Deze combinatie zat al zó lang in mijn hoofd en nu is het er eindelijk van gekomen dat ik het voor jullie (en mezelf) heb uitgeprobeerd. Bananenbrood wentelteefjes! Erg lekker kan ik alvast verklappen.
Ik steek regelmatig een plakje bananenbrood in de broodrooster, dat geeft een lekker knapperig en warm resultaat. Maar als je bananenbrood al een paar dagen ligt kan het soms wat droger worden en dan wil je het niet nog verder uitdrogen in de broodrooster. Daar komt het concept van ‘wentelteefjes’ natuurlijk om de hoek kijken! Die maak je normaal gesproken immers met oud, droog brood en in dit geval met plakjes bananenbrood. Ongelofelijk lekker en je zet er meteen een feestontbijt mee op tafel. Ik serveerde het met wat Griekse yoghurt en aardbeien, maar ook zonder zijn ze heel smakelijk.
Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie met wentelteefjes? Bekijk hier dan eens waar ik nog meer wentelteefjes van hebt gemaakt!