Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Kleine speculaas appeltaartjes

Laura's Bakerydoor Laura's Bakery
28 november 2020
in Klein Gebak, Sinterklaas
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Combineer speculaas, appeltaart en amandelspijs met elkaar en je hebt de ultieme winterse traktatie als je het mij vraagt. Deze kleine speculaas appeltaartjes met spijs zijn echt verrukkelijk. Gelukkig kwam er bezoek langs, want ik kon er maar moeilijk vanaf blijven.

Met het heerlijk avondje in het vooruitzicht leek het me een mooi moment om het recept voor deze kleine speculaas appeltaartjes met jullie te delen. Hoe gezellig is het om samen deze appeltaartjes te maken en er ’s avonds van te kunnen genieten bij het Sinterklaasjournaal! Als je liever aan de slag gaat met een grote taart, kijk dan eens bij dit recept voor speculaas appeltaart.

Recept afdrukken

Kleine speculaas appeltaartjes

Deze kleine speculaas appeltaartjes met spijs zijn echt verrukkelijk. Lekkerder dan dit wordt het eigenlijk niet in de winter.
Porties: 8 personen
MUFFIN BAKVORM

Ingrediënten

Deeg

  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 100 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 180 gram zelfrijzend bakmeel
  • 5 gram speculaaskruiden (volgens recept)
  • snuf zout
  • 0,5 ei (S)
  • 1 tl vanille-extract

Vulling

  • 700 gram zoetzure appels (ongeschild)
  • 35 gram fijne kristalsuiker
  • 1 tl speculaaskruiden (volgens recept)
  • 125 gram amandelspijs
  • 0,5 ei

Extra

  • 1 el melk voor het afsmeren

Instructies

  • Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed tot een stevig deeg. Verdeel in drie delen, gebruik twee delen voor de volgende stap en leg het derde deel even opzij.
  • Vet een muffin bakvorm in en bestuif deze met bloem. Rol de twee delen deeg uit en steek er met een grote bakring (of een kom) rondjes deeg uit, deze rondjes moeten groot genoeg zijn om de bodem en zijkant van elke muffinvorm te bedekken. Bekleed zoveel mogelijk muffinvormpjes tot het deeg op is.
  • Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in blokjes. Doe alle blokjes appel in een grote kom. Meng de suiker en speculaaskruiden erdoor.
  • Kneed de andere helft van het ei door het amandelspijs. Verdeel dit over de bodems, gevolgd door de appelvulling. Belangrijk is dat de blokjes appel er zo compact mogelijk in zitten. Druk de vulling stevig aan en verschuif eventueel hier en daar wat appeltjes.
  • Rol het resterende stuk deeg opnieuw uit en snijd er dunne stroken van. Snijd ze op maat en leg kruislings bovenop de taartjes.
  • Smeer de bovenkantjes af met de melk en bak de speculaas appeltaartjes in 40 minuten op 170 °C (boven- en onderwarmte).
  • Laat de taartjes afkoelen in de vorm zodat ze steviger worden. Ze zijn zalig als ze nog warm zijn, maar ook de volgende dagen koud niet te versmaden. De speculaaskruiden komen na een dag nog beter tot hun recht.
Tips

Ik maakte de taartjes in een vrij hoge muffin bakvorm. Als je een lagere bakvorm gebruikt of lagere taartjes maakt dan kun je er misschien meer dan 8 maken met dit recept.

Bewaren

Afgedekt buiten de koelkast 4-5 dagen houdbaar. In de vriezer tot 3 maanden houdbaar.

Vorige post

Volgende post

Printable: mijter cupcake toppersPrintable 20201105 Cupcake Toppers Mijters uitgelicht
31 borrelhapjes voor de decembermaand

Related Posts

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft
30 december 2020
2

Als...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft
29 december 2020
6

Oliebollen...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft
20 december 2020
8

Deze...

Laura's Bakery

Laura's Bakery

Reacties 31

  1. Lisa says:
    2 maanden geleden

    Deze lijken me heerlijk. Wel een vraag: kun je amandelspijs (vanwege allergie) ergens door vervangen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Je kunt het gewoon weglaten!

      Beantwoorden
  2. Patricia says:
    2 maanden geleden

    Hoeveel amandelspijs gebruik je in dit recept?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      125 gram!

      Beantwoorden
  3. Maartje says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Kun je ook cupcake papieren vormpjes gebruiken in de bakvorm ipv invetten en bloem.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Dat heb ik eigenlijk niet getest, ik weet niet of dat werkt met appeltaartdeeg.

      Beantwoorden
    • Maaike says:
      2 maanden geleden

      Maartje, heb je het inmiddels al uitgeprobeerd ? Ik ben benieuwd, wilde het ook al vragen. Ik krijg ze er nooit zo mooi uit, ben ik bang (weet ik eigenlijk wel zeker..)

      Beantwoorden
  4. Anne says:
    2 maanden geleden

    ooohhhhhh, weer super, super, super, super. dank!

