Sinds ik heb ontdekt hoe makkelijk en lekker het is om zelf bladerdeegbroodjes te maken met een vulling van kaasragout, vult mijn baklijst zich met variaties op dit recept. Dit is de eerste waar ik mee aan de slag ging. De quiche der quiches in een ander jasje: quiche lorraine kaasbroodjes. Deze heerlijke kaasbroodjes zijn gevuld met een kaasragout met glazig gebakken ui en spekjes er doorheen. Als je deze broodjes eenmaal hebt gemaakt, dan blijf je ervan eten. Zo ontzettend lekker! En ideaal als lunch, of voor bij een lekkere kop soep.
Naast deze quiche lorraine broodjes staan er nog veel meer lekkere kaasbroodjes op het blog:
Wat een geweldige lekkere broodjes
Allemaal
Ik zou ze graag willen hebben die recepten
Geweldig het jou recept opgeslagen want ik ga ze zeker maken .
Dank je wel .
Vandaag voor het eerst gebakken en ze zijn heerlijk 😊
Lekker bij een kop verse soep
Ik heb ze gemaakt voor de paasbrunch van morgen ^^ Ze zien er heerlijk uit!