Overzicht: kerstrecepten advent 2017

Gepost: 25 december 2017 Laatst bewerkt: 6 januari 2024
Overzicht: kerstrecepten advent 2017

Daar zat ik dan aan het begin van de zomer aan haar keukentafel. De avond viel toen ik de kerstplanning rond had. Zoals ieder jaar plaats ik een advent op het blog. Alle decemberdagen tot aan Kerst komt er een kerstgerelateerd recept of artikel online. Iedere dag en dat betekent een goede voorbereiding. Het beste van alles is dat we al deze lekkere recepten begin november al af hadden en de meeste ook al geschreven. Ik kijk terug op een super lekkere decembermaand. Mijn favorieten zijn denk ik de knakworstjes in bladerdeeg krans gemaakt door Laura en mijn eigen warme witte chocolademelk. Ik heb zin in kerst! Jullie ook? Ik wens jullie in ieder geval hele fijne kerstdagen en laat het vandaag en morgen smaken. Geniet vooraf nog even van dit overzicht.

kerstrecepten-advent-2017-1
kerstrecepten-advent-2017-2

Het Feestdagen Bakboek 

Ben jij net als ik dol op de feestdagen en dan eigenlijk vooral op het maken van leuke baksels daar omheen? Dan is Het Feestdagen Bakboek echt wat voor jou. Met dit boek bak je het hele jaar door voor de feestdagen en zelfs buiten de feestdagen om kun je dit boek er perfect bij pakken. Van koekjes en brownies tot desserts en prachtige taarten, voor ieder moment vind je een geschikt recept. 

Bestel hier!

Afbeelding
kerstrecepten-advent-2017-3
kerstrecepten-advent-2017-4
kerstrecepten-advent-2017-5
kerstrecepten-advent-2017-6

21. gesmolten sneeuwpop koekjes
22. cranberry brie plukbrood
23. chocolade kerstpopcorn
24. dessert met kerstgranola

We hopen oprecht dat jullie als vanouds hebben genoten van de lekkere recepten, nieuwtjes en tips. Bedankt dat jullie deze Kerst weer volop aan de slag zijn gegaan met de recepten van het blog. Zoek je nog meer inspiratie? Bekijk hier het overzicht van de kerstrecepten advent van 2016.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *