Het Laura’s Bakery Bakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

De musthave voor iedere thuisbakker

Precies een jaar nadat mijn eerste boek (Het Basisbakboek), uitkwam publiceerde ik Het Laura’s Bakery Bakboek. Hierin laat ik jullie wederom zien dat bakken echt niet moeilijk is, maar we gaan een stapje verder dan de basis van het bakken. Wie mijn eerste boek heeft weet hoe je met deze basis je eigen recepten kunt ontwikkelen, maar er valt nog zoveel meer te ontdekken in de bakwereld.

In dit boek heb ik de basis losgelaten en laat ik je zien wat voor heerlijke creaties je nog meer kan maken met dezelfde basisingrediënten. De recepten zijn toegankelijk en laagdrempelig en de ingrediënten zijn eenvoudig verkrijgbaar. Er zijn  heerlijke taarten, cakes, koekjes, klein gebak en desserts te vinden in dit boek. Maar, ook aan de hartige trek is gedacht met een hoofdstuk vol borrelhapjes.

Met maar liefst 70 recepten is er meer dan genoeg keuze voor ieder moment. Heerlijke chocolate chip cookies bij de koffie, een puntje van de aardbeien charlotte op een verjaardag, als dessert schotel je je gasten chocolademousse voor en als hartige snack kies je voor de kleine knoflookbroodjes. En kun je niet kiezen, dan organiseer je gewoon een high tea zodat je in één keer gelijk heel veel recepten kunt maken en proeven.

Lees gerust verder als je nieuwsgierig bent naar wat dit bakboek je nog meer te bieden heeft. En kan je niet wachten om te beginnen met bakken? Dan kun je Het Laura’s Bakery Bakboek alvast bestellen voor €27,99 via onderstaande buttons.

 

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON.NL

 

Wat kun je verwachten van Het Laura’s Bakery Bakboek?

Velen van jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig wat voor lekkers er allemaal in dit boek te vinden is en daarom probeer ik jullie op deze pagina een zo goed mogelijk inkijkje in het boek te geven. Zowel qua foto’s als met mijn uitleg.

Het boek is verdeeld in 5 hoofdstukken met elk 14 recepten. In totaal staan er 70 recepten in het boek. Aan het einde van het boek deel ik nog een aantal extra recepten met jullie, zoals vullingen en toppings die nodig zijn voor andere baksels. Helemaal voorin het boek, voordat je begint met de recepten, kun je de broodnodige baktips en -trucs lezen. Zoals de ongeschreven bakregels, maar ook handige informatie over enkele ingrediënten en tips over hoe je kunt variëren met recepten.

En dan natuurlijk het belangrijkste, de recepten. Ze zijn opgedeeld in de volgende hoofdstukken:

  • Taarten en cakes
  • Koekjes
  • Klein gebak
  • Desserts
  • Borrelhapjes
  • Vullingen en toppings

Elk recept in het boek is ook voorzien van een extra tip, om te variëren of een punt waar je bij de bereiding op moet letten. Alles om het bakken nog makkelijker en leuker te maken. Ook vind je bij elk recept een bewaaradvies, waardoor je weet of je het recept kunt voorbereiden of het beste meteen kunt serveren. Wel zo handig toch.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON.NL

Het Laura's Bakery Bakboek - Laura Kieft

Het Laura's Bakery Bakboek - Laura Kieft

DE AUTEUR VAN HET LAURA’S BAKERY BAKBOEK

Als je deze pagina op mijn blog leest, dan is er een grote kans dat je mij al kent. Maar anders toch nog even in het kort: ik ben Laura Kieft, geboren en getogen in Haarlem en de auteur van onder andere Het Laura’s Bakery Bakboek. Ik ben bekend van mijn populaire bakblog Laura’s Bakery met tot 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Het bakken is mij met de paplepel ingegoten, als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. En ook al bestaat Laura’s Bakery al sinds 2010 (!), ik heb nog steeds eindeloos veel inspiratie voor nieuwe recepten. Het bakken gaat mij nooit vervelen. Naast het bakken maak ik graag mooie reizen met mijn camera in de hand, loop ik over van de creatieve hobby’s en ben ik graag thuis om met mijn konijn Lot te knuffelen.

Sinds mijn eerste boek (Het Basisbakboek) in 2016 uit kwam heb ik niet stilgezeten. Inmiddels heb ik naast Het Laura’s Bakery Bakboek ook nog deze boeken geschreven:

Naast deze bakboeken bracht ik meerdere bakproductenlijnen uit en een receptenboek (een receptenplanner). Heb jij de hele Laura’s Bakery collectie al in huis? Dat zou ik graag willen zien! Tag mij vooral in foto’s die je via social media deelt van jouw baksels of boekenplank.

Je kunt mij volgen via mijn blogInstagramFacebook of Pinterest, waar ik op dagelijkse of wekelijkse basis lekkere recepten en baktips deel.

VERTEL ME MEER!

Heb je behoefte aan een nog beter gevoel bij het boek? Dan kun je bijvoorbeeld het inkijkexemplaar eens bekijken. Hier kun je door een deel van het boek bladeren en de inhoudsopgave bekijken.

Wil je al een recept uit het boek proberen? De mini citroen-fruit taartjes uit het boek staan online als een voorproefje, dus daar kun je al mee aan de slag.

BEKIJK HET INKIJKEXEMPLAAR

 

REVIEWS

Er staan verschillende reviews online van het boek. Die deel ik natuurlijk graag met je zodat het je kan helpen om te beslissen of Het Laura’s Bakery Bakboek wat voor jou is.

Toch nog een vraag die je aan mij wilt stellen? Geen probleem, stuur me dan gewoon even een bericht via InstagramHier probeer ik altijd binnen een dag op terug te komen.

En voor nu, veel bakplezier!

Het Laura's Bakery Bakboek - Laura Kieft