HET HELE JAAR FEEST MET LAURA’S BAKERY

Bak het hele jaar door voor de feestdagen de lekkerste recepten. En zelfs buiten de feestdagen om kun je dit boek er perfect bij pakken. Van koekjes en brownies tot desserts en spectaculaire taarten. Voor ieder moment is er een geschikt recept.

Ga aan de slag met de spectaculaire konijn taart en indrukwekkende soezentoren. Of kies voor iets kleiners en maak pancakes, wortel cupcakes, cheesecake bonbons of gingerbread koekjes. De recepten zijn misschien ingedeeld op feestdagen, maar vaak kunnen ze -met eventueel een kleine aanpassing- het hele jaar door worden gebakken.

BESTELLEN

 

Inhoud

In Het Laura’s Feestdagen Bakboek vind je ruim 80 bakideeën voor alle feestdagen van het jaar: valentijn, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Het staat er allemaal in! En hoewel de recepten voor specifieke feestdagen zijn gemaakt, kunnen de meeste recepten heel goed het hele jaar door gemaakt worden.

Natuurlijk zijn alle recepten, zoals je gewend bent van Laura, voorzien van tips en trucs om het nog gemakkelijker te maken. Ook is ieder recept voorzien van een bewaaradvies.

BESTELLEN

Printables

Wie het boek in zijn bezit heeft, zal al hebben gezien dat we soms naar printables verwijzen. Ze staan uiteraard in het boek, maar als je het makkelijker vindt om ze te printen, kun je gebruik maken van deze documenten: