Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Honeycomb chocoladetaart

Laura Kieftdoor Laura Kieft
06 april 2019
in Taarten, Vaderdag, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik kan natuurlijk niet zelf een lading honeycomb maken zonder het daarna te gebruiken in een ander recept. Het basisrecept deelde ik gisteren al met jullie, vandaag laat ik zien hoe je er deze heerlijke honeycomb chocoladetaart van kunt maken. Dat het goed combineert met chocolade wist ik al, daarom besloot ik een lekkere chocoladetaart als basis te nemen. Dat combineerde ik met een eenvoudige vanille botercrème en de honeycomb zelf. De botercrème bracht ik nog op smaak met een beetje honing, dat blijkt echt heerlijk te zijn en past bovendien ook nog eens heel erg goed bij de honeycomb. De grote plak honeycomb brak ik in stukken, prachtig om een taart mee te decoreren, maar ook heel lekker om te gebruiken in de vulling. Je raadt het al, precies wat ik deed. Ik deel het recept met jullie zodat je zelf aan de slag kunt gaan! Hopelijk vinden jullie het net zo lekker als ik.

Recept afdrukken

Honeycomb chocoladetaart

Honeycomb combineert goed met chocolade. Deze zeer aantrekkelijke honeycomb chocoladetaart is ook ontzettend lekker!
15 cm vorm en voor 12-16 personen

Ingrediënten

Voor de cake

  • 250 gram ongezouten roomboter
  • 250 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 5 eieren (M)
  • 230 gram zelfrijzend bakmeel
  • 20 gram cacao
  • snuf zout

Voor de vulling en afwerking

  • 1 portie botercrème (volgens recept)
  • 2 el honing
  • honeycomb (volgens recept)

Instructies

  • Begin met het bereiden van de honeycomb als je dit nog niet gedaan hebt. Volg hiervoor dit recept.
  • Vet drie ronde bakpannen of springvormen van 15 cm in doorsnede in en leg een stuk bakpapier op de bodems.
  • Mix de boter met de suiker tot een romig mengsel. Voeg een voor een de eieren toe en mix tussendoor tot ieder ei is opgenomen.
  • Voeg meel, cacao en het zout toe en mix tot er geen meel meer zichtbaar is. Verdeel het beslag gelijkmatig over de drie vormen.
  • Bak de cakes in 25 minuten gaar een voorverwarmde oven van 160 °C (boven- en onderwarmte).
  • Maak ondertussen de botercrème volgens recept. Het enige dat je nog extra doet, is het toevoegen van de honing. Die honing voeg je helemaal op het eind toe, mix tot het volledig is opgenomen.

Afwerking

  • Wanneer de cakes volledig zijn afgekoeld kun je de honeycomb chocoladetaart gaan stapelen. Leg de eerste cake op een plat bord of taartstandaard en verdeel er een laag botercrème over. Verkruimel hier een mengsel van kleine en grove stukjes honeycomb over. Leg de tweede laag cake hier bovenop en breng op dezelfde manier weer een nieuwe laag botercrème en honeycomb aan. Eindig met de laatste cake en zorg dat je de platte onderkant als bovenkant neemt.
  • Smeer de taart volledig af met botercrème. Gebruik een spatel om de taart rondom netjes af te smeren. In dit artikel geef ik je daar tips voor. Voor de zijkanten koos ik voor een heel dun laagje crème, zodat de verschillende lagen cake nog goed zichtbaar zijn.
  • Doe de resterende botercrème in een spuitzak met rond spuitmondje en spuit allemaal toefjes op de bovenkant van de taart. Steek hier een aantal grote brokken honeycomb in. Verkruimel nog wat kleine stukjes over de rest van de bovenkant om het af te maken.

Tips

  • Bewaren: Afgedekt op een koele, maar droge plek kun je de chocoladetaart 3-4 dagen bewaren. Let er wel op dat de honeycomb zacht zal worden door het vocht van de botercrème. Bewaar ‘m dus als het kan in zijn volledigheid zonder de decoratie en decoreer vlak voor serveren.

Vorige post

Volgende post

Honeycomb
Cannelloni met spinazie en ricotta

Related Posts

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
4

Het...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Bananenbrood lemon meringue gebakje

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft
03 april 2021
0

Had...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 22

  1. Linda says:
    2 jaar geleden

    Ik geloof dat de receptbeschrijving niet compleet is 😉

    Beantwoorden
    • Alissa says:
      2 jaar geleden

      Volgens mij ook niet, de botercrème-beschrijving is niet volledig.

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Dat is inmiddels aangepast 🙂

        Beantwoorden
  2. Marja says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Het ziet er zalig uit, maar ik heb nog nooit honeycomb gemaakt. Is dat een langdurig klusje of valt het mee? Ik kan namelijk niet echt lang staan bij het fornuis, nou ja kookplaat eigenlijk. Ik kook op inductie warmte. Ideaal trouwens.
    En ook heb ik geen 3 bakpannen of springvormen van 15 cm. De enige maat waar ik er 3 van heb is 20 cm. En om nou 3x achter elkaar een taartje te bakken… want van alle kleinere maten heb ik er maar 1, behalve 10 cm daar heb ik er 2 van. Hoe los ik dit het beste op? Twee van 20 cm of zo? Haal ik dat eruit, uit het recept bedoel ik?
    Veel vragen, ik weet het. Sorry daarvoor, maar ik wil het zoooooo graag maken…..
    In elk geval bedankt voor het lezen van mijn verhaal.
    Tot een volgende keer en hartelijke groetjes.
    Een heel fijn weekend gewenst.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Het is heel eenvoudig, kijk maar eens bij het recept voor honeycomb. En verder kun je het recept omrekenen naar 20cm, of dus gewoon 3 losse cakes bakken (ze hoeven niet zo heel erg lang in de oven).

      Beantwoorden
      • Marja says:
        2 jaar geleden

        Hoi Laura,
        Dank je wel voor het beantwoorden van mijn vragen. Ik ga het zeker proberen om honeycomb te maken en ook de taart natuurlijk! Ik bedenk nog even wat ik zal doen. Twee keer 20 of toch 3x 15 cm? Ik weet het nog niet. Maar een ding weet ik wel….het zal heeeeeerlijk smaken! Daarvan ben ik overtuigd.
        Tot een volgende keer en geniet van het zonnetje nu hij er is.
        Hartelijke groetjes.

        Beantwoorden
  3. Diede says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Weet je zeker dat de 25 minuten bij 160 graden boven- en onderwarmte correct is?
    Ik heb een Bosch serie 8 oven, deze voorverwarmd op 160 graden boven- en onderwarmte. Het beslag in 3 gelijke delen verdeeld op gewicht en nu staat het 1e deel in een 15 cm pan in de oven. Maar zelfs met 30 minuten is de cake nog niet gaar.
    Groetjes, Diede

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik heb het in dezelfde oven gemaakt en hier was hij echt gaar hoor na die tijd. Zelfs met alledrie tegelijk in de oven. Uiteindelijk verschilt iedere oven alsnog, dus gewoon bakken tot hij gaar is. De bakvorm zelf kan ook nog invloed hebben.

      Beantwoorden
  4. Stefanie says:
    2 jaar geleden

    Persoonlijk vind ik de taart iets te zoet… De cake, botercreme en honeycomb op zich zijn allemaal heerlijk, maar samen vind ik het net iets te zoet. De chocoladetaart is wel echt heerlijk wow!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 jaar geleden

      Het is inderdaad wel een zoete taart, daar ontkom je niet aan met honeycomb. Eventueel kun je een volgende keer iets minder suiker in de taart en botercrème toevoegen (niet teveel, want dan verandert de structuur van het eindresultaat)?

      Beantwoorden
  5. Pingback: April: bakken #01 – Happy Cherry
  6. Pingback: Week 16: Honeycomb chocoladetaart – Happy Cherry
  7. Daph says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura! Hoe hoog is deze taart ongeveer wanneer je ‘m maakt in de 15cm vorm? Ik wil de taart in een 18cm vorm maken, maar de taart zelf (zonder decoraties) mag niet hoger zijn dan +- 12 cm. Dus ik zat te denken om dit zelfde recept in de 18 cm vorm te doen en dan de baktijd aan te passen waar nodig.

    Ik hoor graag je advies!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      11 maanden geleden

      Pfoe, dat weet ik eigenlijk niet meer, maar ik gok ook ongeveer 15 cm. Zou dan inderdaad in een 18 cm bakken met de 15 cm hoeveelheden. Hopelijk wordt hij dan niet té dun.

      Beantwoorden
  8. Stefanie says:
    9 maanden geleden

    Ik heb de taart voor de tweede keer gemaakt en was er deze keer enorm fan van! Ik heb minder suiker in de taart en de buttercream gedaan en heb ook wat citroensap tussen de lagen gedaan. Heb er zeer veel complimentjes van gekregen!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Wat goed zeg! Hoeveel suiker heb je verminderd?

      Beantwoorden
      • Stefanie says:
        9 maanden geleden

        In de taart en de botercreme ongeveer 80gram minder suiker

        Beantwoorden
  9. Aya says:
    8 maanden geleden

    Hoi Laura! Ik wil deze taart graag gaan maken maar ipv 3 lagen wil ik 2 lagen doen, zal ik de ingrediënten dan gewoon allemaal halveren? En ik heb maar een 15cm bakvorm moet ik de rest van het beslag dan gewoon even in de koelkast bewaren?

    Ik hoor graag terug!

    Beantwoorden
  10. Gwen says:
    4 maanden geleden

    Hoi Laura! Vandaag wil ik de cake maken en bij de ingrediënten staat 230gram zelfrijzend bakmeel die niet in het recept staan. Klopt dit? Of moet het toch nog ergens toegevoegd worden? Ik hoor graag snel van je terug en alvast bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Scherp, in het recept stond ‘bloem’, maar dat moest het meel zijn. Het staat nu helemaal correct!

      Beantwoorden
  11. Jan says:
    2 maanden geleden

    Is de onderwarmte per se nodig? wil het graag weten omdat mijn magnetron geen onderwarmte heeft:)

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ja anders kun je een cake niet goed gaar bakken.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Cannelloni met spinazie en ricotta

Cannelloni met spinazie en ricotta

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-4

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan