Wentelteefjes inspiratie

Gepost: 4 juni 2019 Laatst bewerkt: 28 februari 2023
Wentelteefjes inspiratie
15

Wafel wentelteefjes

Cake wentelteefjes

Wentelteefjes zonder brood

Dat je geen brood nodig hebt bewijzen deze zoete variaties op de originele wentelteefjes maar weer. Wentelteefjes kun je ook prima maken van wafels of cake. Welke variant spreekt jou het meeste aan?

Wentelteefjes plukbrood

Wentelteefjessticks met dip van chocola

Bosbessen cheesecake wentelteefjes 4a

Wentelteefjes anders

Als je dan toch liever voor brood kiest, hoeven ze alsnog niet in hun standaard vorm te komen. Experimenteer met hele broden, klein gesneden brood of juist opgerold. Wentelteefjes maken was nog nooit zo creatief geweest.

Wentelteefjes met geitenkaas en peer

Hartige wentelteefjes

Hartige wentelteefjes

Ben je eigenlijk helemaal geen fan van wentelteefjes, want ze zijn te zoet naar jouw smaak. Probeer dan eens hartige wentelteefjes te maken. Ook erg lekker en je kunt er allerlei kanten mee op.

Van welke soort wentelteefjes wordt jij blij?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

 1. Anja van Breemen schreef:

  Lijkt me heerlijk, die hartige wentelteefjes met peer en pesto of gorgonzola, ga ik zeker proberen, ik ben echt een fan van jullie!

  1. Marja schreef:

   Hoi Lian,

   Wat een heeeeeeerlijke verzameling wentelteefjes! Ik vind ze zalig, maar eet ze heel weinig omdat ik diabetes heb. Maar met Pasen, Pinksteren, Kerst en Nieuwjaar…..tja dan eet ik geen super- of uitgebreid ontbijt, maar wentelteefjes! Gewoon omdat ik ze zo lekker vind en eigenlijk verder nooit eet en mag eten! Maar 4x per jaar ga ik me dus te buiten aan wentelteefjes. Wist je dat je van oliebollen ook wentelteefjes kunt maken? Zoooooo lekker! Die eet ik op nieuwjaarsdag de laatste jaren.
   Bedankt voor alle lekkere recepten. Tot een volgende keer.
   Hartelijke groetjes en nog veel bak- en kookplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *