Het Borrelhapjes Bakboek is hier!

9 oktober 2019
Het Borrelhapjes Bakboek is hier!
1

Daar is hij dan! Vanaf vandaag is Het Borrelhapjes Bakboek in alle (online) winkels te koop. Dit boek is een idee dat al in mijn hoofd zat toen ik nog met mijn eerste boek bezig was (thanks, Monica!) en ik vorige week voor het eerst zelf in handen had. Dat blijft een onwerkelijk moment, om na zoveel maanden hard werk ineens het resultaat in handen te hebben. Inmiddels is de vrachtwagen vol met boeken gearriveerd en is dit hartige bakboek ook voor jullie allemaal beschikbaar. Een spannend moment vind ik dit altijd, want dit is het moment dat de inhoud niet langer beschikbaar is voor een klein clubje. Nu kunnen jullie het allemaal zien, ik hoop dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als ik. Al denk ik dat dit wel goed komt. Mocht je nog twijfelen over de aanschaf, ik deel ook de inhoudsopgave met jullie, maakt de keuze weer wat makkelijker.

De inhoudsopgave. Eentje van maar liefst 4 pagina’s. Dat krijg je als je bijna 160 recepten maakt voor een boek 😉 . Het was flink passen en meten, maar we hebben het uiteindelijk passend gekregen in het boek dat in totaal 216 pagina’s bevat.

Zoals je ziet begint het boek -uiteraard- met wat theorie. Niet veel, maar wel belangrijk. Want je wilt je borrel waarschijnlijk goed voorbereiden en zorgen dat je genoeg hapjes en drankjes hebt. Je vind voldoende tips voor een geslaagde borrel in het boek.

Lekker variëren

Dan de recepten. Die zijn ingedeeld in 3 hoofdstukken. Met oven, zonder oven en sauzen, dips en spreads. Het is namelijk ideaal om een mix van deze hapjes te hebben als je een borrel organiseert, dat is het prettigst met voorbereiden.

Verder zie je dat er heel veel variaties staan in het boek. Niet één borrelbrood, maar drie. Niet één tapenade, maar vijf! Ik heb hier bewust voor gekozen, zo kun je namelijk voor iedere borrel weer variëren. Ook al kies je elke keer weer voor wraphapjes, pesto, broodstokjes en hartige koekjes. Je neemt een andere smaakvariatie en je hebt gelijk weer een compleet andere borrel op tafel staan.

Tot zover mijn introductie op Het Borrelhapjes Bakboek. Met bovenstaande knop kun je gelijk jouw exemplaar kopen.

Ook leuk: de komende weken hebben we op mijn Instagram account de borrelweken waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. Volg mij daar vooral om niets te missen!

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

27 reacties

 1. Sacha schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe boek. Het ziet er (aan de buitenkant) fantastisch uit!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Thanks, heel leuk om te lezen 😀

 2. Sharon schreef:

  Leuk!! GEFELICITEERD!
  Ik heb hem al besteld hoop dat hij vandaag komt!!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Oeee spannend! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt 🙂

  2. Laura's Bakery schreef:

   Jaaa wat leuk Sharon! Veel borrelplezier ermee!

 3. Audrey schreef:

  Waah, gefeliciteerd! Moet toch heerlijk (blijven) voelen, zo’n stapel van je eigen boeken in handen!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Ja, daar raak je nooit aan gewend kan ik je vertellen 😉 thanks!

 4. Els811 schreef:

  Gefeliciteerd! Die komt op het lijstje voor mijn verjaardag 🙂

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel! En super tof 🙂

 5. Trudy schreef:

  Gefeliciteerd Laura!
  Wat staat er veel in! ‘k wil ‘m ook 🙂
  Dit lijkt me een fijn geschenk voor Sint of Kerst. 👍

  1. Laura's Bakery schreef:

   Jaaa wat fijn Trudy, dat was precies de bedoeling haha 😀

 6. Carla schreef:

  Laura gefeliciteerd!!!!
  Het boek borrelt over van de overheerlijke recepten als je naar de inhoudsopgave kijkt!!!!!
  Zo mooi om te weten dat je alles maar dan ook alles, recepten, foto’s etc. helemaal zelf hebt gedaan !!! Leuke foto van je waarbij je van oor tot oor straalt van blijdschap en trots! En terecht ook!!!
  Chapeau!!!!!!!!!!!!
  Ik plaats het boek hem op mijn verlanglijstje voor de feestdagen.

  Xus,
  Car

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat een superlief berichtje! Ik ben zelf ook heel trots, maar het blijft toch elke keer weer spannend als er een nieuw boek uitkomt. Dankjewel dus 🙂

 7. Sharon schreef:

  Yes! Ik heb hem net binnen. Het boek ziet er super uit! Heb meteen zin om van alles te gaan maken. Mooie foto’s, heel overzichtelijk en voor wat ik zo even kan zien normale ingrediënten en goed te maken recepten! Ik ga straks rustig ervoor zitten om het boek helemaal te bekijken. Leuk!!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Jaaaa, wat superleuk! Heel veel plezier ermee 🙂

 8. Annemarie schreef:

  Hoi Laura,

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe bakboek en website! Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Geniet van het mooie eindresultaat na al je harde werk.

  Veel liefs,
  Annemarie

 9. Rachel Kromdijk schreef:

  Wauw deze komt sowieso op mijn verlanglijstje.. looking good! En gefeliciteerd. Als je zo je boek vasthoud moet je wel enorm dankbaar en trots zijn!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Ah dankjewel! En wat ontzettend leuk om te horen.

 10. Sofie schreef:

  Hey Laura,
  Ik bakte deze morgen het breekbrood met zaden en pitten. Zalig lekker!!! ik vermoed dat dit boek hier de komende maanden heel veel zal gebruikt worden, want er zijn hier veel verjaardagen te vieren. Proficiat!
  Groetjes Sofie,
  blogger Fie bakt, haakt en breit!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Ah wat ontzettend leuk om te lezen, veel plezier ermee! Ik vind dat breekbrood trouwens ook verrukkelijk 🙂

 11. lidwine schreef:

  Beste Laura,
  Ik heb jouw website toevallig ontdekt toen ik op zoek was naar een omrekentabel om kleinere taarten e maken. Ik was zo enthousiast dat ik meteen de toblerone cheescake gemaakt heb.
  Wat een succes heb ik daarmee gehad !!!!
  Ik wou even vragen met welke koekjes je de bodem nog kan maken, ik vond in de supermarkt (in België) geen ‘amandelkoekjes’, kan je een merknaam opgeven? Kan je het met Digestivekoekjes ook doen? Ik deed het met Sprits, maar dat was nogal vettig…
  Bedankt voor je enthousiasme en voor de vele tips !!

  1. lidwine schreef:

   Proficiat trouwens met je nieuw boek, héél veel succes gewenst en het is zeker een cadeautip voor eindejaar!

  2. Laura's Bakery schreef:

   Wat superleuk om te lezen, thanks! En digestive koekjes werken altijd goed voor dat soort taartbodems vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *