Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Appel speculaas cake

Laura Kieftdoor Laura Kieft
04 december 2014
in Allergenen, Cakes, Lactosevrij, Samenwerking, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Lactosevrije appel-speculaas cake

Voor iedereen die graag gezonder en meer plantaardig wil snoepen heb ik vandaag een heerlijk recept: een appel speculaas cake! Naast dat deze cake goed bij de Sinterklaas periode past is hij ook nog eens lactosevrij, dus uitermate geschikt voor iedereen met een lactose allergie.. En voor iedereen die zoveel mogelijk plantaardig probeert te eten. Door het zelfrijzend bakmeel te vervangen voor een glutenvrij meel kun je er ook eenvoudig een glutenvrije cake van maken. De appel speculaas cake serveerde ik met Alpro Op te Kloppen. Jawel, ook plantaardig en lactosevrij! Smullen geblazen 😀 .

Lactosevrije appel-speculaas cake

Ingrediënten appel speculaas cake

voor een 25cm  cakevorm
  • 200 gram plantaardige boter
  • 200 gram suiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 4 eieren
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • snufje zout
  • 2 flinke appels (jonagold)
  • 4 tl speculaaskruiden
  • 1 pakje Alpro Op te Kloppen (te vinden in het verse zuivelschap)

Lactosevrije appel-speculaas cake

Klop boter, suiker en vanillesuiker romig en voeg de eieren toe. Klop tot deze goed zijn opgenomen. Voeg dan het zelfrijzend bakmeel en snufje zout toe, mix tot een luchtig beslag. Nu kun je ook de speculaaskruiden toevoegen, meng goed door het beslag heen.

Schil de appel en snij deze in blokjes. Roer ze door een beetje bloem voordat je ze toevoegt aan het beslag zodat ze niet naar de bodem zakken. Spatel de stukjes appel door het beslag en giet dit dan in een ingevette en bebloemde cakevorm.

Bak de cake in 1 uur op 175 graden.

Lactosevrije appel-speculaas cake

Vlak voor serveren klop je de Alpro Op te Kloppen, een plantaardige variatie op slagroom, op. Serveer bij de cake en smullen maar!

Dit was de eerste keer dat ik een plantaardige variatie op slagroom gebruikte, ik moet zeggen dat dat erg goed is bevallen. Ik vind de Alpro Op te Kloppen echt heel erg lekker. Ik voegde nog wel een beetje suiker toe voor de smaak. Deze plantaardige variatie op slagroom wordt mooi lobbig, ik vond het daarom het makkelijkst te serveren in kleine schaaltjes bij de cake. In een klein schaaltje staat het ook nog eens superleuk bij een lekker plakje cake, maar je kunt het natuurlijk ook prima direct op/naast de cake serveren. Wil je het stijf hebben voor een mooie toef, gebruik dan klopfix.

Alpro Op te Kloppen kun je natuurlijk voor nog veel meer heerlijke baksels gebruiken, voor in een kwarktaart of MonChou taart bijvoorbeeld. Of misschien wel voor in een dessert als tiramisu!

Voor meer inspiratie met de plantaardige variaties op room van Alpro kijk je natuurlijk even op de site!

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

Vorige post

Volgende post

Cranberry compote
Bladerdeeg sterren

Related Posts

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
5

Het...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 23

  1. Trudy says:
    6 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit.
    Goed idee met deze vorm van Alpro Soja voor slagroom.
    Gebruik je dan ook minder calorieën dan slagroom?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Exact aantal calorieën durf ik niet te zeggen, maar omdat het geheel plantaardig is, is het wel beter voor je.

      Beantwoorden
  2. Margot says:
    6 jaar geleden

    Dat ziet er weer goed uit!

    Beantwoorden
  3. Joyce says:
    6 jaar geleden

    Zou ik deze al vandaag kunnen maken voor morgen of is hij dan minder lekker?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja hoor, kun je al prima vandaag maken voor morgen!

      Beantwoorden
  4. Martine says:
    6 jaar geleden

    Mmmmmmmmm, ziet er heel goed uit! Ga ik zeker een keer proberen!

    Beantwoorden
  5. jacqueline baens says:
    6 jaar geleden

    ga het ook eens uitproberen

    Beantwoorden
  6. Marita says:
    6 jaar geleden

    Ziet er erg lekker uit! Met speculaas en appel zit je altijd goed!

    Beantwoorden
  7. Roos says:
    5 jaar geleden

    Mmm, het huis ruikt heerlijk naar kaneel nu hij in de oven staat! Perfect voor dit regenachtige herfstweer!

    Beantwoorden
  8. Chantal says:
    5 jaar geleden

    Ik was op zoek naar een lekkere cake voor mijn verjaardag, toen kwam ik dit recept tegen. Wat is deze cake lekker! En eigenlijk harstikke makkelijk! Heb je tips tegen het plakken in de bakvorm? Ik had de bakvorm goed ingevet, maar toch bleef er veel aan de rand plakken. Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Naast invetten, ook even bestuiven met bloem. Dan blijft hij niet plakken 🙂

      Beantwoorden
  9. Agnes says:
    5 jaar geleden

    OP het werk hebben we geen Alpro op te kloppen. Kunnen we gewoon als alternatief gewoon slagroom gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dat kan zeker.

      Beantwoorden
  10. Margreet Siekmann says:
    4 jaar geleden

    Wauw, al even een beetje sinterklaas gevoel in huis, met deze winterkou. Heerlijke cake en makkelijk om te maken!

    Beantwoorden
  11. Andrea says:
    4 jaar geleden

    Net een warm stukje geproefd, erg lekker! Ik had alleen koek en speculaaskruiden (in 1 potje) dus dat gebruikt maar ind zelf dat er nu niet zoveel speculaas smaak aan zit.
    En wat een ideale tip om na het insmeren can het cake blik nog met bloem te bestuiven, eindelijk een cake waar de bodem netjes uit het blik komt, is uniek voor mij 😉
    Zie nog zoveel lekkere recepten op je site, ben helemaal fan!

    Beantwoorden
  12. Helena says:
    3 jaar geleden

    Moet de 200 gram suiker donkerbruine basterdsuiker zijn?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Nee gewoon (fijne) kristalsuiker, anders had dat erbij gestaan.

      Beantwoorden
  13. Marjet says:
    3 jaar geleden

    Kan ik de appels ook vervangen door rozijnen? Zo ja, hoeveel gram rozijnen adviseer je en verandert er dan nog iets aan de andere ingrediënten? (Rozijnen bevatten minder vocht dan appel?)

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat kan. Dan zou ik de rozijnen een kwartiertje laten wellen in lauw water en daarna goed laten uitlekken en eventueel droogdeppen. Dan hoef je verder niets aan de receptuur te veranderen.

      Beantwoorden
  14. Floor says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Is het boven en onder warmte of hete lucht stand van de oven?

    Groetjes Floor

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      alles is voor boven- en onderwarmte.

      Beantwoorden
  15. harald says:
    2 jaar geleden

    heb nog ongezouten roomboter in huis. kan dat ook

    Beantwoorden
  16. Esther says:
    1 jaar geleden

    Vandaag gemaakt en hij is super lekker! Bedankt voor dit recept.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • DE LAATSTE BAKSTRIJD! Vandaag gaat er een hele bijzondere @debakstrijd van start, want het is de allerlaatste. Ik weet dat een hoop enthousiaste bakstrijders dit jammer zullen vinden, net zoals ikzelf overigens, maar ik heb er goede redenen voor en die lees je allemaal in het nieuwe artikel op het blog.⁠
⁠
Natuurlijk heb ik daarom gekozen voor een extra leuk thema waarbinnen iedereen mee kan doen: Pasen! Gezien het Feestdagen Bakboek later dit jaar uitkomt, leek het me extra leuk om de laatste Bakstrijd in het teken van een feestdag te laten staan. Dus bak je mooiste of lekkerste paascreatie en doe gezellig mee! Op het blog lees je er álles over, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#debakstrijd #pasen #hetfeestdagenbakboek #bakken #sloffentaart #paasei
  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=60c38e2eb2378d0c5352b6613ec0a756&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com&oh=f70585178b54f2308760bf4fd339e3b7&oe=60640F24' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Bladerdeeg sterren

Bladerdeeg sterren

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-1

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-5

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan