Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Kruidnoten arretjescake

Lian van Rensdoor Lian van Rens
14 november 2018
in Feestdagen, Klein Gebak, Sinterklaas, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Door Lian – Arretjescake is in mijn ervaring verslavend lekker en ik vond het dan ook erg leuk er na jaren weer eens mee aan de slag te gaan. Speciaal voor Sinterklaas maakte ik een kruidnoten arretjescake. Wat ik vooral leuk vind aan de cake is het verhaal erachter. Hoe bijzonder dat een recept gemaakt door een producent om z’n eigen producten te promoten zo populair is geworden dat we het bijna 100 jaar later nog kennen. Ik vertel daarom graag nog een stukje over de geschiedenis van dit recept voordat jullie zelf aan de bak kunnen. Lees even mee.

Deze chocolade cake die je “bakt” in de koelkast is ooit bedacht door de Nederlandse Oliefabriek, oftewel NOF. Het was onderdeel van een receptenboekje die de consument kon sparen. Voor de recepten had je natuurlijk de producten van NOF nodig en in het geval van de arretjescake was dit stevig vet of hun margarine. Wilde je de cake in de zomer maken dan raadde men aan om voor het vet te gaan en niet de margarine. De arretjescake zou dan mogelijk niet goed opstijven. Als je namelijk een zachte boter gebruikt dan zal de arretjescake ook zachter blijven en vice versa. Mijn tip is dan ook om een stevige roomboter te gebruiken. Genoeg hierover, hup de keuken in!

Recept afdrukken

Kruidnoten arretjescake

Arretjescake is ontzettend lekker, maar deze variant van kruidnoten arretjescake is verslavend lekker!
Porties: 16 stuks

Ingrediënten

  • 250 gram ongezouten roomboter
  • 2 eieren (M)
  • 200 gram fijne kristalsuiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 75 gram cacao
  • 150 gram kruidnoten
  • 100 gram chocolade kruidnoten + extra ter decoratie

Instructies

  • Smelt de boter en mix ondertussen de eieren luchtig, ongeveer 3-5 minuten. Voeg de suiker, vanillesuiker en de cacao toe aan de eieren en mix op hoge snelheid tot een geheel. Als laatste voeg je de gesmolten boter toe en mix nogmaals op hoge snelheid tot je een mooie gladde chocolade crème hebt. Voeg hier alle kruidnoten aan toe en roer door met een spatel voor een gelijkmatige verdeling. Zorg dat je enkele extra chocolade kruidnoten hebt ter decoratie (zie ingrediëntenlijst).
  • Bekleed een cakeblik van 20×20 cm met bakpapier en stort hier je kruidnoten arretjescake mengsel in. Strijk glad met een spatel en verdeel de extra chocolade kruidnoten hier overheen. Duw ze een beetje aan, zodat ze na het opstijven vast zitten in de cake.
  • Zet voor minstens een hele nacht weg in de koelkast. De arretjescake moet helemaal opgesteven zijn voordat je deze aansnijdt. De stijfheid is vergelijkbaar aan een opgesteven ganache en dus niet zo hard als een chocoladereep. Gebruik voor het snijden een scherp mes.

Tips

  • Tip: Je kunt je arretjescake ook in de vriezer laten opstijven voor een sneller resultaat.
  • Bewaren: Als er nog stukjes overblijven kun je de kruidnoten arretjescake nog zo’n 3-4 dagen bewaren in de koelkast.

Vorige post

Volgende post

Stoofpeertjes
Bladerdeeg twisters staf van Sinterklaas

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
10

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 23

  1. Silvie says:
    2 jaar geleden

    Wat super fijn, die tip om het ei te vervangen! Ik ga de ei loze versie vanmiddag proberen. Wel met soja melk of iets in die richting en een plantaardige boter. Zodat ie koemelk- en ei vrij is. Bedankt voor dit heerlijke recept!

    Beantwoorden
    • Josien says:
      2 jaar geleden

      Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en maak hem ook liever ei loos. bij mij staat ie op de planning voor over 3 weken. het ziet er TE lekker uit!

      Beantwoorden
  2. Friteuse says:
    2 jaar geleden

    Hoi, dit gerecht ziet er echt super lekker uit! Aankomend weekend maar eens proberen en kijken of het gaat lukken.

    Beantwoorden
  3. Desiree says:
    2 jaar geleden

    Ik heb ‘m gemaakt, en hij is heel lekker, maarrrr….
    Bij het recept dat ik altijd maak, zit er maar één ei in, dat je losklopt en erdoorheen roert. Nu zijn het er twee, en is het dus geen vaste substantie maar meer een soort pasta om de pepernoten heen.
    En ik heb de hoeveelheid cacao gehalveerd, en nog is het VEEL. Normaal doe ik er twee eetlepels cacao doorheen.
    Dus moet het wel nog een keer 😉
    Maar lekker is het zeker!!

    Beantwoorden
  4. Sonja says:
    2 jaar geleden

    Gisteren gelijk samen met dochter gemaakt en omdat ik zwanger ben zonder ei en in plaats daarvan met 6 el melk. Prima gelukt! Geen eieren nodig wat mij betreft. Ook alleen gewone pepernoten gebruikt (250 gram) omdat er geen chocolade pepernoten in de kast lagen. Ook dat is prima en lekker makkelijk.

    Beantwoorden
  5. Marije says:
    2 jaar geleden

    Arretjescake is te lekker! Ik gebruik altijd gele vla in plaats van rauwe eieren. Één ei vervang ik dan door 4 eetlepels vla.

    Beantwoorden
  6. Nienke says:
    2 jaar geleden

    Hoi, ik heb dit recept gisterenavond gemaakt. Ik wilde hem net aansnijden, maar de cake is niet “vast”. Het is een soort dikke modder (wel een héle lekkere modder). Hij heeft 15 uur in de koelkast gestaan en naar mijn weten heb ik het recept goed gevolgd. Waar ging het mis?

    Beantwoorden
    • Hanna says:
      2 jaar geleden

      Hoihoi

      Ik zag hem van de week langskomen en dacht die ga ik maken van mn eigen recept. Mijn recept bevat ipv suiker en vanillesuiker basterdsuiker en ik gebruik altijd 350 gram kaakjes en nu dus 350 gram pepernootjes (kleine pepernoten gebruikt)😊 MORGEN smullen

      Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Wat voor boter heb je gebruikt, daar zou het misschien nog aan kunnen liggen als je verder alles goed hebt afgewogen.

      Beantwoorden
      • Jessica says:
        2 maanden geleden

        Ik had hetzelfde probleem. Precies het recept gevolgd, 18 uur in de koelkast en het laatste uur in de vriezer maar bleef een dikke “modder”.
        Inderdaad wel super lekker! Ik had ongezouten roomboter gebruikt.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 maanden geleden

          Wat vervelend! Heb je misschien grasboter gebruikt? Mijn ervaring is dat deze te zacht is (heerlijk om op brood te smeren daarentegen). Het kan dus liggen aan het merk boter dat je hebt gekozen.

          Beantwoorden
  7. Ellen says:
    2 jaar geleden

    Ik heb deze van het weekend gemaakt en er ook nog mini marshmallows aan toegevoegd. Heerlijk!

    Beantwoorden
  8. Audisse says:
    2 jaar geleden

    Ziet echt lekker uit! Morgen eens maken.

    Beantwoorden
  9. Melissa says:
    2 jaar geleden

    Ik heb een enorme pot Nutella voor mijn verjaardag gekregen, kan ik ook een kruitnoten Nutella arretjescake maken? Zo ja welke ingrediënten moet/kan ik vervangen voor Nutella en in welke hoeveelheden?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Durf ik niet te zeggen, heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Nutella is al een zachte chocolade, dus dan moet er wel het een en ander veranderd worden (Als het al lukt)

      Beantwoorden
  10. Neato says:
    2 jaar geleden

    Ook gemaakt, maar dan met witte chocola 🙂 Smullen!

    Beantwoorden
  11. Rachel says:
    1 jaar geleden

    Welke boter moet ik gebruiken? Roomboter zonder zout?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Inderdaad altijd ongezouten roomboter aanhouden bij bakrecepten, tenzij anders aangegeven.

      Beantwoorden
  12. Elke van den Hoven says:
    2 maanden geleden

    Hallo,
    Wat een super leuk recept, ik ga deze aankomend weekend maken voor sinterklaas. Ik heb een springvorm van 24×24. Komt dit dan uit met de ingrediënten?

    Mvgr, Elke van den Hoven

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Je kunt het hier omrekenen: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden
  13. Danique says:
    2 maanden geleden

    Als ik dit recept maak, en in een normale cakevorm doe, loop ik dan het risico dat de kruidnoten allemaal naar de bodem zakken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar ik denk het niet.

      Beantwoorden
      • Danique says:
        2 maanden geleden

        Bedankt voor je snelle reactie!

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Wanneer gebruik je gist, bakpoeder en baking soda

Boterkoek brownie

Speculaas donuts

Brosse haverkoeken

Volgende Post
Bladerdeeg twisters staf van Sinterklaas

Bladerdeeg twisters staf van Sinterklaas

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Kattentongen taart

door Laura Kieft-25 maart 2011-12

Ik vertelde in mijn vorige post al dat de kattentongen met een reden zijn gebakken. Namelijk een taart decoreren en zie hier het resultaat! Ziet er leuk uit zo met die vulling nietwaar?  Ik heb...

Langues de chat

door Laura Kieft-23 maart 2011-9

Oftewel: kattentongen :). Geen lange verhalen dit keer maar een kort en krachtig stukje. Wel geef ik jullie een lekker recept wat uit het boek Bakken komt. Dit is overigens een erg leuk boek, er...

Cupcakes in een doosje

door Laura Kieft-20 maart 2011-9

Het heeft even geduurd maar daar ben ik weer met een nieuwe post! Afgelopen week heb ik het erg druk gehad met school waardoor ik geen eens tijd heb gehad om de foto’s van deze...

Koekjes om te trakteren

door Laura Kieft-05 maart 2011-10

Onlangs werd mijn lieve overbuurmeisje en oppaskindje 6 jaar (ik kan het -je wel achterwege gaan laten). En dan moet er natuurlijk getrakteerd worden op school! Van de jurkenkoekjes ,van een paar posts geleden, had...

Laat de zomer maar komen

door Laura Kieft-22 februari 2011-6

Bij het maken van deze taart kreeg ik een echt zomer gevoel. De jarige wilde graag een lichtblauwe taart met bloemen. Hoe en wat met de bloemen mocht ik zelf bedenken. Omdat ik graag mijn...

Mini taartjes

door Laura Kieft-15 februari 2011-6

En dan bedoel ik ook echt mini; de doorsnede van deze kleine taartjes is slechts zo’n 9 centimeter. Een groot éénpersoons gebakje dus, of om gezellig met zijn tweetjes op te eten 🙂 Zondagavond had...

Een en ander uitgeprobeerd

door Laura Kieft-10 februari 2011-6

Soms vind ik het heerlijk om lekker aan tafel te gaan zitten met mijn spulletjes en op een paar cupcakes wat nieuwe dingen uit te proberen. Laatst ben ik bij een freubelavond geweest met nog...

Eerste stapeltaart!

door Laura Kieft-06 februari 2011-19

Afgelopen week was het zover: ik kon mijn allereerste stapeltaart maken! Dit wilde ik al ontzettend lang maar de juiste gelegenheid kwam maar niet, totdat Michelle graag taart wilde voor haar 18e verjaardag. Samen hebben...

Dames- en Valentijnskoekjes

door Laura Kieft-27 januari 2011-14

Van de kerstkoekjes was ik zo enthousiast geworden dat ik afgelopen week weer een nieuwe lading koekjes heb gemaakt. Voor de jurken, schoenen en harten heb ik het alleen wel even iets anders aangepakt dan...

Pip studio

door Laura Kieft-25 januari 2011-7

Velen kennen het waarschijnlijk wel: Pip Studio. De printjes met de bloesemtakjes en het vogeltje zijn overal op te vinden; servies, agenda’s (die heb ik!), schoolspullen en noem maar op. Voor een vriendin die druk...

How to: Cupcakes bakken

door Laura Kieft-13 januari 2011-47

Regelmatig ontvang ik mailtjes met allerlei vragen. De vraag die toch wel het meeste voorkomt is hoe ik mijn cupcakes bak. Het leek mij daarom een leuk idee om te laten zien hoe ik ze...

Cupcake wrappers uitgetest

door Laura Kieft-07 januari 2011-7

Niet lang geleden heb ik van Pronty taartsjablonen ontvangen om uit te proberen. Het resultaat hebben jullie toen gezien op de chocoladetaart met Kerst. Ditmaal mocht ik verschillende soorten cupcake wrappers uittesten. Deze post zal...

Daar zit muziek in

door Laura Kieft-02 januari 2011-2

Ik had het laatst al laten vallen, naast de 60 cupcakes voor de 25-jarige bruiloft heb ik ook nog eens 80 cupcakes mogen maken voor de 18 jarige verjaardag van hun zoon! Samen met zijn...

Chocolade fudgetaart

door Laura Kieft-26 december 2010-7

Ik laat jullie eigenlijk alleen maar taarten zien die zijn gedecoreerd met fondant maar vind het ook ontzettend leuk om andere soorten taart te maken. Deze chocolade fudgetaart hebben we gisteren met de visite heerlijk...

Christmas Cookies

door Laura Kieft-24 december 2010-7

Al tijden staan koekjes met royal icing op mijn lijstje om te maken. Voor de kerst wilde ik wat leuks maken en dat zijn dus de koekjes geworden! Afgelopen weekend al de koekjes gaan bakken...

Kersthangers

door Laura Kieft-13 december 2010-4

Geen baksels dit keer maar leuke hangers voor in de boom 🙂 Gisteren ben ik naar Mirakels in ruïne Brederode (Santpoort) geweest. Laten ze daar nou hangers voor in de boom hebben met peperkoekmannetjes en...

Zilveren huwelijk

door Laura Kieft-12 december 2010-3

Voor mijn overburen ben ik dit weekend aan het bakken geslagen voor hun zilveren huwelijk! Voor hun zoon mocht ik vorige week al 80 cupcakes bakken omdat hij 18 werd (foto’s volgen snel!), nu heb...

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan