Overzicht: kerstrecepten advent 2017

25 december 2017
1

Door Lian – Daar zaten Laura en ik dan aan het begin van de zomer aan haar keukentafel. De avond viel toen we de kerstplanning rond hadden. Zoals ieder jaar plaatst Laura een advent op haar blog. Alle decemberdagen tot aan Kerst komt er een kerstgerelateerd recept of artikel online. Iedere dag en dat betekent een goede voorbereiding. Het beste van alles is dat we al deze lekkere recepten begin november al af hadden en de meeste ook al geschreven. Dat betekende dat voor het eerst in jaren december redelijk normaal was qua werkdruk voor Laura. Ik, Lian, zat te genieten van de zon in Florida, maar dat betekent wel dat ik op het laatste moment dit kerstrecepten advent overzicht voor jullie schrijf. Ik vind het niet heel erg, want ik kijk terug op een super lekkere decembermaand. Mijn favorieten zijn denk ik de knakworstjes in bladerdeeg krans gemaakt door Laura en mijn eigen warme witte chocolademelk. Ik heb zin in kerst! Jullie ook? Laura en ik wensen jullie in ieder geval hele fijne kerstdagen en laat het vandaag en morgen smaken. Geniet vooraf nog even van dit overzicht.

1. pesto roomkaas bladerdeeg kerstboom
2. gingerbread sterren met witte chocolade
3. kerst granola
4. glühwijn

5. kerstpakket winactie – inmiddels gesloten
6. gingerbread crumble
7. witte chocoladefudge met cranberry en pistache
8. knakworstjes in bladerdeeg krans

9. kerst marmercake
10. kerst cinnamon rolls
11. warme witte chocolademelk
12. foodnieuws kersteditie

13. lavacakejes met witte chocolade
14. gingerbread sandwichkoekjes met karamel
15. cranberry roomkaas croissanthapjes
16. cranberry pistache rondo’s

17. kerststol
18. cranberry mimosa
19. tips voor een stressvrije kerst
20. cranberry clafoutis

21. gesmolten sneeuwpop koekjes
22. cranberry brie plukbrood
23. chocolade kerstpopcorn
24. dessert met kerstgranola

We hopen oprecht dat jullie als vanouds hebben genoten van de lekkere recepten, nieuwtjes en tips. Bedankt dat jullie deze Kerst weer volop aan de slag zijn gegaan met de recepten van het blog.

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *