Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Yoghurt pancakes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
15 juni 2016
in Basisrecepten, Ontbijt en lunch, Pancakes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

yoghurt pancakes 1a

Op mijn basisrecept voor pancakes heb ik inmiddels al heel wat variaties gemaakt, waarvan de Oreo pancakes denk ik wel favoriet zijn. Ik heb ook ooit eens pancakes gebakken met yoghurt. Dat was heerlijk, maar wel met een vanille yoghurt die ik meestal niet in huis heb. Wat er wel bijna altijd in de koelkast staat is magere yoghurt en dus besloot ik daar eens mee te experimenteren. Onderstaand recept kwam als winnaar uit de bus. Lekkere luchtige en fluffy pancakes die net even wat frisser van smaak zijn door het gebruik van de yoghurt. Daardoor ook heel goed te combineren met fruit. Wederom een pancakes basisrecept dus, maar dan nu voor yoghurt pancakes.

yoghurt pancakes 2a

Recept afdrukken

Yoghurt pancakes

Deze heerlijke fluffy yoghurt pancakes zien er super appetijtelijk uit. Natuurlijk smaken ze precies zo lekker als dat ze eruit zien!
Porties: 12 pancakes

Ingrediënten

  • 150 gram bloem
  • 1 el fijne kristalsuiker
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl baking soda
  • 1 ei (M)
  • 240 ml magere yoghurt
  • 30 ml water

Instructies

  • In een kom voeg je de bloem, suiker, bakpoeder en baking soda samen. Roer met een spatel kort door elkaar. Voeg dan ook het ei, de yoghurt en het water toe en roer met dezelfde spatel tot een mooi stevig beslag.
  • Verhit een klontje boter in een pan en schep met een ijslepel hoopjes beslag in de pan. Als er kleine belletjes ontstaan aan het oppervlak, kun je de pancakes omdraaien. Bak ze aan beide kanten goudbruin.
  • Serveer de pancakes met een beetje poedersuiker, stroop, fruit of hartige ingrediënten als kaas en bacon.
Tips

Je kunt de yoghurt en het water ook in grammen afwegen, dit is evenveel in gram als in milliliter.

Je kunt ook andere soorten yoghurt gebruiken.

Bewaren

Krijg je niet alle pancakes op, je kunt ze ook bewaren!

Vorige post

Volgende post

Zelf boter maken met Lurpak + recept
Behind the scenes – juni 2016 #1

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
10

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 42

  1. Vivian | stayaliveandcooking says:
    5 jaar geleden

    Hmmmm wat een goed idee! Ik heb alles in huis, met de lunch eens even naar kijken…

    Beantwoorden
  2. Margot says:
    5 jaar geleden

    Oh daar heb ik nu helemaal trek in!

    Beantwoorden
    • Angelique says:
      3 maanden geleden

      Dit is nu mijn favo recept voor pancakes in de ochtend.Ik prak er 1 rijpe banaan door en iedereen smult ervan.

      Beantwoorden
  3. Leny says:
    5 jaar geleden

    Lijkt mij zo lekker. Wat voor bloem gebruik je?
    Groet van leny

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Meestal patentbloem of tarwebloem.

      Beantwoorden
    • Janet says:
      1 jaar geleden

      Lekkerste pannenkoeken ooit. Gemaakt met appel en kaneel. En pannekoeken meel. Echt super mega fantastisch lekker!!!

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        12 maanden geleden

        Haha kijk daar doen we het voor: super mega fantastisch lekker.

        Beantwoorden
  4. Anniek Spinhoven says:
    5 jaar geleden

    Vanmiddag heerlijk geluncht met deze pancakes! Ze vulden goed !

    Beantwoorden
  5. Rowan says:
    5 jaar geleden

    Klinkt heerlijk, ik ben sowieso fan van yoghurt in bakgerechten!

    Beantwoorden
  6. Marika says:
    5 jaar geleden

    Deze pancakes smaakten gevaarlijk lekker. Een blijvertje!

    Beantwoorden
  7. Angela says:
    5 jaar geleden

    Lijkt me lekker! Eerst even al mijn bananen hier opeten als banaan/havermoutpannenkoeken!

    Beantwoorden
  8. Anne says:
    4 jaar geleden

    Heerlijk! Vooral met hazelnootpasta, aardbeien en poedersuiker ?. Gaan we vaker doen!

    Beantwoorden
  9. Nicole says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Zou je het ei in dit recept nog door iets kunnen vervangen? Ik heb een melk- en ei-intolerantie maar wil deze pancakes wel proberen met soya-yoghurt om aan mijn eiwitten te komen.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Hier staan de vervangers voor ei op een rijtje: http://www.handigebaktips.nl/eieren-vervangen-bij-het-bakken/

      Beantwoorden
  10. Margaret says:
    4 jaar geleden

    Zou je het ook kunnen maken met vruchtenyoghurt

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik zou het gewoon proberen 🙂

      Beantwoorden
  11. Eer says:
    4 jaar geleden

    Hoi het klinkt allemaal heerlijk ga ze zeker proberen maar zou je in je recepten in plaats van bloem ook amandelmelk kunnen gebruiken (klinkt wat gezonder en minder calorieën)

    Beantwoorden
  12. Eer says:
    4 jaar geleden

    Amandelmeel bedoel ik

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Kun je zeker mee experimenteren

      Beantwoorden
  13. Sanne says:
    4 jaar geleden

    Mmmm ziet er lekker uit! Zou het ook lukken met magere verse kaas ipv yoghurt denk je?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Daar heb ik geen ervaring mee, maar je kunt het altijd proberen 🙂

      Beantwoorden
  14. Daniëlle says:
    3 jaar geleden

    Ik heb de yoghurt pancakes al verschillende keren gebakken. Ze zijn echt heel lekker. Een echte traktatie op een vrije ochtend met stroop of kaneel en suiker. Ook heb ik gevarieerd met stukjes appel of peer er door heen. Heerlijk en fijn recept Laura!

    Beantwoorden
  15. Ursula says:
    3 jaar geleden

    Klinkt lekker. Zou het ook zonder baking soda kunnen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het kan, maar je krijgt dan niet zo’n luchtig resultaat.

      Beantwoorden
  16. Tessa says:
    3 jaar geleden

    In wat voor boter bak je uiteindelijk de pancakes ?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik bak ze in roomboter.

      Beantwoorden
  17. Anita says:
    3 jaar geleden

    Vandaag weer voor de zoveelste keer gemaakt en mijn meiden zijn er gek op. Dankjewel voor dit heerlijke recept. Ik voeg er zelf nog kaneel aan toe maar ook zonder kaneel blijft het een succes ;).

    Beantwoorden
  18. Debbie says:
    3 jaar geleden

    Oww deze waren zojuist zooo lekker <3 lekker framboosjes erbij?

    Beantwoorden
  19. Cindy says:
    3 jaar geleden

    Heerlijke pancakes…. zeker voor herhaling vatbaar.
    En de eerste die ik zelfs zonder topping lekker vind.

    Beantwoorden
  20. Gerla says:
    2 jaar geleden

    Heerlijk! Ik heb ze gebakken in olijfolie en gegeten met blauwe bessen, bramen en honing, aanrader.

    Beantwoorden
  21. JP says:
    2 jaar geleden

    Leuk en lekker recept, maar bakpoeder én baking soda is niet nodig.

    Baking soda heeft zuur nodig om te reageren voor het rijseffect, dat is hier de yoghurt.

    Bakpoeder is gewoon baking soda met zetmeel als vulmiddel en voedingszuur zodat je het in cake kan gebruiken zonder dat je zelf zuur hoeft toe te voegen.

    Beide tegelijk is niet nodig. Ik heb het bakpoeder achterwege gelaten en het rijst nog steeds prima.

    Beantwoorden
  22. Gerda Damwijk says:
    2 jaar geleden

    Dit is de tweede keer pancakes aan het maken
    Ik vind het zo lekker als tussendoor.

