Het Laura’s Bakery Feestdagen Bakboek

Het hele jaar feest met Laura’s Bakery!

Ben jij net als ik dol op de feestdagen en dan eigenlijk vooral op het maken van leuke baksels daar omheen? Dan is Het Feestdagen Bakboek echt wat voor jou. Met dit boek bak je het hele jaar door voor de feestdagen! En zelfs buiten de feestdagen om kun je dit boek er perfect bij pakken. Van koekjes en brownies tot desserts en prachtige taarten. Voor ieder moment is er een geschikt recept, dat beloof ik je.

Natuurlijk vind je klassiekers zoals kruidnoten en (mini) stol terug in dit boek, maar ga vooral ook aan de slag met de spectaculaire konijn taart met Pasen en indrukwekkende soezentoren voor oud & nieuw. Of kies voor iets kleiners en maak maple bacon wentelteefjes voor Vaderdag, mummie cupcakes voor een Halloween feestje, frambozen cheesecake bonbons voor Moederdag of gingerbread koekjes rondom Kerst.

De recepten zijn misschien dan wel ingedeeld op feestdagen, maar vaak kunnen ze -eventueel met een kleine aanpassing en een vleugje creativiteit- het hele jaar door worden gebakken. De frambozen cheesecake bonbons staan bijvoorbeeld in het Moederdag hoofdstuk, maar passen ook perfect bij Vaderdag, Valentijn of bij een high tea met kerst.

Ben je nog nieuwsgierig? Lees dan vooral verder, want ik ga je nog meer vertellen over Het Feestdagen Bakboek en ik laat je een preview zien van een aantal recepten.

Je kunt het boek bestellen via onderstaande buttons.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

Wat kun je verwachten van Het Feestdagen Bakboek?

In Het Laura’s Bakery Feestdagen Bakboek vind je ruim 80 overheerlijke en creatieve recepten voor verschillende feestdagen. Alle recepten zijn voorzien van tips & trucs én van een bewaaradvies om het nog gemakkelijker te maken. Achterin het boek staan alle templates die je nodig hebt voor de recepten. Bijvoorbeeld een kroontje voor de kroon koekjes voor Koningsdag, twee ‘mannetjes’ voor de gingerbread koekjes en de skelet koekjes, maar natuurlijk ook alle templates die je nodig hebt voor de konijn taart. De hoofdstukken zien er als volgt uit:

  • Valentijn
  • Pasen
  • Koningsdag
  • Moederdag
  • Vaderdag
  • Halloween
  • Sinterklaas
  • Kerst
  • Oud & nieuw
  • Basisrecepten

En hoewel ik de recepten voor specifieke feestdagen heb bedacht en ontwikkeld, kunnen de meeste recepten heel goed het hele jaar door gebakken worden. Ik krijg vaak genoeg enthousiaste berichten van volgers die in april een heerlijke plaat met kruidnoten uit de oven trekken. Zo leuk!

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

De auteur van Het Feestdagen Bakboek

Als je deze pagina op mijn blog leest, dan is er een grote kans dat je mij al kent. Maar anders toch nog even in het kort: ik ben Laura Kieft, geboren en getogen in Haarlem en de auteur van Het Feestdagen Bakboek. Ik ben bekend van mijn populaire bakblog Laura’s Bakery met tot 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Ook schreef ik al eerder:

Naast deze bakboeken bracht ik meerdere bakproductenlijnen uit en een receptenboek (een receptenplanner).

Het bakken is mij met de paplepel ingegoten, als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. En ook al bestaat Laura’s Bakery al sinds (!), ik heb nog steeds eindeloos veel inspiratie voor nieuwe recepten. Het bakken gaat mij nooit vervelen. Naast het bakken maak ik graag mooie reizen met mijn camera in de hand, loop ik over van de creatieve hobby’s en ben ik graag thuis om met mijn konijn Lot te knuffelen (jawel, de konijn taart had een heus model ter inspiratie).

Je kunt mij volgen via mijn blog, Instagram, Facebook of Pinterest, waar ik op dagelijkse of wekelijkse basis lekkere recepten en baktips deel.

Printables

Wie het boek in zijn bezit heeft, zal al hebben gezien dat we soms naar printables verwijzen. Zoals ik hierboven al beschreef staan ze uiteraard in het boek, maar als je het makkelijker vindt om ze te printen, kun je gebruik maken van deze documenten:

Als je nog steeds meer wilt weten over het boek kun je je vragen natuurlijk via social media aan mij vragen of het inkijkexemplaar bekijken. Ook kun je een kijkje nemen op het blog van Carola, zij schreef een uitgebreide review over Het Feestdagen Bakboek.

KOOP HET FEESTDAGEN BAKBOEK HIER