Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Chocolade mug cake

Laura Kieftdoor Laura Kieft
29 augustus 2015
in Cakes, Cupcakes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

chocolade mug cake 1a

Een aantal jaar geleden was de mug cake vooral in Amerika bekend. Ik vond het idee geniaal en ging er toen al mee aan de slag. Helaas voor mij pakte dat experiment niet zo goed uit. Het was helemaal niet lekker en ik werd er nog behoorlijk misselijk van ook. Geen succes dus en ik maakte nooit meer een mug cake. Totdat ik een tijdje geleden een zakje mix van Oetker in het schap vond. Ik maakte het en vond het eigenlijk best lekker. Ik werd niet misselijk en durfde het aan om zelf aan de slag te gaan met een recept voor een chocolade mug cake.

Mijn eerste poging vond ik al best oke, maar ik besloot nog wat veranderingen aan te brengen in het recept. Een paar mug cakes verder kwam ik op een versie die lijkt op een gewoon chocolade cakeje. Natuurlijk, het is niet exact hetzelfde. Dat gaat ook niet omdat de samenstelling van ingrediënten anders is. Toch was ik blij verrast, dit bewijst dat een mug cake ook lekker kan zijn!

chocolade mug cake 2a

Recept afdrukken

Chocolade mug cake

Deze chocolade mug cake maak je binnen een paar minuten! Roer de ingrediënten in een mok door elkaar en zet deze in de magnetron, meer werk is het niet!
Porties: 1 mok

Ingrediënten

  • 4 el zelfrijzend bakmeel
  • 3 el suiker
  • 2 el cacaopoeder
  • 3 el melk
  • 3 el (zonnebloem)olie

Instructies

  • Doe alle ingrediënten in je mok en roer ze goed door elkaar. Als je het lastig vindt om ook de bodem goed mee te roeren, kun je eventueel in een apart schaaltje alles door elkaar mengen. Dan giet je gewoon het beslagje in je mok.
  • Zet de mok 140 seconden (2 minuten en 20 seconden) in de magnetron op vol vermogen. Bij mij is dat 800 Watt. Het kan per magnetron verschillen hoeveel tijd er nodig is. Door met een prikker in je cake te prikken kijk je of hij gaar is, als de prikker er droog en schoon uitkomt is hij goed.
  • Haal je mok met een ovenwant uit de magnetron, hij is heet! Ook even blazen voor je je eerste hapje neemt 😉
Tips

De eetlepels met droge ingrediënten hoeven niet glad afgestreken te worden, maar een grote berg op je lepel is natuurlijk ook niet nodig 😉

Bewaren

De mug cake is het lekkerst als hij net uit de magnetron komt en nog lekker warm is. Bij het afkoelen droogt hij uit en is hij lang niet zo lekker meer.

chocolade mug cake 3a

Eerlijkheid biedt mij te zeggen dat ik een echte chocoladecake lekkerder vindt. Maar stel je nou voor dat je ongelooflijk veel zin hebt in chocoladecake en deze nú gelijk wilt eten, dan is deze chocolade mug cake een hartstikke goed idee! De ingrediënten zul je altijd wel in huis hebben en om er helemaal een feestje van te maken kun je hem serveren met een beetje slagroom.

Vorige post

Volgende post

Bramen ijsjes
Risotto met broccoli en kip

Related Posts

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
5

Het...

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 134

  1. Joyce says:
    6 jaar geleden

    Mugcakes zijn altijd zo leuk! Ik heb zelf ook een paar lekkere varianten op mijn blog. De ‘chocoladecake’ maak ik altijd met Nutella 😀

    Beantwoorden
    • Esma says:
      3 jaar geleden

      Bij mij was de cake hard geworden ik heb er een beetje melk overheen gedaan en in laten trekken en daarna was de cake wel lekker zacht

      Beantwoorden
    • Johan says:
      1 maand geleden

      De cake was in eerste instantie te hard toen op nieuw gebropeerd met een eitje en toe. Ging het veel beter

      Beantwoorden
  2. Margot says:
    6 jaar geleden

    Oh dit heb ik al veel te lang niet meer gemaakt!

    Beantwoorden
  3. Alicia (MyCookieAddiction) says:
    6 jaar geleden

    ik hou van mugcakes, moet je zeker vaker doen

    kan je ook een keer lava cakes maken maken

    Beantwoorden
    • coco says:
      1 week geleden

      ja dat zou leuk zijn

      Beantwoorden
  4. Janneke says:
    6 jaar geleden

    Kan dit ook met olijfolie? Of eventueel hagelslag er doorheen??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Gebruik dan wel een olijfolie die neutraal van smaak is. Hagelslag toevoegen kan prima!

      Beantwoorden
  5. Marijke I easydailyfood says:
    6 jaar geleden

    Ben zelf geen fan van een mugcake omdat er ‘zoveel in moet’ om het lekker te laten smaken. Bv 3 eetlepel suiker. Als ik een grote taart maak zit er natuurlijk ook veel ‘troep’ in maar heb je het minder door ofzo haha. Beetje mijzelf voor de gek houden denk ik 🙂

    Beantwoorden
  6. Annette says:
    6 jaar geleden

    Hier tot 2 keer toe mislukt.. Eerst op vol vermogen maar dat moet dus echt niet want bij mij is dat 950 watt, na 2 minuten was ie nog niet gaar, na 3 minuten rook ie verbrand en vies. Wel gaar maar rook absoluut niet lekker dus weggegooid, vervolgens nog een poging gedaan, daar kreeg ik het niet goed door geroerd, op 750 watt 2 minuten niet lang genoeg na 2,5 minuut begon het weer te stinken. Daar bij rook het inderdaad ook gewoon heel vies. Nu heb ik het maar opgegeven voor ik straks door m’n bakmeel, cacaopoeder etc heen ben

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Op één of andere manier lijkt hij makkelijker aan te branden wanneer het mengsel niet goed gemengd is (ontdekte mijn zusje bij proberen 😉 ). Je zou het in een glazen kommetje kunnen mengen als dat makkelijker is en dan in het kopje gieten. En probeer anders met kortere intervallen extra tijd toe te voegen, per 10 of 15 seconden bijvoorbeeld.

      Beantwoorden
      • Emma says:
        5 jaar geleden

        Bij mij was de mugcake ook mislukt. Maar nu heb ik ipv suiker, 2 zakjes vanillesuiker. En ipv cacao, 3 eetlepels hagelslag. 2 minuten op 800 watt. En de heerlijkheid is nabij. ?. Mmmmmm

        Beantwoorden
        • Laura says:
          5 jaar geleden

          Dat hij niet lukte ligt waarschijnlijk aan je magnetron, 2 minuten is best lang voor de mugcake (als je hem volgens mijn recept maakt)

          Beantwoorden
  7. Brenda says:
    6 jaar geleden

    Wat wel lekker is op zich, is om er een scheutje Amaretto door te doen!

    Beantwoorden
  8. CvS says:
    5 jaar geleden

    Dankjewel dat je me hebt geholpen om snel mijn snackbehoefte te vervullen 🙂

    Ik had een brede mok en hij moest bij mij 1 minuut op vol vermogen (750 watt). Gewoon zelf goed de gaarheid in de gaten houden.

    Beantwoorden
  9. Chantal says:
    5 jaar geleden

    Het recept leek mij erg lekker en heb het dus ook zelf geprobeerd. Helaas lukt het bij mij niet.. De cake wil niet rijzen en dat is wel de bedoeling toch?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Hij rijst een beetje inderdaad. Gebruik je wel zelfrijzend bakmeel? (en niet per ongeluk bloem)

      Beantwoorden
      • Chantal says:
        5 jaar geleden

        Ja ik gebruik wel zelfrijzend bakmeel

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          5 jaar geleden

          Als je verder wel het recept volgt en alles ook goed doorroert (is erg belangrijk) zou je altijd nog een beetje extra bakpoeder toe kunnen voegen. Het hoort wel iets te rijzen, maar verwacht geen super luchtig cakeje.

          Beantwoorden
          • Chantal says:
            5 jaar geleden

            Oke, Dank je wel! Ga ik dat proberen.

  10. raisa says:
    5 jaar geleden

    Hallo raisa
    Ik maak mijn mugcake met
    35 gram havermout
    1 ei 50 ml melk
    En in de blender doen

    Beantwoorden
  11. Manja says:
    5 jaar geleden

    Mijn ervaring met choco mugcakes was ook dat ze wel wat droog en sponzig worden, maar dit recept is wonderwel goed gelukt en heel erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Inderdaad snel opeten, anders wordt de cakes alsnog snel droog.

    Beantwoorden
  12. Marleen says:
    5 jaar geleden

    Lekker! Mijn zoon deed er een lepel kaneel siroop bij en ik een lepel karamel siroop. Jammie!

    Beantwoorden
    • Luca Hessing says:
      10 maanden geleden

      Ik heb het ook gedaan maar met pakpoeder inplaats zelfrijzend bakmeel NIET DOEN !! onze magnetron zat onder het beslag het is er uit te krijgen maar de rook melder kan afgaan

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        10 maanden geleden

        Ik denk dat het bakpoeder niet de enige oorzaak hiervan is geweest. Het kan zijn dat de verhouding niet goed was, maar een te klein kopje of te hoge stand van de magnetron lijkt me waarschijnlijker.

        Beantwoorden
  13. soumia says:
    5 jaar geleden

    Dankjewel voor dit recept. Net gemaakt en hij was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.
    Ik moest wel wat meer melk en olie gebruiken.

    Beantwoorden
  14. Winny says:
    5 jaar geleden

    Als je 2 mug cakes tegelijkertijd wilt maken, verdubbel je dan gewoon de hoeveelheid en de magnetrontijd?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Qua hoeveelheid kun je het gewoon verdubbelen, maar de ‘baktijd’ zul je opnieuw moeten uitvinden. Dit is niet het dubbele, maar 2 minuten zal waarschijnlijk te kort zijn. Het is makkelijker om gewoon 2 losse mug cakes te maken

      Beantwoorden
  15. Conja says:
    5 jaar geleden

    Hmmmmmmmmmmmmm. Gewoon met extra vierge olijfolie gedaan, ik houd toch van olijfolie. Wat een verwennerij in no time! Op 850 Watt gedaan, 2 minuten. Picobello!

    Beantwoorden
  16. Dagmar says:
    5 jaar geleden

    Hoi,

    Ik hou van mug cakes maar bij mij stromen ze iedere keer over na 1 minuut en ze worden maar niet gaar. Wat kan ik doen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Waarschijnlijk gebruik je een te kleine mok

      Beantwoorden
    • Soof says:
      4 jaar geleden

      Bij mij rijst hij niet… ook zo vreemd

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        4 jaar geleden

        Gebruik je wel de juiste ingrediënten? Geen bloem ipv zelfrijzend bakmeel bijvoorbeeld? En je roert het goed door?

        Beantwoorden
        • Raisa says:
          3 jaar geleden

          Ik had hem met bloem gemaakt maar hij was alsnog lekker

          Beantwoorden
  17. Lianne says:
    5 jaar geleden

    Ik had laatst recept met ei en bakmeel erdoor die lukte wel.deze is niet gerezen en keihard.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Als hij hard is heb je hem waarschijnlijk te lang in de magnetron laten staan. Heb je wel zelfrijzend bakmeel gebruikt? Bij mij werd hij namelijk 2x zo groot. Goed doorroeren is ook belangrijk.

      Beantwoorden
  18. Pieter says:
    5 jaar geleden

    Werkt niet!!! Werd niet gaar en verbrand er kwam veel rook vanaf ??????????

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Zoals in het artikel vermeldt staat is elke magnetron anders en moet je het even uitproberen met die van jou. Blijkbaar heeft die van jou minder tijd nodig, waarschijnlijk is jouw Wattage hoger.

      Beantwoorden
  19. chenefleur says:
    5 jaar geleden

    Welke grote mililiter, mok kan ik gebruiken
    ziet er lekker en makkelijk uit

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      ik zou minimaal 200 ml aanhouden, dan past het zeker.

      Beantwoorden
  20. chenefleur says:
    5 jaar geleden

    Dankjewel

    Beantwoorden
  21. Annemae says:
    5 jaar geleden

    Zojuist dit recept gemaakt maar helaas, hele mok aangebrand! Typisch een annemae actie hahaha, oeps!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dan heeft hij wat minder tijd nodig in jouw magnetron 😉 Volgende keer wat korter en misschien en wattage lager, dan gaat het zeker lukken 🙂

      Beantwoorden
    • Zindy says:
      1 jaar geleden

      Alle ingrediënten juist en goed geroerd, magnetron op 800W en 2 min. Er gebeurt niks met mijn mugcake, wordt niet eens warm, rijst niet. Heb het meerdere keren geprobeerd. Snap er niks van. Ligt het dan gewoon aan mijn magnetron?

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        1 jaar geleden

        Dat is heel gek! Worden andere dingen normaal gesproken wel warm erin? Oftewel doet de magnetron het wel nog?

        Beantwoorden
      • Heli says:
        8 maanden geleden

        Heerlijke mokcake!! Bij de meeste recepten blijft de cake vrij vochtig maar deze is precies goed! Ik gebruik wel lichte basterdsuiker in plaats van gewone suiker. Eerlijk gezegd geen idee waarom maar het smaakt heerlijk haha. Komt er misschien ooit een variant met banaan?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          8 maanden geleden

          Wat fijn zeg! Goed idee met banaan, gaat op mijn baklijst 🙂

          Beantwoorden
      • Daantje says:
        1 maand geleden

        Het kan zijn dat je een oven magnetron heb en dat je hem op de oven stand had staan

        Beantwoorden
  22. Sjoelbak says:
    5 jaar geleden

    Hoi waarom gebruik jij geen ei in de mug cake? In bijna alle recepten tref je een ei aan gr.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Klopt, maar ik vind dat je dan zo’n spons achtige structuur krijgt, zonder ei is dit niet het geval. 1 ei is namelijk veel te veel voor zo’n kleine cakeje om de juiste structuur te krijgen.

      Beantwoorden
      • Kristel says:
        5 jaar geleden

        Mee eens! 😀

        Beantwoorden
  23. Ession says:
    5 jaar geleden

    Ik heb hem ipv in de magnatron, 20 min in de oven op 200 graden gedaan! Werkt ook prima je moet dan iets langer wachten, Maar het wachten is het waard!

    Beantwoorden
  24. Jet says:
    5 jaar geleden

    Ik heb hem net gemaakt met 1 eetlepel olie en 4 eetlepels melk, nog wat koekkruiden toegevoegd en een heel klein beetje vanille. Werkt perfect!

    Beantwoorden
    • Zoetekauw says:
      5 jaar geleden

      Ik moet beamen dat het veel lekkerder is met minder olie! Bedankt voor de tip Jet! Ik heb zelf ook een snufje zout toegevoegd, ik vond het wat flauw de eerste keer.

      Beantwoorden
  25. Zoe says:
    5 jaar geleden

    het is echt heel jammer dat hij maar heel klein wordt en bijna niet rijst maar voor de rest wel lekker

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Hij rijst bij mij juist heel erg, heb je wel zelfrijzend bakmeel gebruikt?

      Beantwoorden
  26. femke says:
    5 jaar geleden

    getverderrieeee , WAT LEKKER is maar goed dat ik zo ga trainen ihihihi

    Beantwoorden
  27. Kim says:
    5 jaar geleden

    Deze wil ik gaan maken!! Heb alleen geen zelfrijzend bakmeel in huis. Hoeveel bakpoeder moet ik bij 4 eetlepels bloem doen om het zelfde effect te krijgen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Hier lees je meer over het vervangen en de verhoudingen: http://www.handigebaktips.nl/bloem-vervangen-door-zelfrijzend-bakmeel/

      Beantwoorden
  28. Yaartje says:
    5 jaar geleden

    Ik heb dit gemaakt. Maar elke keer warneer ik de priker er in deed kwam deze er vuil uit.ik heb hem toen wat langer gedaan alleen toen kwam de cake er super hard en niet lekker uit. Waaraan zou dit kunnen liggen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Er mogen best een paar korreltjes aan zitten, zolang het maar niet vloeibaar is. Als hij hard is, dan heeft de mug cake er te lang ingezeten.

      Beantwoorden
  29. Lieke says:
    5 jaar geleden

    Bij mij werd de mug cake korrelig en droog, wat kan ik hier tegen doen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dan heeft hij te lang in de magnetron gestaan.

      Beantwoorden
  30. Desiree says:
    5 jaar geleden

    Ik heb hem net op en kon het niet laten om er een lepel overgebleven dulce de leche bovenop te leggen voor hij de magnetron in ging, echt een aanrader om even snel je trek te stillen!

    Beantwoorden
  31. Rozemarijn says:
    5 jaar geleden

    Heel lekker! Ik heb een hoop recepten uitgeprobeerd maar die waren allemaal een beetje teleurstellend! Deze was heelijk! Smaakte wel een beetje als brownie! Vereweg mijn favoriet!

    Beantwoorden
  32. Linda says:
    5 jaar geleden

    Bij mij rijst het ook niet, ik heb zelfrijzend bakmeel van Basic van de AH (ze hadden geen ander merk). Alles netjes afgemeten, maar helaas.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dat is gek, was het niet te oud (het bakmeel?)

      Beantwoorden
  33. Kristel says:
    5 jaar geleden

    Laura, dit was de aller, áller lekkerste mug cake die ik ooit heb gemaakt!!!
    Veel zijn wel lekker, maar niet speciaal, maar deze was echt heerlijk!
    Ik had geen zelfrijzend bakmeel, dus gemaakt met bloem en een theelepel bakpoeder, en een lepeltje nutella erin verstopt haha 😀

    Toch raar dat er zo veel negatieve reacties zijn 🙁

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Wat leuk te horen dat je hem zo lekker vond! Ik denk dat veel mensen zich niet realiseren dat het niet 1 op 1 te vergelijken is met een normale chocolade cake (of hem te lang in de magnetron laten staan).

      Beantwoorden
  34. Lydia says:
    5 jaar geleden

    Hey Laura,
    Ik doe dit in een glazen mok, hij wordt hierdoor wel iets droger binnen in…
    Zodra ik de mok uit de magnetron haal, zakt hij iets in. Komt dat door de glazen mok? of is dat normaal? ik gebruik zelfrijzend bakmeel maar wel veel meer melk… (ik doe de ingrediënten door de helft)

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Glas maakt niet uit, lijkt mij eerder komen doordat je meer melk toevoegt. Maar dat het een heel klein beetje inzakt is verder normaal.

      Beantwoorden
  35. Naomi says:
    5 jaar geleden

    Deze mug cake is erg lekker! Al is hij wel een beetje droog. Is dit altijd of heb ik iets verkeerd gedaan? Ik je recept wel helemaal gevolgd en niks veranderd.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      hij hoort niet droog te zijn. Het kan zo zijn dat jouw magnetron krachtiger is en hij minder tijd nodig heeft.

      Beantwoorden
  36. Lynn says:
    4 jaar geleden

    Hoi, ik heb een vraagje.
    Ik wil de droge ingrediënten al in een mok doen als cadeautje, maar ik heb geen cacaopoeder. Ik wil er graag een vanillecake van . Moet ik dan ipv cacaopoeder er iets anders in doen? Als jullie een idee hebben, laat het dan graag even weten.
    Groetjes 😉

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dan zou ik gewoon dit recept volgen 😉 http://www.laurasbakery.nl/vanille-mug-cake/

      Beantwoorden
      • Lynn says:
        4 jaar geleden

        Dankjewel ??

        Beantwoorden
  37. Marit says:
    4 jaar geleden

    Onwijs lekker!!!

    Beantwoorden
  38. Leonie says:
    4 jaar geleden

    Heerlijk!! Had de hele dag al zin in cake maar geen zin in om te maken, dit is ideaal en onwijs lekker! Top recept!

    Beantwoorden
  39. Meta says:
    4 jaar geleden

    Mijn cake is aangebrand

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dan heeft hij in jouw magnetron minder tijd nodig.

      Beantwoorden
  40. Ivy says:
    4 jaar geleden

    Erg lekker, ik heb die van mij 1,5 minuut op 600 gedaan. Misschien volgende keer iets minder cacao toevoegen, maar dat is aan jezelf.

    Beantwoorden
  41. Angel says:
    4 jaar geleden

    Kan ik inplaats van olie roomboter gebruiken of lukt dat niet?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dat heb ik nog niet getest, je kunt het proberen maar dan zou ik de boter wel smelten van tevoren.

      Beantwoorden
  42. sophie smit says:
    4 jaar geleden

    ik heb precies gedaan wat er stond maar die van mij is helemaal hard en niet omhoog gestegen… heb je misschien een tip wat ik de volgende keer beter kan doen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Je hebt het wel goed doorgeroerd en geen wijzigingen in het recept gemaakt? Verder kan het ook zijn dat je een lager vermogen moet gebruiken aangezien hij nu hard is.

      Beantwoorden
  43. yorick says:
    4 jaar geleden

    Ik ben nu nog aan het bakken kan het ook in de oven zoja hoeveel graden?

    Beantwoorden
  44. Ingrid says:
    4 jaar geleden

    Vraagje, kan je havermout (wat ook in andere recepten gebruikt wordt) vervangen door zemelen of lijnzaad? Of is er ook iets anders in die trend?
    Ik lust geen havermout.

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      4 jaar geleden

      Daar hebben wij zelf geen ervaring mee, dus daar kunnen we je helaas niet mee helpen.

      Beantwoorden
  45. Bettine says:
    4 jaar geleden

    Had vanavond zo’n momentje: zin in iets lekkers met chocola maar niets in huis. Wel deze ingrediënten gelukkig. En het resultaat was echt heerlijk! Na 2 minuten (700 watt) nog net niet helemaal droog, dus nog ietsje langer gedaan. Moest het wel snel opeten, wordt wel snel hard. Ik heb ooit eerder een mug cake gemaakt, ik dacht met banaan en ei. Maar die was lang zo lekker niet als deze! Dit recept onthoud ik, bedankt!

    Beantwoorden
  46. Lotte meeuws says:
    3 jaar geleden

    Hallo, ik maakte jouw mug cake nu al 2 keer maar wel op een andere manier. In plaats van zelfrijzende bloem, 4 el havermout gemalen. In plaats van 3 el suiker, 2 el ahoornsiroop. En olijfolie in de plaats van zonebloemolie. Het was zeer lekker ! Bedankt voor de inspiratie ! Grts lotte

    Beantwoorden
  47. franke says:
    3 jaar geleden

    ik heb geen 800 watt op mijn magnetron wat moet ik dan doen 600 of 900 watt?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zou experimenteren met wat korter op 900 Watt. En anders iets langer op 600.

      Beantwoorden
  48. Ella says:
    3 jaar geleden

    Echt goed gelukt in een keer! Super lekker, bedankt voor het recept!

    Beantwoorden
  49. nienke says:
    3 jaar geleden

    Hou ervan!! ik had pas geleden mug cake gemaakt met een ander recept (toen was ik al blij dat het uberhaupt lukte) maar toen was wel een beetje erg nattig onderaan en bovenin, dit recept is helemaal perfect en nu heb ik een verslaving aan mug cakes :)) ik zoek nu voor een grotere mok zodat er meer van deze mug cake in past haha

    conclusie:
    heerlijk recept dankje!

    Beantwoorden
  50. Maureen says:
    3 jaar geleden

    Hoe ziet her beslag er uit? Bij mij is het niet vloeibaar

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat kun je zien op de foto. Het is ook niet heel vloeibaar.

      Beantwoorden
  51. Nienke says:
    2 jaar geleden

    Ik heb dit recept eerder geprobeerd met melk, maar toen vond ik het te machtig. Heb het nu geprobeert met water en hij smaakt bijna het zelfde als met melk, maar nu niet meer zo machtig. Ben er erg blij mee is een blijvertje hoor….

    Beantwoorden
    • Katie says:
      2 jaar geleden

      Ik heb het ook geprobeerd, ik had geen zelfrijzend bakmeel in huis dus ik heb bloem met bakpoeder geprobeerd.
      Was super lekker! Een klein beetje droog en bij mij was me mok maar tot 1/3 gevuld.
      Maar overal was het super lekker, makkelijk en snel om te maken!

      Beantwoorden
  52. Anoniem says:
    2 jaar geleden

    Het is ook erg lekker met een kleine geprakte banaan!

    Beantwoorden
  53. Rick says:
    2 jaar geleden

    Het is heel erg lekker.

    Bedankt Laura!

    Beantwoorden
  54. Esther says:
    2 jaar geleden

    Hij is echt zoo lekker

    Beantwoorden
  55. Maantje20 says:
    2 jaar geleden

    Ik vet de mok zelf nog even in met bakenbraad boter anders is hij heel moeilijk weer schoon te krijgen

    Beantwoorden
  56. anoniem says:
    2 jaar geleden

    Echt super lekker Laura! Ik ben altijd al fan van mug cakes geweest maar vond ze altijd te machtig maar nu ik die van jouw heb geproefd ben ik helemaal om!

    Beantwoorden
  57. Mariëlla de Hoogh says:
    2 jaar geleden

    Hij is lekker maar ik mix hem eerst in een kom voordat ik hem in de mok doe anders wordt het een zooitje!

    Beantwoorden
  58. Natascha says:
    2 jaar geleden

    Heerlijk! Ik had meerdere keren een Amerikaanse mug cake recept opgevolgd… niet gelukt. Bleef maar eerst heel hoog rijzen en dan weer direct dalen tot een soort smurrie. Maar met dit recept is het perfect gelukt! Heel lekker smeuïg. Dankjewel Laura!

    Beantwoorden
  59. Lisa says:
    2 jaar geleden

    Super lekker! Ik gebruik zelf amandelmelk omdat ik vegan ben, werkt prima!

    Beantwoorden
  60. Anna Verbunt says:
    2 jaar geleden

    Ik heb het twee keer geprobeerd en hij is twee keer ontploft. Wat doe ik verkeerd? Haha

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Sorry deze reactie is er even tussendoor geglipt! In principe zou dat aan een te hoog wattage van je magnetron moeten liggen. Heb je daarop gelet?

      Beantwoorden
  61. Jurre says:
    1 jaar geleden

    Slecht recept alles kwam uit de mok niet proberen heel de magnetrom is vuil

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Wat vervelend dat het bij jou mis is gegaan. Heb je misschien iets aan het recept veranderd, stond de magnetron op een verkeerde stand of heb je een te kleine mok gebruikt?

      Beantwoorden
      • Sarah says:
        1 jaar geleden

        bij mij hetzelfde, alles volgens recept gedaan helaas hele keuken blauw door de rook. wel jammer, het klonk heel lekker 🙁

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          1 jaar geleden

          Hmm wat balen en het vermogen van je magnetron stond niet hoger dan 800 watt toevallig?

          Beantwoorden
  62. Lisa says:
    1 jaar geleden

    Heerlijk, heb alles volgens het recept gedaan (wel nog een klein beetje melk toegevoegd omdat het wat dik was). Magenetron op vol vermogen, niet aangebrand maar precies goed. Natuurlijk is echte choco cake het lekkerst maar dit is een snel alternatief. Ik vind deze van alle mugcakes het lekkerste.

    Beantwoorden
  63. Britt Claus says:
    1 jaar geleden

    Ik heb er nuttella over heen gedaan als laatste, zeker een aanrader🥰

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Oeee heerlijk.

      Beantwoorden
  64. Kina says:
    11 maanden geleden

    bij mij was het te veel olie!

    Beantwoorden
  65. Lily van Leeuwen says:
    9 maanden geleden

    Hij was wel lekker alleen het was zo veel olie dat hij veel te vet was waardoor hij uiteindelijk toch ook niet heel goed smaakte 🙁

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Ah wat jammer, was de mugcake wel goed gaar geworden?

      Beantwoorden
  66. cHARLOTte says:
    8 maanden geleden

    hej hej ik heb beide keren dat ik dit recept heb gemaakt er inplaats van kristal suiker basterd suiker in gedaan ik denk eerlijk gezecht dat dat misschien wel beter is. en ik had wat chocolate chips doorheen geroerd is ook een aanrader

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Bedankt voor je tip! Hoezo denk jij dat basterdsuiker beter is?

      Beantwoorden
  67. Anna Lotte says:
    5 maanden geleden

    Bij mij kookt de mugcake en komt alle vet boven. Ik heb hem 1,5 minuut op 75 watt gedaan. Hoe komt dit?

    P.s. Ik heb hem ook al op 900 watt geprobeerd en hier ook weer gebeurd.

    Ik heb me wel aan het recept gehouden.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Heb je het ook al eens op 800 watt geprobeerd zoals ik?

      Beantwoorden
      • Anna Lotte says:
        5 maanden geleden

        Nee onze magnetron heeft alleen 750 watten 900 watt ( of lager/hoger natuurlijk ) dus ik had ze allebei geprobeerd maar dit werkte dus niet echt😅

        Ps je hebt echt leuke recepten

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          5 maanden geleden

          Hmmm balen! Ik vind het lastig om te zeggen wat je dan het beste kunt doen, sorry!

          Beantwoorden
  68. Meynn says:
    4 maanden geleden

    Wij hebben deze mug cake uitgeprobeerd, maar onze magnetron begon naar verbrande cake te ruiken🤢😩 Ieww

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      He wat vervelend! Misschien verkeerde wattage?

      Beantwoorden
  69. Zoë says:
    2 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Ik heb dit geprobeerd maar het leek net alsof er te veel zelfrijzend bakmeel in zat maar ik heb alles volgens het recept gedaan.
    Hoe komt dit??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Wat vervelend, ik denk dat het aan je magnetron of het wattage heeft gelegen?

      Beantwoorden
      • Zoë says:
        2 maanden geleden

        Oké, bedankt voor de tip!!

        Beantwoorden
  70. Melody says:
    2 maanden geleden

    Hi Laura,

    Superfijn recept, echter brandde het bij mij ook aan en was het niet heel lekker te gieten. Na toevoeging van een ei werd dit een stuk meer foolproof! 💪🏻

    Beantwoorden
  71. Anne says:
    1 maand geleden

    Heb er zelf nog wat walnoten in stukjes en chocoladestukjes bijgedaan en dat was heel lekker! Dankjewel 🙂
    (Kan mijn wattage niet veranderen op mijn magnetron dus heb ik het er maar een minuutje ingestoken en dan was hij zacht en helemaal niet uitgedroogd)

    Beantwoorden
  72. Kelly says:
    1 maand geleden

    Super lekker Laura! Ideaal als je thuiswerkt en je zin hebt in iets lekkers bij de koffie 😉 hier 1 minuut 50 op 900 Watt, hij was lekker smeuiig binnenin, een klein beetje droog bovenop. Volgende keer net iets korter denk ik. Zou er ook een mug cake met een koffiesmaakje te maken zijn? 2 vliegen in 1 klap 🙂

    Beantwoorden
  73. Dian says:
    5 dagen geleden

    Mijn mug cake komt er korrelig en hard uit, ik heb precies gedaan wat er stond, maar het is niet te eten bij mij

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 dagen geleden

      Oh wat rot! Helaas wisselt het resultaat nogal per magnetron merk ik.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • DE LAATSTE BAKSTRIJD! Vandaag gaat er een hele bijzondere @debakstrijd van start, want het is de allerlaatste. Ik weet dat een hoop enthousiaste bakstrijders dit jammer zullen vinden, net zoals ikzelf overigens, maar ik heb er goede redenen voor en die lees je allemaal in het nieuwe artikel op het blog.⁠
⁠
Natuurlijk heb ik daarom gekozen voor een extra leuk thema waarbinnen iedereen mee kan doen: Pasen! Gezien het Feestdagen Bakboek later dit jaar uitkomt, leek het me extra leuk om de laatste Bakstrijd in het teken van een feestdag te laten staan. Dus bak je mooiste of lekkerste paascreatie en doe gezellig mee! Op het blog lees je er álles over, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#debakstrijd #pasen #hetfeestdagenbakboek #bakken #sloffentaart #paasei
  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=60c38e2eb2378d0c5352b6613ec0a756&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com&oh=f70585178b54f2308760bf4fd339e3b7&oe=60640F24' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Risotto met broccoli en kip

Risotto met broccoli en kip

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-1

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-5

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan