In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel verdwenen waren. Snap ik helemaal, want ze zijn nu eenmaal overheerlijk! Ik gebruikte melkchocolade, maar je zou ook heel goed voor pure of witte chocolade kunnen gaan. Kies wat je zelf het lekkerst vindt. Dit is gewoon alweer het laatste artikel in de Laura’s Bakery advent van 2020, in advent nummer 9 om precies te zijn. Reken maar uit hoeveel kerstrecepten en -artikelen er inmiddels online staan. Volgend jaar een advent jubileum, dat wordt een groot feest!
Voordat jullie doorgaan naar dit laatste overheerlijke kerstrecept van dit jaar wil ik jullie alvast een zalige kerst wensen!
BAKTIP: Voor dit recept maakte ik gebruik van een kartelvormige uitsteker. Heb je die niet in huis? Je kan natuurlijk ook gewoon ronde uitstekers gebruiken.
Tof recept, het zijn zulke lekkere kerstkoekjes.
Hier gaan met de Kerst meer koekjes op dan anders, leuk toch ??
Hoi Laura,
Het deeg ligt te rusten, maar tot welke dikte rol je het deeg uit?
Ze zien er echt lekker uit.
Alvast fijne feestdagen.
Ongeveer een halve cm dik.
Dank je wel.
Heerlijke koekjes! Alleen kon ik er 102 maken uit dit deeg, haha! Lekker veel, ook om uit te delen 🙂