Of het nou voor een uitgebreid zondags ontbijtje is of als snack/hapje voor in de middag/avond, deze hartige croissants doen het sowieso goed! Toen ik laatst in mijn bakweekend nog wat hartige ingrediënten over had besloot ik minder zoete croissants te maken en ook eens een hartige versie te proberen. Dat pakte goed uit kan ik je vertellen! Ik heb echt genoten van deze croissants met pesto, parmaham, mozzarella en zongedroogde tomaatjes. Je kunt natuurlijk variëren in ingrediënten, zo maak je ze precies zoals jij ze lekker vindt!



Ziet er lekker uit 🙂
Mmm lekker! Ik heb zaterdag ook de simpele versie gemaakt, met knakworstjes erin!
Leuk ideetje voor bij de paasbrunch! 🙂
Hmmm deze lijken me heerlijk!!
Lekker!
Wat een goed idee zeg! Ik denk dat ik daar wel een paar mensen blij mee kan maken de volgende familielunch.
Dit lijkt mij heerlijk!
Oh wauw, dat ziet er heerlijk uit. Dat ga ik zeker een keer proberen. Bedankt voor de tip!
Nou dat ziet er allemaal lekker uit
Hoi Laura! Wat lijkt dit me een heerlijk recept. Ik zou het graag een paar dagen voor de kerst maken en vervolgens willen opwarmen wanneer ik ze ga serveren aan de familie. Zou dit kunnen? In de oven? Hoeveel graden en hoelang? Ik hoor graag je advies!
Daar geldt eigenlijk hetzelfde voor als voor bladerdeeg hapjes: https://www.laurasbakery.nl/bladerdeeg-hapjes-bewaren/
Bedankt voor uw reactie! Dan zal ik ze voor het opdienen 5 minuten in de oven van 225 graden doen.