De Bakstrijd januari 2020

Gepost: 1 januari 2020 Laatst bewerkt: 14 juni 2023
De Bakstrijd januari 2020
3

BAKSTRIJD JANUARI 2020

Bovenstaande foto verklapt het al: het thema voor januari 2020 is granola! Dat past mooi bij eventuele goede voornemens, maar we zijn absoluut niet per se op zoek naar een gezonde granola. Verras ons vooral met lekkere smaakcombinaties. Je mag de granola ook ergens in verwerken, zoals in granola ontbijttaartjes, maar het gaat ons deze maand echt om de smaak van de granola zelf. Onderstaand hebben we het basisrecept voor granola en een aantal inspiratie artikelen op een rijtje gezet. Veel bak- en ontbijtplezier!

Thema: Granola
Voorwaarden: Het gaat echt om de granola zelf
Prijs: Cadeaubon ter waarde van €50,- te besteden bij Baktotaal

INSPIRATIE

 

ZO DOE JE MEE

FOTO PLAATSEN IN ALBUM VAN DE FACEBOOKGROEP

Via Facebook doe je mee door de foto van je baksel in het daarvoor bestemde fotoalbum te delen in De Bakstrijd Facebookgroep. Een handleiding hoe je dit via de computer of met je mobiele telefoon kunt doen vind je in de groep onder de bestanden.

FOTO DELEN VIA #DEBAKSTRIJD INSTAGRAM

Je kunt ook meedingen naar de prijs via Instagram. Zodra je je foto van jouw baksel deelt met #DeBakstrijd en je profiel op openbaar hebt staan doe je mee. Zo simpel is het. Op Instagram kun je ook het De Bakstrijd Instagram account taggen in de foto. Op die manier missen we je foto nooit!

column]

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *