Er staan al allerlei heerlijke soesjes online, maar een goed en lekker basisrecept voor slagroomsoesjes nog niet. Die had ik zelfs nog nooit gemaakt. En dat terwijl ik er dol op ben. Hoogste tijd dus om slagroomsoesjes te maken en het recept hiervoor met jullie te delen. Ik vind slagroomsoesjes trouwens ook altijd een hele goede toevoeging bij een chocoladefondue, probeer maar eens uit!
Wil je meer soorten soesjes maken? Kijk dan vooral ook naar deze recepten:
En uiteraard gebruik je altijd het basisrecept voor soesjes voor al deze heerlijke variaties. (Waarvan de zoete versies opvallend genoeg allemaal op taarten zijn geïnspireerd 😉 )
Kun je de slagroomsoesjes ook invriezen?
Dat zou kunnen. Het blijft dan 1-2 maanden goed. Slagroom is na het invriezen wel wat minder luchtig en het is wel belangrijk dat je ze goed luchtdicht verpakt!
Hoe kun je ‘doppen’ maken met een spuitmond?
Misschien kan dit artikel je verder helpen? https://www.laurasbakery.nl/uitgelicht-spuitmondjes-voor-toeven/
Ik heb soezendeeg en gebakken op zich maar de meeste soezen zijn in elkaar gezakt hoe komt dit.
Ojee wat vervelend! Grote kans dat ze dan nog niet gaar waren. Lees al mijn tips voor soezendeeg hier: https://www.laurasbakery.nl/soesjes-recept/