    Beantwoorden
  5. Maarten says:
    2 maanden geleden

    Weer een lekker speculaasrecept! Ik haalde 12 kleine muffins uit je recept en vond bij voorbaat 500 gram appel (2 grote) wel genoeg :).

    Beantwoorden
    • Demi says:
      2 maanden geleden

      Ik had ook veel stukjes appel over! Denk dat 500 gram inderdaad eerder in de buurt komt.

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        2 maanden geleden

        Had je ze misschien geschild en zonder klokhuis gewogen? Ik bedoel echt de gehele appels in het recept.

        Beantwoorden
  6. Iris says:
    2 maanden geleden

    Moet de boter voor het deeg koud zijn of zachter?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Als het niet vermeld staat, dan altijd op kamertemperatuur

      Beantwoorden
  7. Kyra says:
    2 maanden geleden

    Als je kant en klare speculaaskruiden gebruikt, mag dit dan in dezelfde verhouding als wanneer je het zelf maakt?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ja hoor!

      Beantwoorden
  8. Nathalie says:
    2 maanden geleden

    Hoe dik moet je de amandelspijs leggen? En hoe dik is het laagje met de appelen? 50/50? Dank alvast voor de reactie!

    Beantwoorden
    • Nathalie says:
      2 maanden geleden

      Oja, hoe dun moet het deeg zelf uitgerold worden? 0,5 cm? Bedankt alvast!

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        2 maanden geleden

        Dat is inderdaad een mooie dikte.

        Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Eigenlijk kun je dat doen zoals je wilt. Maar ik vind het ’t lekkerst als je meer appel hebt dan spijs.

      Beantwoorden
      • Nathalie says:
        2 maanden geleden

        Bedankt!

        Beantwoorden
  9. Germaine says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura
    Ik heb in de minicupcakevorm speculaasdeeg gedaan wel afgewogen en gevuld met amandelspijs en weer dichtgemaakt met deeg maar het lukt mij niet om het mooi en gelijkmatig in de vorm te krijgen heb jij een tip?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Maak je handen vluchtig nat onder de kraan, daarmee kun je het deeg wat meer naar je zin ‘smeden’.

      Beantwoorden
  10. Nina says:
    2 maanden geleden

    Hoi

    Had een vraagje
    Kan dit recept ook in glutenvrij gemaakt worden denk je?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Vast wel! Ik heb alleen niet getest hoe precies, maar misschien heb je hier wat aan: https://www.laurasbakery.nl/glutenvrij-bakken-doe-je-zo/

      Beantwoorden
  11. Margreet says:
    1 maand geleden

    Deze speculaas appeltaartjes gister gemaakt. Ze zijn echt geweldig. Super lekker. Zeker als je ook de amandelspijs zelf maakt. Dit recept blijft er echt in.

    Beantwoorden
  12. Margreet says:
    1 maand geleden

    Deze speculaas appeltaartjes gister gemaakt. Ze zijn echt geweldig. Super lekker. Zeker als je ook de amandelspijs zelf maakt. Dit recept blijft er echt in.

    Beantwoorden
  13. Rosa says:
    1 maand geleden

    Hoi Laura,
    Weet je misschien of je deze kleine appeltaartjes ook in papieren of siliconen cupcakevormpjes kan maken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Ik heb het niet getest, maar het kan vast. Zeker in siliconen vormpjes.

      Beantwoorden
  14. John Borst says:
    1 maand geleden

    Hoi Laura,
    Zojuist de appelmuffins gemaakt. Ze staan nu in de oven. Benieuwd naar het resultaat.
    Vroeg met alleen af of er in het recept geen stappen missen. Wat gebeurt er bijv. met de andere derde deeg. Ik heb het maar als dekseltje op de muffin gebruikt, maar weet niet of dat ook de bedoeling is. Daarnaast staat bij de ingrediënten 1 el melk voor het afsmeren. Ook daar vindt ik in het recept niets over.
    Bedankt voor het leuke recept 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Hi John, wat betreft het deeg staat het gewoon in het recept. De eerste twee delen gebruik je in de eerste stap en het laatst deel komt aan bod bij de zin “Rol het resterende stuk deeg..”. Het afsmeren kwam er inderdaad niet specifiek in terug, maar heb ik voor alle duidelijkheid nu ook toegevoegd. Hopelijk was het resultaat goed gelukt bij je!

      Beantwoorden
      • John Borst says:
        1 maand geleden

        Hoi,
        Het resultaat was zeer geslaagd, beetje bruin, maar dat komt waarschijnlijk omdat mijn oven wat warmer is als gemiddeld.
        Dank je wel

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Recept Royal Icing

Lemon Curd

Basisrecept vanillecake

Oma’s Appeltaart

Volgende Post
Broodkrans met camembert

31 borrelhapjes voor de decembermaand

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

10 lekkere bananenbrood recepten

25 januari 2021

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

Deconstructed lemon meringue pie dessert

door Laura Kieft-22 december 2020-4

Alweer heel wat jaren geleden at ik voor het eerst een deconstructed taart dessert, een appeltaart om specifiek te zijn. Een ‘deconstructed’ taart houdt simpelweg in dat je alle onderdelen van een taart los serveert...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan