Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Aardbeienvlaai

Laura Kieftdoor Laura Kieft
23 april 2016
in Samenwerking, Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

aardbeienvlaai 1a

Het is weer eens tijd voor een vlaai recept! Sinds ik een paar maanden geleden een rijstevlaai bakte ben ik over mijn angst voor vlaaien heen. Ik dacht altijd dat het een soort van hogere wiskunde was, maar het is dus echt hartstikke simpel. Deze aardbeienvlaai is zelfs nog makkelijker te maken dan de rijstevlaai. Dat komt mede door de blikjes vlaaivulling die ik gebruikte. Ik had nog overwogen om vers fruit te gebruiken en een soort gelei achtig iets erbij te maken, maar uiteindelijk overheersde het ‘waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan’ gevoel. Dus ik koos voor blikjes vlaaivulling, ook hartstikke lekker! Verder gaf ik deze aardbeienvlaai het echte vlaaien uiterlijk door het raster bovenop. Ook dat was weer kinderlijk eenvoudig met de ruitenroller van Bouwhuis. Even rollen, uitrekken en klaar! Je begrijpt dat ik wel moest gniffelen toen ik bij deze foto op Instagram zoveel reacties kreeg over het mooie raster, ik hield nog mooi even geheim hoe makkelijk dat eigenlijk is.

Ingrediënten aardbeienvlaai

voor een 25cm vorm, 12 personen
  • 250 gram bloem
  • 1 tl instant gist
  • 4 tl kristalsuiker
  • snuf zout
  • 40 gram boter, gesmolten
  • 4 el geklopt ei
  • 90 ml melk, handwarm
  • 2 blikjes aardbeien vlaaivulling
  • 2 el paneermeel
  • beetje ei om te bestrijken (over van het geklopte ei)
  • 2-3 el grove kristalsuiker of rietsuiker om over raster te strooien
Extra benodigdheden
  • 25 cm vlaaivorm (ik gebruikte deze van Bouwhuis)
  • ruitenroller (hier te koop)

aardbeienvlaai 2a

Begin met het maken van het deeg voor de bodem. Hiervoor doe je de bloem, gist, suiker en zout in een kom. Voeg hier de boter, ei en melk aan toe. Kneed tot een zacht en soepel deeg dat niet meer plakkerig is. Dek het deeg af en laat rijzen tot het in volume verdubbeld is, dat duurde bij mij iets langer dan een uur.

Druk dan het lucht uit het deeg en kneed tot een gladde bal. Twee derde van het deeg gebruik je om de bodem te bekleden, de rest is voor het raster bovenop. Rol twee derde van de bal deeg uit zodat hij in de vorm past. Bekleed de vorm met het deeg. De stukjes deeg die over de vorm hangen kun je nog even zo laten, dat verwijderen we tegelijk met overtollige stukjes van het raster.

aardbeienvlaai 3a

Prik een paar gaatjes in de bodem en laat deze zo’n 15 minuten afgedekt staan. Ondertussen rol je het deeg voor het raster uit in een ovale vorm, zorg dat hij iets langer is dan de doorsnede van de vorm. Met de ruitenroller rol je het rasterpatroon in het deeg. Trek dit vast uit elkaar op je werkblad.

Bak de vlaaibodem erbij en strooi wat paneermeel op de bodem, verdeel de vlaaivulling over de bodem. Ik gebruikte 2 blikjes omdat mijn vlaaivorm vrij diep is, zorg in ieder geval dat je hem niet tot de rand vult met de vlaaivulling. Dan het raster, ik hing deze over de deegroller zodat ik iets rustiger en beter kon bepalen hoe ik hem over de taart heen legde. Rol met de deegroller over de vlaaivorm, de stukjes deeg die over de rand hangen snij je hiermee af.

Met het overgebleven geklopte eitje smeer je het raster in, dit gaat het makkelijkst door alleen een hoekje van een kwastje te gebruiken, anders neem je de vlaaivulling ook mee. Strooi tot slot de kristalsuiker of rietsuiker over de taart heen.

Bak de aardbeienvlaai in 25-30 minuten op 190 graden.

aardbeienvlaai 4a

Deze aardbeienvlaai is echt perfect uit de oven gekomen en de smaak is fantastisch! Ik heb zitten smullen hier. Mocht je trouwens weinig aardbeitjes hebben in je blikken vulling, zou je zelf nog wat extra aardbeien toe kunnen voegen. Daarnaast is hij lekker zoet. Ik vind dat lekker, maar als je hem iets minder zoet wil hebben, zou je iets minder vlaaivulling kunnen gebruiken en een laagje banketbakkersroom (recept!) op de bodem kunnen verdelen.

Dit artikel is een samenwerking met Bouwhuis, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

liefs laura nieuwsbrief

Vorige post

Volgende post

tomaten tapenade
Inspiratie: Bakken voor Koningsdag

Related Posts

Sneeuwster taart

door Laura Kieft
07 december 2019
6

Een sneeuwster taart. Het is weer zo'n recept dat al járen op mijn baklijst staat. Dit keer niet...

Kaneelsterren koekjes

door Laura Kieft
05 december 2019
14

Jaaaa, een recept voor een van mijn favoriete kerstkoekjes! Ieder jaar koop ik verschillende pakken met kaneelsterren, heerlijk...

Pavlova met karamel, chocolade en kletskoppen

door Laura Kieft
04 december 2019
10

De pavlova's die ik meestal maak zijn voorzien van fruit. Heerlijk vind ik ze. Ik maakte wel al...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 56

  1. Marijke says:
    4 jaar geleden

    Laura,
    Ik ben bang dat mijn vlaai niet heel uit de vorm komt. In een springvorm gebruik ik altijd bakpapier, zodat ik zeker weet dat er niets aan de vorm plakt. Wat is de gouden tip om de vlaai héél uit de vorm te krijgen? Weet je, dit is hetgene dat me tegenhoudt om de vlaai te maken.

    Beantwoorden
    • Simone says:
      4 jaar geleden

      Wat een toprecept weer! Ik gebruik altijd een vlaaivorm met een losse bodem, dan komt ie er altijd goed uit!

      Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik gebruik een vorm met losse bodem (linkje van degene die ik gebruik staat bij benodigdheden). Ik vet de vorm geen eens in, hij is heel eenvoudig uit de vorm te halen en plakt ook niet vast.

      Beantwoorden
  2. Rowan says:
    4 jaar geleden

    Ik heb nog nooit een vlaai gemaakt, ik ben ook een beetje bang dat ik het niet kan! Deze vlaai ziet er echt heerlijk uit! Misschien toch maar eens proberen?! 😉

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Zeker proberen, het is echt heel makkelijk 🙂

      Beantwoorden
  3. Joyce says:
    4 jaar geleden

    Dan moet ik eens op zoek naar zo’n ruitenroller om mijn taarten er ook zo net te laten uitzien 😉

    Beantwoorden
    • Evelien says:
      4 jaar geleden

      Ali expres grote en kleine rollen
      Kleine waren hooguit 2 euro
      Grote nog geen 4 euro
      En met eenn kleine 5 dagen was het binnen
      Werken ideaal

      Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Bij Bouwhuis, linkje staat bij benodigdheden 🙂

      Beantwoorden
  4. Rachel Kromdijk says:
    4 jaar geleden

    Alleen dat deeg al yummie looking good! goed weekend

    Beantwoorden
  5. sandra says:
    4 jaar geleden

    Ben ermee bezig.
    het deeg is na alle producten in ee kom te hebben geroerd en gekneed nog altijd dun.
    heb alles exact afgemeten.
    moet het nu door het gist stevig worden of er wat meer bloem bij doen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Je zou toch echt een bal deeg moeten hebben na kneden, met de genoemde hoeveelheden zou dit absoluut niet vloeibaar/dun moeten zijn. Weet je zeker dat alles juist is afgemeten? Anders bloem toevoegen tot je een bal deeg hebt.

      Beantwoorden
  6. Sharon says:
    4 jaar geleden

    Is vlaaivulling ook zelf te maken? Ik verwacht over een maand of wat nl een enorme oogst aardbeien.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Jazeker, heb hier alleen nog geen recept voor online staan.

      Beantwoorden
  7. Kim says:
    4 jaar geleden

    Mmm, ik had hem al op instagram gezien en hij leek me zo lekker! Ik dacht al dat er achter het raster een trucje zat ? Ik ga hem zeker een keertje maken, want hij ziet er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  8. Ineke says:
    4 jaar geleden

    Lijkt me heerlijk! Ik ga dit zeker proberen. En het recept lijkt me simpeler dan ik dacht. Ik ben gek op vlaai :-). Bedankt!

    Beantwoorden
  9. Judith says:
    4 jaar geleden

    Nu snap ik eindelijk hoe je het raster maakt! Ik heb het zelf gesneden in plaats van met een roller, dat is ook prima te doen. Het maakt niet uit als het niet heel precies is.

    De bodem/rand smaakten nog wel een beetje apart, je proefde de gist nog best wel en het leek alsof er te weinig suiker door zat. Heb ik iets verkeerd gedaan, of is dat gewoon dit recept? 🙂

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Heb je er misschien teveel gist door gedaan? Want dat hoor je niet te proeven. Het klopt dat er weinig suiker in zit, dat hoort. Het zoete moet je bij vlaaien echt van de vulling hebben 🙂

      Beantwoorden
  10. An says:
    4 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Kan je dit deeg ook voor tartelettes gebruiken, zo ja, het beste dan blind bakken of vullen voor het bakken. Heb zanddeeg in 2 verschillende samenstelling gemaakt, zijn allebei niet lekker om te eten.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dit deeg is daar niet geschikt voor, je maakt dan eerder mini vlaaien.

      Beantwoorden
  11. Leonie Raijmakers says:
    4 jaar geleden

    ik ga hem ook maken maar dan met kersenvulling.

    Beantwoorden
  12. Leonie Raijmakers says:
    4 jaar geleden

    mijn deeg rijst niet!
    ik dacht zet hem voor de raam in de zon maar niks. Kan het komen dat de vensterbank koud is?
    Kan ik het ook buiten laten rijzen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Met deze temperaturen zou het gewoon moeten rijzen, heb je het deeg wel lekker lang gekneed? Als je het deeg te kort kneed rijst het niet goed.

      Beantwoorden
  13. Bianca says:
    4 jaar geleden

    Instant gist..is dat gist uit zo’n zakje??

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      ja klopt!

      Beantwoorden
      • Bianca says:
        4 jaar geleden

        Ik heb niet gewacht op je antwoord en hem Vrijdag gemaakt..
        Ipv aardbeienvulling heb ik hem gemaakt met banketbakkersroom en appel.
        Hij was heerlijk!!!

        Beantwoorden
  14. Astrid says:
    3 jaar geleden

    Hoi lara,
    Ik wil eigenlijk een pruimenvlaai maken. Heb je een idee voor de vulling? Of gewoon tot moes pureren een wat hele stukjes ertussen?

    Groetjes Astrid

    Beantwoorden
  15. Astrid says:
    3 jaar geleden

    Hoi laura,
    Ik wil eigenlijk een pruimenvlaai maken. Heb je een idee voor de vulling? Of gewoon tot moes pureren een wat hele stukjes ertussen?

    Groetjes Astrid

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      Ik zou inderdaad iets van een moes of compote maken

      Beantwoorden
  16. Leandra says:
    3 jaar geleden

    De instant gist, moet dat droge of verse zijn? Ik ga hem morgen maken met abrikozenvulling! 😀

    Beantwoorden
    • Leandra says:
      3 jaar geleden

      Oeps ik zie net dat die vraag hier al gesteld is geweest, sorry!

      Beantwoorden
  17. Janna says:
    3 jaar geleden

    Kun je deze vlaairuitenroller ook gebruiken voor andere soorten deeg? Zoals een appeltaart? Ziet er prachtig uit!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      Nog niet geprobeerd, maar moet wel lukken denk ik.

      Beantwoorden
  18. Jolanda says:
    3 jaar geleden

    Hoef de gist niet opgelost worden ? Wil hem graag maken met kersen

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      Nee dat is niet nodig.

      Beantwoorden
  19. Lieneke says:
    3 jaar geleden

    Hoi laura, ik wil voor zaterdag een roomkruimelvlaai maken. Welk soort banketbakkersroom zou jij gebruiken? En welk soort kruimel? Groetjes lieneke

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      Ik zou het recept voor banketbakkersroom gebruiken van mijn site, en qua kruimel die van een crumble bijvoorbeeld.

      Beantwoorden
      • Lieneke says:
        3 jaar geleden

        Moet ik de banketbakkersroom dan niet laten afkoelen en kan ik hem gewoon meebakken in de oven?

        Beantwoorden
        • Laura says:
          3 jaar geleden

          Ik zou hem wel een beetje laten afkoelen, je kunt hem dan gewoon meebakken.

          Beantwoorden
  20. Bernhard Leuvering says:
    3 jaar geleden

    Laura mijn kleindochter van elf en ik bakken regelmatig taarten en vlaaien voor verjaardagen ,wij lopen regelmatig tegen het probleem dat de deeglap die in de vorm gelegt word en ook bj het uitrollen terug trekt
    Ik het probleem besproken met een oud bakker ( limburgse vlaaien) en deze heeft het over zeeuwse bloem welke dit probleem niet heeft
    Weet jij hier iets van en zijn er smaak verschillen

    Liz en Opa

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zeeuwse bloem zal daar inderdaad minder last van hebben omdat het een ‘zachtere’ bloemsoort is. Wat ook helpt, is het deeg even een paar minuten laten rusten voordat je weer verder gaat met uitrollen. De gluten hebben dan even kunnen rusten en dat maakt het deeg flexibeler.

      Beantwoorden
  21. Eileen says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura
    Ik wil deze vlaai in een appel variant maken voor moederdag en de verjaardag van mijn man aanstaande zondag. Kan ik hem dan al vrijdag maken? Hoe kan ik hem dan het beste bewaren? En hie eventueel opwarmen?
    Alvast bedankt voor je reactie.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Je kunt hem best vrijdag maken hoor, bewaren doe je dan in de koelkast. Opwarmen zou ik zelf niet doen met een vlaai, de bodem wordt daar niet lekkerder van.

      Beantwoorden
      • Eileen says:
        3 jaar geleden

        Hartelijk dank voor je reactie Laura. Ik ben zojuist begonnen!

        Beantwoorden
  22. Lobke says:
    2 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Kun je dit ook maken in een siliconen bakvorm? Heb namelijk geen andere in huis.
    Alvast bedankt voor je antwoord!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Denk dat het wel moet lukken, heb er zelf alleen geen ervaring mee bij een vlaai.

      Beantwoorden
  23. Doutsje says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Hoe laat je het deeg rijzen? Welke temperatuur heeft het daarvoor nodig?
    Groeten Doutsje

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      In een afgedekte kom op een wat warmere plek in huis, bij de kachel bijvoorbeeld.

      Beantwoorden
  24. Carmen says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb net mini vlaaien gemaakt met een zakje vlaaiendeeg waar alleen water en gist bij moest. Na het bakken is mijn raster flink gerezen, het ziet er nu niet mooi uit zoals in de winkel.
    Blijft bij dit recept het raster wel plat?

    Groetjes Carmen

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Er zit gist in dus het deeg rijst sowieso iets. Misschien was je raster te dik waardoor het in verhouding ook meer kan rijzen? Zoals je op de foto’s ziet krijg je met dit recept een goed resultaat.

      Beantwoorden
  25. Miriam says:
    2 jaar geleden

    Hoi, als ik van dit recept mini vlaaitjes wil maken wat zijn dan de baktijden. Groetjes Miriam

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Hangt helemaal van het formaat af, zou de tijd eerst halveren denk ik.

      Beantwoorden
  26. Diny says:
    5 maanden geleden

    Ik heb een plastic lineaal van 30 cm. Die leg ik op het deeg en ga met een pizza roller/mes langs lineaal .krijg mooie reepjes voor vlaairaster. Groet Diny

    Beantwoorden
  27. Tina says:
    5 maanden geleden

    Hoeveel eieren zijn dat ongeveer…4 eetlepels? En op kamertemperatuur denk ik?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      5 maanden geleden

      el = eetlepel. En altijd alles op kamertemperatuur.

      Beantwoorden
      • Tina says:
        4 maanden geleden

        Nog 2 vragen als het mag, ik heb dus 2 eitjes in een kom gedaan, los geklopt maar als ik er een eetlepel wil uitscheppen loopt de helft terug en ook in de lepel gieten was geen succes. Wat doe ik verkeerd? Heb uiteindelijk maar beetje gegokt terwijl ik meestal heel precies ben met afmeten. En heb je bij deze vlaai ook het deeg een kwartier gekneed in een staande mixer zoals je beschrijft in het basisrecept voor vlaai? Alvast bedankt.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          4 maanden geleden

          Gebruik je een eetlepel waar je in de avond ook je soep mee eet? Ik gebruik er namelijk eentje speciaal voor het bakken (waar je Engelse maten mee afmeet). Met een gewone eetlepel wordt het inderdaad vast lastig. Andere tip: 1 eetlepel is 15 ml, dus je kunt ook in een afmeetkannetje 60 ml geklopt ei afmeten. Het antwoord op je laatste vraag: ja, 10 tot 15 minuten zoals daar uitgebreid omschreven staat. Succes!

          Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura’s Bakery

Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

kerst galette

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Volg mij op Instagram

  • ADVENT  De klassieke sneeuwster taart staat online  Een baksel dat al j  ren op mijn baklijst stond en ik maar nooit maakte  Waarom niet  Ik ben stiekem zelf helemaal niet zo dol op deze taart  Waarom dat vertel ik je in het artikel  En ik vertel ook gelijk wat ik eraan zou veranderen zodat ik hem wel superlekker vind         Recept staat nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  sneeuwster  sneeuwstertaart  kersttaart
  • ADVENT  Ja hoor  ook de hartige kerstrecepten zijn dit jaar weer van de partij  Wat dacht je van deze veel te leuke filodeeg christmas crackers  Met een vulling van kip  feta en pompoen  heerlijk          Recept staat uiteraard online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  christmascrackers  filodeeg
  • ADVENT  Ook zo gek op de populaire kaneelsterren die deze periode in de winkels liggen  Vanaf nu kun je ze het hele jaar door eten  want ik deel het recept met jullie  Ze waren z  lig                 Nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  kerststerren  kaneelsterren  kerstkoekjes
  • ADVENT  Op zoek naar een dessert dat z   lekker is dat iedereen zijn vingers erbij zal aflikken  Dan wil je deze pavlova maken voor de kerstdagen  geloof mij maar  Voorzien van room  karamel  chocolade en kletskoppen is deze pavlova een echt succesnummer         Nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  pavlova  meringue  kerstdessert
  • ADVENT  Ooit al eens eetbare decoraties in je kerstboom gehangen  Ik heb een overzicht voor jullie gemaakt met recepten die je zelf kunt maken om in de boom te hangen         Nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  boomdecoratie  kerstkransjes  kerstboom
  • NIEUW  Gisteren is er veel gebeurd  de advent ging van start  er kwam een nieuwe borrel winactie online   n  debakstrijd van december is aangekondigd  Aan de hand van de foto kun je al raden wat het thema is  Ik ben er dol op       Op het blog lees je er alles over   n kun je een kijkje nemen tussen alle heerlijke bananenbroden van de afgelopen Bakstrijd          Nu online  link in profiel    laurasbakery         debakstrijd  bakwedstrijd  soesjes

De meest populaire artikelen

Basisrecept vanillecake
Basisrecepten

Basisrecept vanillecake

Vandaag is het tijd voor een  goed basisrecept: een lekkere vanillecake. Inmiddels staan er toch al een aantal recepten op...

door Laura Kieft
26 februari 2013
Basisrecept vanille botercrème
Basisrecepten

Basisrecept vanille botercrème

Dit overheerlijke recept voor vanille botercrème is echt een must als je regelmatig bakt! Deze botercrème smaakt niet naar boter...

door Laura Kieft
04 april 2013
No bake stroopwafel cheesecake
Taarten

No bake stroopwafel cheesecake

Soms...

door Laura Kieft
26 oktober 2019
Basisrecept Koekjes
Basisrecepten

Basisrecept Koekjes

Misschien wel mijn meest favoriete basisrecept: koekjes! Ik kan een dag vullen met het bakken (en eten!) van allerlei soorten...

door Laura Kieft
12 september 2013
Volgende Post
Inspiratie: Bakken voor Koningsdag

Inspiratie: Bakken voor Koningsdag

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Sneeuwster taart

07 december 2019

Christmas crackers met kip, feta en pompoen

06 december 2019

Kaneelsterren koekjes

05 december 2019
Mijn bakboeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek

Het Laura’s Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

© 2019 | all rights reserved

Generic filters
Zoek op Categorieën
No Result
View All Result
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan

Ik bak niet alleen graag koekjes, ik verzamel ook digitale cookies.OkLees meer