    Beantwoorden
  23. Marieke says:
    2 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit!! Zijn baking soda en bakpoeder eigenlijk niet hetzelfde?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Nee, dat zijn twee verschillende ingrediënten: https://www.laurasbakery.nl/alles-over-baking-soda/

      Beantwoorden
  24. Yvonne says:
    2 jaar geleden

    Heel lekker. De kinderen vinden het super. Ik maak het met 10% Griekse yoghurt en alleen 1,5 tl bakpoeder (heb geen baksoda) en bak het op een heel laag vuur (wel grote pit). Heerlijk! Ook erg handig koud voor picnic.

    Beantwoorden
  25. Miranda says:
    1 jaar geleden

    Hoelang kun je pancakes bewaren?

    Beantwoorden
  26. myrthe says:
    1 jaar geleden

    ik snap het niet ik doe alles wat er staat maar het lijkt vervolgens op een uitgedroogd gebakken ei..
    iemand leg me dit uit

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Weeg je alles wel goed af en zijn je ingrediënten nog goed?

      Beantwoorden
  27. Monisha says:
    9 maanden geleden

    Super en heerlijk gelukt met aarbeien, blauwe bessen en dadels🤤

    Dankjewel voor de inspiratie👏

    Beantwoorden
  28. Marion says:
    9 maanden geleden

    Dat ik in Kroatië woonde maakte mijn buurvrouw de palačinka ook met yoghurt, maar ook met Spa rood 🙂 Ik weet t exacte recept niet meer, maar die palačinka waren verdraaid lekker! (Plat als crêpes, maar wat romiger)

    Beantwoorden
  29. Thea says:
    7 maanden geleden

    Wat kan ik i.p.v. suiker gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Waarom wil je de suiker vervangen?

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Advent 15: Sneeuwpop op de slee

Bladerdeeg cadeau pakketjes

Zelfgebakken brood bewaren

Oud en Nieuw champagnetaart

Volgende Post
Behind the scenes – juni 2016 #1

Behind the scenes - juni 2016 #1

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Verlate kersttaart

door Laura Kieft-27 december 2011-5

Ik had grootse plannen deze kerst, ik zou heerlijk in de keuken allerlei lekkers bakken en dat aan jullie laten zien zodat jullie allemaal inspiratie hadden voor de feestdagen. Mijn school dacht daar alleen iets...

How to + recept: Speculaas(plank)

door Laura Kieft-04 december 2011-45

Het is de tijd van het jaar waarin iedereen massaal aan het speculaas gaat, maar ook taai-taai, marsepein en schuimpjes mogen niet ontbreken in deze periode. Ik ben zelf gek op het snoepgoed, vooral marsepein...

Webshop: Uit eigen streek

door Laura Kieft-29 november 2011-1

Gisteren heeft weer een nieuwe webshop haar virtuele deuren geopend, en niet zomaar één. Mede blogster Pauline (die jullie vast allemaal kennen van uit Pauline’s keuken) heeft maandenlang hard gewerkt aan haar bedrijf Uit eigen...

Gestrikt!

door Laura Kieft-18 november 2011-3

De lussenstrik staat denk ik nu al ruim een jaar op mijn lijstje ‘wil ik nog eens maken’. Elke keer weer bedenk ik mij te laat dat er dan tylose door het fondant moet worden...

Liefde is…

door Laura Kieft-13 november 2011-12

Liefde is… een speciale taart aan je vriendje geven omdat hij jarig is. Dit deed een vriendin van mij. Na veel wilde plannen voor de taart zijn we uiteindelijk toch op een vrij eenvoudige versie...

Review: workshop De Koekenbakkers

door Laura Kieft-06 november 2011-7

Gisteren heb ik dan eindelijk een workshop van Mariëlle van De Koekenbakkers mogen volgen! Een paar maanden geleden heb ik mij al ingeschreven voor deze workshop en heb er dus lang naar uit mogen kijken....

Eindstand Pink Ribbon actie

door Laura Kieft-01 november 2011-12

De maand oktober is voorbij en het geld is overgemaakt. Er is een einde gekomen aan de maand die in het teken van borstkanker staat en daarmee is er ook een einde gekomen aan mijn koekjesactie....

Recept Royal Icing

door Laura Kieft-31 oktober 2011-158

Laatst gaf ik jullie al het recept voor suikerkoekjes, nu geef ik jullie het recept Royal icing zodat je de koekjes kunt gaan decoreren. Deze hoeveelheid Royal icing is genoeg voor het recept van de...

Zoetigheden uit Parijs

door Laura Kieft-23 oktober 2011-8

Vorige week zondag vertrok ik samen met mijn ouders en zusje naar Parijs. Hier gingen we donderdagochtend vroeg weer weg om nog 2 dagen naar Disneyland te gaan! Ik was nog nooit in Parijs of...

Recept Suikerkoekjes

door Laura Kieft-14 oktober 2011-218

Wanneer ik koekjes decoreer, zijn deze suikerkoekjes echt mijn go to recept. Mijn favoriet waar ik bijna nooit van afwijk. Het enige andere recept dat ik nog wel eens wil gebruiken is een aanpassing op dit...

De Pink Ribbon koekjesfabriek

door Laura Kieft-05 oktober 2011-16

koekjes uitsteken Gezien de hoeveelheden koekjes die hier in huis gebakken worden mag ik het met recht een koekjesfabriek noemen. De actie is een ontzettend groot succes, groter dan ik ooit had durven dromen. Er...

Een actie voor Pink Ribbon

door Laura Kieft-01 oktober 2011-10

Oktober is de maand waarin er extra aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Jaarlijks wordt bij ruim 13.000 mensen borstkanker vastgesteld. Iedere vrouw heeft een kans...

Vintage baking

door Laura Kieft-28 september 2011-8

Deze cupcakes wilde ik eigenlijk gisteren al met jullie delen, toen was ik alleen te druk met naar de oven hollen. Waarom zul je denken, daar hoor je dit weekend meer over. Ik heb namelijk...

It’s my birthday

door Laura Kieft-20 september 2011-6

Nou ja, afgelopen zondag dan. 18 September werd ik 21 jaar, écht volwassen dus. Familie en vrienden lieten al weten dat zij nieuwsgierig waren naar de taart. Dit keer alleen geen fondant taart zoals ze...

Gestencilde bloesemtak

door Laura Kieft-13 september 2011-8

Bij Ellen in Donderen had ik in mijn vakantie zo’n ontzettend leuk stencil gekocht die ik ontzettend graag wilde uitproberen. Maar om nu gelijk een hele taart te maken, dat moet anders kunnen dacht ik zo. Zo...

Glinsterende snoepjes

door Laura Kieft-07 september 2011-6

Deze cupcakes heb ik al een poosje geleden gemaakt en wilde ik jullie eigenlijk dit weekend al laten zien. Dat was mijn bedoeling in ieder geval.. KPN werkte alleen even niet mee, na een storing...

De vakantie zit er weer op

door Laura Kieft-27 augustus 2011-5

Bij het gebrek van een echte zomer probeer ik er dan maar wat vrolijks van te maken. Want die zomer, die is dit jaar compleet verregend. Zo mooi als het voorjaar was, zo slecht is...

Review: De oude bakkerij

door Laura Kieft-18 augustus 2011-6

Al tijden geleden las ik in het tijdschrift MjamTaart over het bakkerijmuseum in Medemblik. Ik wist gelijk; ‘daar wil ik heen!’. Het  heeft enige tijd geduurd maar afgelopen weekend was het dan zover, samen met...

Review: Baking cups

door Laura Kieft-12 augustus 2011-32

Ik ben gek op leuke baking cups, ze maken je cupcakes helemaal af. Tegenwoordig kun je je lol op met alle leuke kleurtjes en printjes. Sommigen zien er in de verpakking alleen heel erg leuk...

65 met toblerone en appel-kaneel

door Laura Kieft-04 augustus 2011-9

Voor de verjaardag van de vader van mijn overbuurvrouw (snappen jullie het nog) vond ik het moeilijk om de kleuren te bepalen. Want wat zijn nu echte mannenkleuren in combinatie met cupcakes. Ik dacht nog...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan