Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Zelf hangop maken

Laura Kieftdoor Laura Kieft
11 september 2015
in Desserts, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

hangop maken 1a

Jaren geleden ging ik met mijn moeder een dagje winkelen, zoals we altijd doen gingen we ook toen ergens lunchen. Dit keer bij La Place waar ik koos voor een groot glas aardbeien hangop. Dat was de eerste keer dat ik hangop at en ik was gelijk fan! Toen al riep ik dat ik dat ook eens wilde maken, maar zoals vaak gebeurd bleef het weer veel te lang op mijn lijstje staan. En dat terwijl zelf hangop maken zo ontzettend simpel is. Het is eigenlijk niet meer dan een zeef met een theedoek waar je yoghurt in giet. Een paar uur wachten en klaar ben je. 

hangop maken 2a

Recept afdrukken

Hangop

Zelf hangop maken is hartstikke makkelijk. Het kost wat tijd, maar in die tijd hoef je niets te doen. Alleen wachten tot de zelfgemaakte hangop klaar is.
Porties: 1 schaaltje vol

Ingrediënten

  • 1 pak yoghurt (ik gebruikte magere yoghurt)
  • kom
  • zeef
  • natte theedoek
  • keukenfolie
  • eventueel 2 zakjes vanillesuiker

Instructies

  • Maak je theedoek nat en wring hem uit. Plaats de theedoek in de zeef en giet het pak yoghurt leeg. Dek af met keukenfolie en zet de kom in de koelkast.
  • Laat het zo’n 8-12 uur staan. Hoe langer je wacht, hoe dikker de hangop wordt. Het is makkelijk om het ’s avonds al voor te bereiden, dan kun je ’s ochtends gelijk je hangop gebruiken.
  • Als de hangop klaar is schep je het uit de de zeef en doe je het in een kom. Zoals je gewend bent van yoghurt, is ook hangop wat zurig van smaak. Als je dat niet zo lekker vindt, kun je 2 zakjes vanillesuiker aan de hangop toevoegen. Hier wordt de smaak wat zachter en zoeter van.
Tips

Zorg dat je zeef de bodem van de kom niet raakt als deze er in hangt.

Bewaren

De hangop kun je nog een paar dagen (afgesloten) in de koelkast bewaren, of je kunt het gelijk opeten natuurlijk. Server met vers fruit of wat muesli.

hangop maken 3a

Vorige post

Volgende post

Slagroom stijf kloppen lukt niet
Boterkoek met appel

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
18

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
21

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 35

  1. Margot says:
    5 jaar geleden

    Leuk dat je het nu toch een keer gemaakt hebt! Mijn moeder deed dit vroeger altijd, maar zelf at ik het eigenlijk nooit. Ik ben benieuwd hoe ik het nu zou vinden.

    Beantwoorden
  2. Kübra says:
    5 jaar geleden

    Ik snap het nut niet zo als ik het lees (heb het nooit gegeten). Smaakt het heel anders dan gewoon yoghurt? Moet het een keer proeven 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Het smaakt wel anders, vooral de structuur is anders; dikker en romiger.

      Beantwoorden
  3. Nicole says:
    5 jaar geleden

    Het is inderdaad niet zoveel werk. Ik ga het zeker eens proberen 😀

    Beantwoorden
  4. Tineke says:
    5 jaar geleden

    Mmm heerlijk ja…hangop! Het is lang geleden dat ik dat zelf gemaakt heb, heerlijk met m’n zelfgemaakte pruimen compote voor dit weekend!
    Natuurlijk kun je het ook kant en klaar kopen maar het zelf maken geeft net ff dat betere gevoel hè…én een excuus om weer wat tijd in de keuken door te brengen! 🙂

    Beantwoorden
  5. Marina says:
    5 jaar geleden

    Net als Kübra zie ik ook niet zo het nut hiervan. Waarschijnlijk krijg je een dikke yoghurt, omdat het vocht eruit zakt. Kun je niet beter meteen een bakje griekse yoghurt kopen? Ik zal het eens proberen om te zien of ik ook zo enthousiast wordt 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Griekse yoghurt is wel anders. Je kunt ook kant en klare hangop kopen, maar ik vind het zelf maken leuk 🙂 Het is dikker en romiger dan yoghurt, vind het zelf erg lekker! 🙂

      Beantwoorden
  6. Marie says:
    5 jaar geleden

    een oud huisgenootje van mij maakte altijd hangop 🙂 wat lekker!

    Beantwoorden
  7. wilma says:
    5 jaar geleden

    Ik maak ook zelf yoghurt en zal eens kijken of het ook lukt. Hier houden zw wel van yoghurt. Gewoon niks zeggen en horen wat ze er van vinden. Wat doe je met de rest wat er uit komt?
    Heerlijk he dat zelf doen!!
    Groet, Wilma

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Ik gooi dat zelf weg, daar kun je (naar mijn weten) niets mee doen.

      Beantwoorden
      • Fenny says:
        3 jaar geleden

        Opdrinken of huidverzorging

        Beantwoorden
    • Melanie says:
      5 jaar geleden

      Gebruik de wei ( het waterige spul dat overblijft) bij het fermenteren van voedsel, of aangelengd met water bij het bakken van brood.

      Beantwoorden
  8. Suzanne says:
    5 jaar geleden

    Ooh lekker hangop! Mijn moeder maakt het altijd met wat lobbig geklopte slagroom erdoorheen (toevoegen na het uitlekken) en vers fruit erdoorheen. Heerlijk!

    Beantwoorden
  9. Emma says:
    5 jaar geleden

    Wat grappig!

    Beantwoorden
  10. Alexander says:
    5 jaar geleden

    Lekker makkelijk!

    Beantwoorden
  11. Carien says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Bij ons is het al jaren HET FEESTtoetje, ik neem 2 pakken volle yoghurt en die hang ik in de pan om uit te lekken zeker wel 14 uur, daarna klop ik een halve liter slagroom met suiker en die meng ik met de dikke yoghurt en daarna voeg ik (diepvries) aardbeien toe. Bovenop aardbeien garneren.
    Het is een calorieenbom maar overheerlijk het toetje van mijn lieve schoonmoeder !!

    Beantwoorden
  12. Tjuny says:
    5 jaar geleden

    Ik heb hangop van alpro yoghurt gemaakt en daar een koemelkvrije monchoutaart van geknutseld voor een gast. Hij was mooier en lekkerder dan de originele. Wel wat gelatine gebruikt voor de zekerheid.

    Beantwoorden
    • Carroline Castendijk says:
      10 maanden geleden

      Gelatine is ge maakt van botten (van dieren). Als je Alpro gebruikt omdat je een Vegan toetje wilde maken, dan is dat door de gelatine weer teniet gedaan…. 😮

      Beantwoorden
  13. Miranda Moleman says:
    5 jaar geleden

    Kan je ook hangop maken in een vergiet boven een pan met een theedoek in de vergiet, als je meer in een keer wilt maken? Er past geen liter yoghurt in mijn zeef.

    Groetjes, Miranda

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, kan ook.

      Beantwoorden
  14. Jolanda says:
    4 jaar geleden

    In de hangop kun je ook slagroom en fruit erdoor heen doen. Super lekker. En dan garneren met slageoom en choco vlokjes of andere decoratie.

    Beantwoorden
  15. potamotrygorgeous mäh says:
    4 jaar geleden

    Wat een interessant stuk over die hangop! We hebben zelf sinds vorige week pas het fenomeen Skyr ontdekt, en vonden het wat duur, en al zoekend op internet kwamen we op jouw site uit, het is dus behoorlijk vergelijkbaar met hangop wat we lezen, en het is nog zelf te maken ook, super cool! We houden wel van een uitdaging.

    Wat een beetje verwarrend is, is wat de voedingswaarden worden van de hangop als de yoghurt is uitgelekt,.. is het alleen water wat eruit lekt.. of is het wei?

    Alvast bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Het is wei inderdaad, maar ik durf je niet te zeggen wat de voedingswaarden zijn van zelfgemaakte hangop.

      Beantwoorden
  16. A.M. De Gruijter- Verhaar says:
    3 jaar geleden

    De wei breng ik aan de kook, nog. 50 A 60 Gr. rijst erin en volgens beschrijving op het pak koken. En je hebt heerlijke weipap. Als je het een poosje laat staan is de pap meer gebonden. Heerlijk!!

    Beantwoorden
  17. Milou says:
    3 jaar geleden

    Hoeveel kan je van 1 pak yoghurt maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Heb dat niet precies afgemeten, maar een flinke kom vol.

      Beantwoorden
  18. Gerard van der Leeuw says:
    3 jaar geleden

    Hang-op is heerlijk. Maar waarom gebruikt iedereen tegenwoordig toch yoghurt? Het blijft lekker, maar de echte hang-op werd gemaakt van de goedkopere karnemelk. probeer het maar eens: het is gewoon authentieker. Er bestond al hangop toen we in Nederland nog nooit van yoghurt gehoord hadden……

    Beantwoorden
  19. Miriam says:
    3 jaar geleden

    Wij ontbijten 2 keer per week met zelfgemaakte hangop. Het maken stelt echt niets voor. Zeef met doek (theedoek of hydrofiel luier, wel zuiver hoor😋 ) miriamin een kom. Yoghurt erin, afdekken en wegzetten. Er zit geen uitdaging aan. Het kan niet mislukken.
    Lekker met meusli, vers fruit en een keepje honing.

    Ook superlekker om en trifle te maken.

    Beantwoorden
  20. Ottoline says:
    2 jaar geleden

    Dit maakten mijn ouders al en ik dus al 46 jaar ook. Vaak koop ik 1 liter yoghurt extra om hangop te maken. Ik eet het meestal als nagerecht met beschuit en suiker. Mmmmmm smullen. Maar wat ik me afvraag? Het vocht gooi ik steeds weg. Is daar niet iets lekker van te maken???? Hopelijk komt daar een reactie op.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Volgens mij zijn er wel dingen mee te doen, maar ik heb er zelf geen ervaring mee. Misschien even zoeken via Google?

      Beantwoorden
  21. Sandra Bresser says:
    2 jaar geleden

    Ik heb gisteren, magere yoghurt in een zeef bekleed met koffiefilterzakjes gedaan. Beetje primitief misschien maar vanmorgen heerlijke hangop! Gisteren ook granola gemaakt uit het bakboek van Denise Kortlever. Combi hangop en granola is super! Koop nooit meer “Turkse, Griekse of welke yoghurt of kwark”

    Beantwoorden
  22. Diana Celine says:
    9 maanden geleden

    Je kunt beter hangop van volle yoghurt maken, dan heb je veel meer aangezien er heel veel vocht in magere yoghurt zit.

    Beantwoorden
  23. Judith says:
    6 maanden geleden

    Heerlijk toetje maar ik vind hangop van karnemelk toch lekkerder dan van yoghurt.
    Je moet dan wel goeie karnemelk kopen niet zo goedkoop pak.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Waarin verschilt het van smaak? Ben ik benieuwd naar!

      Beantwoorden
      • Judith says:
        6 maanden geleden

        De zurigheid van de karnemelk gaat weg, maar dat is bij yoghurt ook. Ik vind hem wat voller van smaak dan met yoghurt.
        Maar misschien is dat persoonlijk.

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Vervangers voor boter

Sinterklaas sloffentaartjes

Rood fruit crumble

Advent 15: Sneeuwpop op de slee

Volgende Post
Boterkoek met appel

Boterkoek met appel

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Review: Baking cups

door Laura Kieft-12 augustus 2011-32

Ik ben gek op leuke baking cups, ze maken je cupcakes helemaal af. Tegenwoordig kun je je lol op met alle leuke kleurtjes en printjes. Sommigen zien er in de verpakking alleen heel erg leuk...

65 met toblerone en appel-kaneel

door Laura Kieft-04 augustus 2011-9

Voor de verjaardag van de vader van mijn overbuurvrouw (snappen jullie het nog) vond ik het moeilijk om de kleuren te bepalen. Want wat zijn nu echte mannenkleuren in combinatie met cupcakes. Ik dacht nog...

Uitgelicht: Siliconen molds

door Laura Kieft-28 juli 2011-5

Velen zijn gek op molds, anderen juist helemaal niet. Ik behoor tot de eerste categorie. Je kunt de mooiste  vormen maken met deze leuke siliconen vormen, je hebt al snel een prachtig resultaat. Dit snelle...

Review: Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

door Laura Kieft-22 juli 2011-2

De oplettende lezer heeft het tabblad ‘reviews’ vast al eens opgemerkt bovenaan deze pagina, dan is ook opgevallen dat hier nog niets bij stond. Daar komt met deze eerste review verandering in. Ik heb gekozen...

Bloemenkoekjes

door Laura Kieft-15 juli 2011-6

Ik wilde eens lekker experimenteren met het maken van foto’s. Toen ik deze koekjes had gemaakt spookten ’s nachts al allerlei ideetjes door mijn hoofd over hoe ik deze leuke koekjes nou leuk op de...

Gevulde koeken

door Laura Kieft-10 juli 2011-62

Ik ben niet de enige in de familie die graag bakt. Mijn vader bijvoorbeeld mag graag overheerlijke broodjes maken. De pizzarol en mediterraanse broodjes zijn bij mij favoriet! Naast broden mag hij ook graag gevulde koeken...

Uitgelicht: Kleurstoffen

door Laura Kieft-07 juli 2011-39

In levensmiddelen is een beperkt aantal kleurstoffen toegestaan, deze zijn herkenbaar aan het E-nummer in de reeks E100-199 dat meestal op de verpakking vermeld wordt. Er zijn ook veel natuurlijke kleurstoffen, deze is dan afkomstig...

Silhouet koekjes

door Laura Kieft-03 juli 2011-6

De silhouet koekjes van Peggy Porschen in het boek ‘Cake chic’ trokken gelijk mijn aandacht. Dit moest en zou ik ook een keer maken! Wel op mijn eigen manier natuurlijk. Ook al komt het idee...

How to: Vintage cupcakes

door Laura Kieft-29 juni 2011-5

Vorige week heb ik jullie een how to van de vintage cupcakes beloofd, hier is hij dan! Voor het gemak heb ik bij de meeste beschreven artikelen een linkje geplaatst, zo weet je precies wat...

Uitgelicht: Kleurpoeders

door Laura Kieft-26 juni 2011-10

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik altijd graag mijn kleurpoeders gebruik, door velen worden dit ook wel ‘dusts’ genoemd. Hiermee geef ik meestal het hart van bloemen een extra kleurtje maar je kunt er...

Vintage cupcakes

door Laura Kieft-23 juni 2011-5

Dit thema wilde ik al langer gebruiken voor cupcakes; Vintage. Ik heb het geheel gelijk een beetje ‘glitter & glamour’ gegeven door voor alles mijn dusts (kleurpoeders) te gebruiken. Ook mijn andere favoriete materialen heb...

Geslaagd!!

door Laura Kieft-17 juni 2011-9

Mijn zusje is geslaagd voor haar VWO diploma! Na weken van voorbereiding, keihard leren, geen sociaal leven meer en nog meer afzien begonnen de examens. Nog 2 weken zwoegen en ze was eindelijk klaar en...

How to: Leuke eenvoudige cupcakes

door Laura Kieft-14 juni 2011-8

Een paar weken geleden kreeg ik van Create4Fun weer wat leuke dingen opgestuurd. Hierbij zaten 2 pakjes voorgekleurde rolfondant en zilveren sterretjes (alles van Funcakes). Nu leek het mij leuk om eens cupcakes te maken...

How to: Eetbare lijm maken

door Laura Kieft-10 juni 2011-18

Bij elke taart en bij alle cupcakes gebruik ik dit; eetbare lijm. Het is ideaal om kleine, maar ook grote decoraties op te plakken. Je kunt dit kant en klaar kopen maar ik maak het...

Daar ben ik weer!

door Laura Kieft-02 juni 2011-5

Pfew, woensdag een hoop (6!) schoolverslagen ingeleverd waar veel voor moest gebeuren. Dat is dan ook de reden waarom ik al ruim 2,5 week niets meer heb geplaatst. Om het goed te maken heb ik...

Chique paars met een vraagje

door Laura Kieft-15 mei 2011-11

Waarschijnlijk herkennen jullie deze cupcakes wel, vorige week maakte ik deze namelijk voor mijn ouders. Wel in een andere kleurstelling, dat dan weer wel. Ik vind deze kleurstelling ook erg mooi uitgepakt. Mijn overbuurvrouw helpt...

Voor paps en mams

door Laura Kieft-09 mei 2011-8

In mei zijn mijn ouders alle twee jarig, paps aan het begin van de maand en mams aan het eind. Dit jaar hebben ze de verjaardagen samen gevierd omdat mijn zusje midden in haar eindexamens...

Taart gedecoreerd als… taart??!

door Laura Kieft-01 mei 2011-12

Dit leek mij al langer ontzettend leuk om te maken en nu was er een jarige die niets liever wilde dan deze leuke taart! Ik had een foto laten zien van een soortgelijke taart en...

Mr. & Mrs. Potato Easter egg head

door Laura Kieft-22 april 2011-8

Helemaal geïnspireerd op de aardappel hoofden uit de leuke film Toy Story! Vorig jaar heb ik kuikens gemaakt van paaseieren, nu was het tijd voor iets nieuws. Een paar weken geleden was ik aan het...

Recept: Chocolate chip cookies

door Laura Kieft-17 april 2011-78

Deze overheerlijke koeken stonden al tijden op mijn lijstje om te maken. Vorige week had ik dan eindelijk wat tijd gevonden om de koeken te gaan maken. Bij het zien van de foto’s loopt het...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan