Al overgebleven gingerbread madeleines deed ik in een zak die vervolgens in de vriezer verdween. Een paar dagen later had ik trek, zag op de computer de foto’s van deze madeleines en trok de zak weer uit de vriezer. De trek was zo groot dat ik niet heel beschaafd een paar madeleines uit die zak haalde, nee ik liet ze alle tien ontdooien. En vervolgens heb ik ’s avonds alle gingerbread madeleines opgegeten. Zat ik dan op de bank met een schaaltje madeleines en bakje dulce de leche. Ze waren op voordat ik er erg in had. En nee, ik had er geen moment spijt van. Daar zijn ze gewoon te lekker voor. Je begrijpt het: een echte aanrader!
BAKTIP: Nog geen madeleine bakvorm in huis? Met deze vorm kun je gelijk aan de slag!
Lekker dessert
?
Het is een perfect recept! Mooie Madeleines ‘met een buik’, erg lekker…
Een tip die ik op een andere site las over de dulce de leche: maak het blikje goed schoon. Rijmresten kunnen neerslaan op je pan. Dat is alleen te verwijderen met stickerverwijderaar.
Goeie tip inderdaad.