Winactie: MyMemories Suite

2 januari 2013
0

Een software programma om te scrapbooken op een site die gaat over bakken zul je denken? Ik moet zeggen, ik vroeg mij eerst ook af waarom MyMemories mij benaderde voor het MyMemories Suite programma. Toen ik eens wat beter ging kijken wat het nu inhield schoten er vele ideeën door mijn hoofd. Ik zou hiermee mijn eigen cupcake toppers kunnen maken, of van die leuke ontwerpen om zakjes mee af te sluiten, of…  Ja zo schoten er nog wel meer ideeën door mijn gedachten. Het leek mij een harstikke leuk programma met veel verschillende mogelijkheden. Die mogelijkheden bleken inderdaad eindeloos te zijn toen ik het programma had gedownload.

Kijk maar eens, met dit programma maakte ik de printables die ik voor oud en nieuw met jullie deelde. Je ziet ook gelijk dat er nog meer mogelijkheden zijn om leuke toppers voor je cupcakes te maken. Het programma bevat ontzettend veel soorten achtergrondjes en leuke kant-en-klaar figuren die je kunt gebruiken. Om de toppers te maken hoef je alleen nog maar prikkers, een schaar en plakband te hebben en ze zijn klaar voor gebruik.

Het blijft natuurlijk niet alleen bij het maken van cupcake toppers. Het programma biedt ook allerlei kant-en-klare templates om zo je eigen fotoboek te kunnen maken. Liever zelf aan de gang? Je kunt ook kiezen voor een lege pagina en deze maken zoals jij het wilt! Het programma is uiteraard Engelstalig, het is echter niet ingewikkeld om te begrijpen. De opzet zit logisch in elkaar.

Weet je wat ook zo leuk is? ik mag aan één van jullie het software programma weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat een reactie achter op onderstaande post
 2. Vertel welk ‘digital scrapbooking kit’ jij zou willen gebruiken en wat je hier mee wilt maken. Kijk hiervoor op de site van MyMemories

Extra winkans?

Volg dan Laura’s Bakery op Facebook en/of Twitter. Laat in je reactie hieronder weten op welke manier(en) jij Laura’s Bakery volgt om jouw extra winkans(en) te bevestigen.

Meedoen kan tot dinsdag 8 januari 2013, de winnaar wordt dan op woensdag 9 januari bekend gemaakt. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

19 reacties

 1. Anonymous schreef:

  ik zou heel graag de farm kit willen winnen . ik heb 2 zoontjes die helemaal weg zijn van het boeren leven zelf hebben we ook veel verschillende dieren geit schaap kip hert pony honden enz. . Ik zou er heel graag een hele mooie boederij taart voor willen maken ook heb ik nog heel veel foto,s die ik dan zou kunnen scrappen wat ook een hobby van mij is

  Groetjes Leoniebuck

 2. Tanya schreef:

  Wat gaaf! Ik heb een tijdje geleden er over zitten denken om het programma aan te schaffen.. maar heb het toen vanwege de kosten toch maar niet gedaan… Het zou geweldig zijn al mocht ik hem hier winnen!

  Een fijne dag vandaag.
  Groetjes,
  Tanya

 3. Nayra Klaar schreef:

  Wat een leuk idee! En wat hebben ze een brede assortiment zeg! Moeilijk om te kiezen, ik zit nog in ‘Christmas-modus’ (jaaa ik weet dat het eigenlijk niet meer mag, maar….) dus vind alle kerst en snow kits super schattig, maar ook de babies en farm en, en, en,… -leuk, leuk, leuk!
  Groetjes, Nayra.

 4. Nayra Klaar schreef:

  En jij weet het, ik ben fan dus volg je al een tijd op fb en twitter 😉
  Gr!!

 5. Sweetstuff schreef:

  Wat een leuke winactie en wat hebben ze veel keuze zeg! Er zijn er heel veel die ik leuk vind, maar denk toch dat ik voor Enchanted zal gaan. Die kleuren vind ik erg mooi en zal het gebruiken om taarten en cupcakes mee te versieren en voor me webshop leuke zakjes in te pakken. Ik ben al een tijd volger en volg je nu ook op facebook.
  Liefs Lisa

 6. jenny schreef:

  Ik volg je sinds je advent baksels en ben sindsdien helemaal verslaafd aan je blog!
  En dan nu ook alweer zo’n leuke winactie! Er is inderdaad erg veel keus maar ik zou gaan voor de sweet cupcake! Geweldig!
  Groetjes Jenny

 7. Cindy Klinge schreef:

  Leuk, leuk, leuk! Kiezen was moeilijk maar mijn favoriet is I Love Cupcakes. Mooi om te verwerken in taart en cupcakes voor mijn dochters 4e verjaardag en geweldig om vervolgens de foto’s mee te scrappen. Een mooie combi van mijn 2 hobbies! Ik volg je al een tijdje via facebook en kijk uit naar je volgende creaties!
  Groetjes Cindy

 8. Sunnysandra schreef:

  Tja, ik ga toch ook maar meedoen met deze actie. Na lang zoeken kwam ik op de bake with me keuze. Ik volg jou al een hele tijd en ben meer een stille volger, nu met facebook kan ik “like-en” dus ben ik wat meer naar de voorgrond gekomen. Ik bak graag met of zonder de kinderen, maar met is toch meestal wel de grootste uitdaging, maar ook weer zo dankbaar! Er komt deze maand weer een kinderverjaardag aan, dus ik kan de kit dan goed gebruiken (mits er een goede beschrijving bijzit, want bakken kan ik, maar technisch niet zo 🙂 )

 9. Cajanails schreef:

  Wat leuk! Ik volg je blog sinds een tijdje, en wat ben jij een inspiratie voor mij zeg, bedankt!
  Wat een mooi programma en wat een hoop keuzes zeg. Ik vind “A Color of the sky bundle” echt een hele mooie. Ik wil het gaan gebruiken om de foto’s van mijn kids en dieren mooi te
  “pimpen”, maar ook de foto’s van een grote hobby van, nail art. Ik heb een Youtube kanaal waar ik filmpjes op zet en foto’s, dus het zou geweldig zijn om het daarvoor te gebruiken! Ik was ook van plan weer eens aan de slag te gaan met de fotoboeken van de kinderen, dan maakt dit programma het extra leuk natuurlijk!!
  Ik heb je facebookpagina ook ge-liked, dan kan ik je creaties nog beter in de gaten houden 🙂
  Groetjes, Camilla

 10. Rensina Steursma schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik volg je blog sinds de advent baksels en ben helemaal fan! Ben dan ook meteen lid geworden van je fb en twitter.
  Moeilijk om een kit uit te kiezen, vindt ze namelijk allemaal erg leuk 🙂 Maar vind de I love cupcakes kit geweldig als ik zou winnen.
  Verder zou ik het programma gaan gebruiken om te scrappen, foto’s te bewerken en een fotokalender te maken. Ben namelijk altijd erg creatief bezig en dit is een geweldig programma om te gebruiken.
  Ben benieuwd en wacht vol spanning af!

 11. Kreatita T schreef:

  Ik zou graag de Dove Silvery Wedding Album gebruiken om de foto’s van mijn mama (die vorige maand getrouwd is) in een mooi album te maken.
  Lijkt me wel leuk.

 12. de Bakmadam! schreef:

  Ow geweldig seg! Wat leuk dat je dit mag weggeven, ik heb er ook al wat plannetjes mee! Ik vind alles met de beestjes heel leuk (zoals die van de jungle) maar heb toch ook een ferme boon voor die I love cupcakes. Hoe zou dat nu toch komen?? 🙂

  vele groetjes en blijf lekker bloggen!

 13. HandmadebyHelen schreef:

  Wat een leuke winactie om het jaar mee te starten!
  Ik kan eigenlijk geen keus maken tussen al die leuke kits. De kleurtjes van de kerstkits vind ik erg leuk! Maar als ik echt moet kiezen zou ik met de ‘Pear-fect Kit’ iets in elkaar zetten voor een mooie lente/zomer sweettable door de frisse kleurtjes en accenten die erin zitten.
  Naast het volgen op je blog volg ik je ook op facebook en twitter.

  Groetjes, Helen

 14. Wat een leuke actie weer! Doe graag weer mee…
  Een hele tijd geleden ben ik al gestopt met digital scrapping omdat ik het programma Paint Shop Pro best ingewikkeld vindt. Dit klinkt dan stukken gemakkelijker en gebruiksvriendelijker!
  Aangezien mijn dochter bijna jarig is, heb ik uiteindelijk een erg leuke kit gezien; Little girl kit.
  Maar het is bijna onmogelijk een keuze te maken met zoveel leuke dingen! Maar goed, toch gedaan en ik wacht vol spanning 😉

  Gr Nikolien

 15. Anonymous schreef:

  Hoi Laura

  Wat een gaaf idee.
  Ik zou gaan voor de Animal Magic 40 page Photobook.
  En wel mijn neefje en nichtje gaan altijd met mij naar de dierentiun in rotterdam, maar ze bakken ook erg veel met mij.
  Dus leuk voor een receptenboek voor hun als ze grooter zijn, maar ook voor een fotoalbum van de dagjes uit naar de dierentuin.
  ik volg je fia facebook en via deze site

  groetjes Matilde

  by the way. gaaf de fotos die je geplaats het bakresultaten van je volgers

 16. Axelle Timmermans schreef:

  Ik zou graag de kerst & snow kit winnen, het zijn zo een leuke figuurtjes, zo schattig allemaal!
  Ik volg je ook via facebook, ik heb jammer genoeg geen twitter dus daarop kan ik je niet volgen!
  Groetjes,
  Axelle

 17. Ayinda schreef:

  Wat is er veel keuze! Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor de I love cupcakes kit. Deze is zo vrolijk en lief! Mijn zusje is dol op alles wat roze is, en ik ben gek op cupcakes en taarten, en aangezien ze bijna jarig is, lijkt deze kit me perfect! Ik ga voor haar verjaardag cupcakes bakken, en in combinatie met deze kit wordt het vast super! Afwachten maar. Ik volg je nu bijna 1 jaar, maar sinds advent ben ik echt superrrr fan! wat een leuke ideeën! Ik heb er dan ook een paar nagemaakt… Ik volg je ook op twitter!
  Wat gaaf dat je dit weg geeft!
  xx,
  Ayin

 18. Raschella schreef:

  Heel gaaf, wel heel veel templates om uit te kiezen! Ik vind de Just Love Me kit geweldig, hele mooie kleuren! Binnenkort ga ik een sweet table maken met veel roze, hiervoor moet ik ook kaartjes maken dus dan komt deze kit goed van pas! Ik volg jouw blog ook via Facebook om inspiratie op te doen, je maakt zulke mooie dingen!

 19. Nathalie schreef:

  Had nog nooit van dit programma gehoord, maar wat gaaf! Bubbel al van de ideeën waarvoor ik het zou kunnen gebruiken (cupcakes, sweet tables, enz.).
  Eén van de kits die ik erg leuk vindt, is de New Damask Cupcake Liner QP.
  Laura’s Bakery volg ik ook op Twitter (als @NLauwen) en op Facebook (als Nathalie Lauwen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *