Wat doe je wanneer je zin hebt in zowel MonChou taart als pannenkoeken? Juist, dan maak je MonChou flensjes met warme kersen. Met koude kersenvlaaivulling zijn ze ook zalig trouwens, maar het is wel echt een feestje als je de vulling eventjes opwarmt in een pannetje.
De pannenkoeken kun je prima van tevoren bakken en ook de vulling kun je goed voorbereiden. Hoef je ze vlak voor serveren alleen nog maar samen te voegen. Of je dat nu doet voor het avondeten, als toetje of als een soort gebakje maakt niet uit, wat mij betreft kun je deze flensjes altijd eten. Ik eet ze met liefde zelfs als ontbijt 😉 .
BAKTIP: In dit recept gebruik ik kant-en-klare vulling, maar je kan er ook voor kiezen om zelf kersenvlaaivulling te maken. Mocht het ontpitten je tegenhouden om verse kersen te gebruiken: met een kersenontpitter gaat dit heel makkelijk!



Wat een leuk idee, en zo fijn, alles kan van te voren al klaargemaakt worden :).
Ooo, dit lijkt me lekker!
Echt heel lekker. Een dag van te voren gemaakt. Iedereen was enthousiast!
Wat fijn om te lezen, thanks!
Hoe meet ik alles af voor 2 personen? Bij dit recept heb je 1 ei nodig voor 8 stuks en voor 4 personen. Erg lastig soms. Hoe kan ik dit oplossen?
Gewoon door twee delen. Je gebruikt dan dus een half ei. (even het ei loskloppen en dan door twee delen)