Het Laura’s Bakery Kinderbakboek

Kinderbakboek Laura's Bakery

30 stap-voor-stap-recepten voor kinderen

Voor de jonge bakliefhebbers en kleine koekenbakkers is er nu Het Laura’s Bakery Kinderbakboek. Met dit bakboek kan elk kind stap-voor-stap de fijne kneepjes van het bakken leren en daarmee makkelijke en vooral heel erg lekkere koekjes, cakes, cupcakes, schuimpjes en taartjes bakken.

Het boek bevat 30 heerlijke en makkelijke geïllustreerde stap-voor-stap recepten waarmee de kleinsten met hulp van een volwassene aan de slag kunnen en oudere kinderen helemaal zelfstandig aan de bak kunnen. De recepten zijn voorzien van verhelderende en vrolijke tekeningen, die elke stap van het bakproces goed weergeven. Dit is net zoals jullie gewend zijn van mijn printables. Natuurlijk vind je bij ieder recept ook de tekstuele uitleg, een smakelijke foto, een bewaaradvies en vaak ook een variatietip.

Van ijsjes cupcakes, American pancakes en chocolate chip wafels, tot appelflappen, swirl koekjes, rocky road fudge en een mooie zebra tulaband: er zit voor iedereen wat lekkers tussen.

Met Het Laura’s Bakery Kinderbakboek kun je niet alleen heerlijk bakken, je krijgt ook gratis toegang tot een online omgeving die vol staat met leuke kleurplaten en meer. Ben je nog steeds nieuwsgierig? Blijf dan even hangen, hieronder vertel ik je nog veel meer over het bakboek! Of bestel het boek alvast voor €22,99 via onderstaande buttons.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

Wat kun je verwachten van Het Kinderbakboek?

Het boek is ingedeeld in een aantal hoofdstukken:

  • Tips en trucs
  • Taart en (cup)cakes
  • Koekjes
  • Ontbijt & toetjes
  • Ander lekkers

Voordat jullie aan de bak gaan, raad ik aan om mijn tips & trucs eerst gezellig samen door te nemen. Denk hierbij aan de ongeschreven bakregels, maar ook hoe je mooie cupcake toeven spuit, hoe je een bakvorm bekleedt, op welke manieren je je baksels kunt versieren, hoe je recepten aanpast, uitleg over ingrediënten en nog veel meer informatie zodat kleine bakkers de handige kneepjes van het bakken in de vingers te krijgen.

De pagina’s van het boek zijn stevig en voorzien van een speciale lak waardoor ze tegen een stootje én tegen flink wat geknoei kunnen. Even een doekje erover en de pagina’s zijn weer schoon. Daarnaast is het boek uitgevoerd met een spiraalband waardoor het goed open blijft liggen. Helemaal kidsproof! Ik ga je nog meer vertellen en laten zien van het boek, maar als je niet kunt wachten dan kun je het boek al via onderstaande knop bestellen.

Ik heb inmiddels het nodige verteld over de inhoud van het boek, onderstaand vertel ik meer over de online omgeving. Maar als je ook nieuwsgierig bent naar de binnenkant van Het Kinderbakboek dan kan je het uitgebreide inkijkje in mijn Instagram TV video bekijken. Ook schreef ik er zelf al eerder een artikel toen Het Kinderbakboek net uit was en ik schreef hoe het Kinderbakboek werd gemaakt, dat was namelijk heel anders dan hoe mijn andere boeken tot stand kwamen.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

Het kinderbakboek -IJsjes cupcakes-1

printable

ONLINE OMGEVING

Het idee voor het Kinderbakboek begon ooit met de printables die ik (gratis) op Laura’s Bakery deelde. Wat begon met de printable voor suikerkoekjes, groeide uit tot een enorm succes, want jullie waren razend enthousiast. Daarom vond ik het extra tof en uniek om iedereen die het boek aanschaft toegang te geven tot een exclusieve online omgeving waar nog veel meer creatieve printables te vinden zijn.

Stel je eens voor: je zebra tulband staat in de oven, maar je moet nog 75 minuten wachten voordat de tulband gaar gebakken is en daarna moet de cake ook nog afkoelen. Dat is best lang wachten, zeker voor kinderen. Daarom hebben we een speciale online omgeving ontwikkeld die vol staat met printables waarmee geknutseld en gekleurd kan worden. Op dit moment staan er 18 printables online, waaronder kleurplaten, puzzels en de leukste knip- en plakwerkjes die je weer kunt gebruiken om de baksels te versieren. Als je het boek in huis hebt, vind je hierin de code om in te loggen op deze online omgeving.

Bekijk de online omgeving

 

REVIEWS VAN HET KINDERBAKBOEK

Mocht je nog steeds meer willen weten over het boek dan heb ik een aantal reviews voor je verzameld:

Laura's Bakery Laura Kieft Het kinderbakboek auteur

De auteur van Het Kinderbakboek

Als je deze pagina op mijn blog leest, dan is er een grote kans dat je mij al kent. Maar anders toch nog even in het kort: ik ben Laura Kieft, geboren en getogen in Haarlem en de auteur van o.a. Het Kinderbakboek. Ik ben bekend van mijn populaire bakblog Laura’s Bakery met tot 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Wist je dat het tweede deel van Het Kinderbakboek inmiddels ook verkrijgbaar is? Je kunt Het Kinderbakboek 2 hier bestellen. Ook schreef ik al eerder:

Naast deze bakboeken bracht ik meerdere bakproductenlijnen uit en een receptenboek (een receptenplanner).

Het bakken is mij met de paplepel ingegoten, als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. En ook al bestaat Laura’s Bakery al sinds 2010 (!), ik heb nog steeds eindeloos veel inspiratie voor nieuwe recepten. Het bakken gaat mij nooit vervelen. Naast het bakken maak ik graag mooie reizen met mijn camera in de hand, loop ik over van de creatieve hobby’s en ben ik graag thuis om met mijn konijn Lot te knuffelen.

Je kunt mij volgen via mijn blog, Instagram, Facebook of Pinterest, waar ik op dagelijkse of wekelijkse basis lekkere recepten en baktips deel.

Als je nog vragen hebt over Het Kinderbakboek, dan kun je die natuurlijk altijd aan mij stellen via social media of het inkijkexemplaar via Bol.com eens bekijken.

KOOP HET KINDERBAKBOEK HIER