn 8 blaadjes gelatine uit jouw recept.

    Vr. gr.
    Ada

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Ik gebruik de gelatineblaadjes van Dr. Oetker, durf je niet te zeggen hoeveel dat precies weegt.

      Beantwoorden
  16. Maaike says:
    10 maanden geleden

    Ik dacht dat er 410gr perzik partjes in moesten en dat je al het siroop nodig had voor de taart. Niet dus.. Het is 410gr. Perzik INCLUSIEF siroop. Dat wordt morgen taart eten uit een vla schaaltje 😭 Kan dit misschien duidelijker erin gezet worden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Ik heb het recept nog eens nagelezen, maar er staat toch duidelijk dat je een blik partjes op siroop van 410 gram moet hebben?

      Beantwoorden
      • Janine says:
        9 maanden geleden

        Gelukkig lees ik tijdens het slagroom kloppen de reacties. Ik las er ook overheen, ging blindelings uit van het blik perziken uit mn kast en alle siroop. Even extra gelatine toevoegen denk 🤗

        Beantwoorden
  17. Jessie says:
    3 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Hier in Jordanië zijn helaas geen gelatineblaadjes te koop, wel poeder. Kan ik de poeder dan het beste oplossen met de siroop? Of adviseer je om het toch met water op te lossen en dan alsnog te mengen met de siroop?
    Alvast bedankt voor het antwoord.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Ik heb geen ervaring met gelatine poeder, maar ik zou het advies op de verpakking volgen en aanhouden.

      Beantwoorden
  18. Liz says:
    1 week geleden

    Wat voor kwark (mager of volle Franse) gebruik jij Laura? Kan ik ook een iets hogere kwarktaart maken dan op de foto of maakt dat verder niet uit?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 week geleden

      Ik vind volle kwark zelf het meest lekker, maar het kan allemaal. Door een kleinere vorm te gebruiken wordt je taart automatisch hoger! Pas eventueel de hoeveelheid koekjes ook aan 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • DE LAATSTE BAKSTRIJD! Vandaag gaat er een hele bijzondere @debakstrijd van start, want het is de allerlaatste. Ik weet dat een hoop enthousiaste bakstrijders dit jammer zullen vinden, net zoals ikzelf overigens, maar ik heb er goede redenen voor en die lees je allemaal in het nieuwe artikel op het blog.⁠
⁠
Natuurlijk heb ik daarom gekozen voor een extra leuk thema waarbinnen iedereen mee kan doen: Pasen! Gezien het Feestdagen Bakboek later dit jaar uitkomt, leek het me extra leuk om de laatste Bakstrijd in het teken van een feestdag te laten staan. Dus bak je mooiste of lekkerste paascreatie en doe gezellig mee! Op het blog lees je er álles over, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#debakstrijd #pasen #hetfeestdagenbakboek #bakken #sloffentaart #paasei
  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=60c38e2eb2378d0c5352b6613ec0a756&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com&oh=f70585178b54f2308760bf4fd339e3b7&oe=60640F24' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Picknick desserts to-go

Picknick desserts to-go

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-1

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-5

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan