Het Laura’s Bakery Borrelhapjes Bakboek

Het borrelhapjes bakboek

150+ heerlijke hapjes met en zonder oven

In Het Borrelhapjes Bakboek van Laura’s Bakery vind je meer dan 150 hartige hapjes, spreads of dips die met en/of zonder oven te bereiden zijn. Natuurlijk is er ook de nodige aandacht voor sauzen, dips en spreads. Zoals je van mij gewend bent, zijn alle recepten voorzien van een bewaaradvies en deelt ze bovendien nog veel meer handige en leuke tips voor een geslaagde borrel. Ik geef bijvoorbeeld tips voor hoeveel hapjes je moet maken voor een korte of juist langere borrel, hoe je lekker kunt variëren en hoe je de boodschappen het beste kunt inschatten.

De uitleg door het hele boek heen is helder en toegankelijk, de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en je hoeft voor deze heerlijke hapjes niet lang in de keuken te staan.

Met recepten voor geitenkaas-framboos bruschetta, spanakopita, allerlei bladerdeeghapjes, kipkerrie salade, een honing-sesam notenmix, asperge-tomaat flammkuchen, cheddar-chorizo borrelbrood, vijf verschillende soorten pesto, tijm koekjes, breekbrood, gevulde dadels, geroosterde paprika tapenade, feta-kruiden dip, gevulde slahapjes, tzatziki, tomaat-prosciutto pannenkoekhapjes, eiersalade komkommerhapjes en nog veel meer hartige heerlijkheden.

Ben je nog nieuwsgierig? Lees dan vooral verder, want ik ga je nog meer vertellen over Het Borrelhapjes Bakboek en ik laat je een preview zien van een aantal recepten.

Je kunt het boek bestellen via onderstaande button.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

Wat kun je verwachten van Het Borrelhapjes Bakboek?

Om te beginnen: in Het Laura’s Bakery Borrelhapjes Bakboek vind je ontzettend veel inspiratie voor hartige hapjes. Het boek is onderverdeeld in drie globale hoofdstukken: met oven, zonder oven en sauzen, spreads en dips. Deze drie hoofdstukken bestaan uit kleinere hoofdstukken met elk gemiddeld zo’n 4 of 5 recepten.

Met oven

In het eerste hoofdstuk kun je de volgende kleinere hoofdstukken verwachten: bruschetta, broodstokjes, eetbare bakjes, filodeeg, soesjes, bladerdeeg, tortillachips, notenmixen, pretzel bites, muffins, pizza, flammkuchen, quiches, borrelbrood, briehapjes, koekjes, mini-scones, toastjes, brood.

Zonder oven

In dit hoofdstuk kun je de volgende kleinere hoofdstukken verwachten: gehaktballetjes, dadels, popcorn, wraphapjes, omelethapjes, pannenkoekhapjes, spiesjes, komkommerhapjes, gevulde eieren, gezonde(re) hapjes, fruitige spiesjes, kipspiesjes, brood uit de pan.

Sauzen, dips en spreads

In het laatste hoofdstuk kun je de volgende kleinere hoofdstukken verwachten: pesto, kruidenboter, tapenade, hummus, salades, roomkaas spreads, Mexicaans, meer dips.

Naast de nodige tips en tricks leg ik je ook uit hoe je zelf bijvoorbeeld een bruschetta borrelplank kunt samenstellen. Liever een tafel vol met gezonde borrelhapjes? Geen probleem! Ook op dat gebied heb ik een smakelijke lijst met tips en recepten voor je in het boek opgeschreven.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

Borrelhapjes bakboek

Laura Kieft auteur borrelhapjes bakboek

De auteur van Het Borrelhapjes Bakboek

Als je deze pagina op mijn blog leest, dan is er een grote kans dat je mij al kent. Maar anders toch nog even in het kort: ik ben Laura Kieft, geboren en getogen in Haarlem en de auteur van o.a. Het Borrelhapjes Bakboek. Ik ben bekend van mijn populaire bakblog Laura’s Bakery met tot 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Ook schreef ik al eerder:

Naast deze bakboeken bracht ik meerdere bakproductenlijnen uit en een receptenboek (een receptenplanner).

Mijn persoonlijke tip om het Borrelhapjes Bakboek op een unieke manier te gebruiken: organiseer een high tea en combineer de hartige recepten uit het boek dan met zoete hapjes van het blog. Onwijs leuk en lekker.

Het bakken is mij met de paplepel ingegoten, als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. En ook al bestaat Laura’s Bakery al sinds (!), ik heb nog steeds eindeloos veel inspiratie voor nieuwe recepten. Bakken gaat mij nooit vervelen. Naast mijn bakplezier maak ik graag mooie reizen met mijn camera in de hand, loop ik over van de creatieve hobby’s en ben ik graag thuis om met mijn konijn Lot te knuffelen.

Je kunt mij volgen via mijn blog, Instagram, Facebook of Pinterest, waar ik op dagelijkse of wekelijkse basis lekkere recepten en baktips deel.

Vertel me meer!

Als je op dit moment nog steeds aan mijn lippen hangt om meer te weten te komen over Het Borrelhapjes Bakboek, dan kun je je vragen natuurlijk altijd via social media aan mij stellen. Maar ik heb er zelf ook al het nodige over geschreven, dus wellicht vind je dat ook leuk om te lezen:

Als je nog twijfelt of Het Borrelhapjes Bakboek wat voor jou is, dan kun je bijvoorbeeld via onderstaande knop het inkijkexemplaar bekijken. In het inkijkexemplaar kun je zelf alle recepten in de inhoudsopgave bekijken en daarnaast krijg je al helder inkijkje in de rest van het boek.

BEKIJK HET INKIJKEXEMPLAAR

REVIEWS VAN HET BORRELHAPJES BAKBOEK

Naast het inkijkexemplaar heb ik een aantal online reviews voor je verzameld die je kunt lezen:

Tot slot, veel bakplezier!

Hummus - spinazie-feta-1 copy