Toetjes en het ontbijt, dat zijn qua eten mijn favoriete momenten tijdens de kerstdagen. Volgende week volgt nog een fijn lijstje met kerstontbijt inspiratie, vandaag gaat alle aandacht uit naar de kerstdesserts. En zoals je ziet kun je daar echt alle kanten mee op. Tover twee bollen ijs snel om tot een sneeuwpop, of maak een prachtige kerstkrans pavlova. De no bake karamel cheesecake in (wijn)glazen vind ik zelf ook prachtig en feestelijk om te serveren na het kerstdiner. De verzameling kersttoetjes is zoals je ziet heel divers. Er zijn ook een paar oudjes in opgenomen, recepten die 8 jaar geleden tijdens de allereerste advent op Laura’s Bakery online kwamen. Recepten en ideetjes die ik soms alweer vergeten was, maar die zeker niet minder leuk en lekker zijn om te serveren deze kerstdagen. Weet jij al wat je gaat maken?
Op zoek naar meer inspiratie voor het kerstdiner? Kijk dan eens tussen mijn verzameling recepten voor kersttoetjes!


Ooo, het ziet er zo tof uit allemaal!
Vraagje, hoe krijg je de monchou / cheesecakes zo netjes in de glazen?
Met een lepeltje of je kunt de vulling in een spuitzak doen en erin spuiten.
Hallo Laura, ziet en klinkt allemaal erg lekker! Kun je ook mascarpone ipv roomkaas gebruiken voor de no bake caramel cheesecake ?
Ja hoor, dat kan ook wel.