Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Frambozen-citroen ijstaart

Laura Kieftdoor Laura Kieft
29 april 2017
in Desserts, IJs & Drankjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Van de simpelste recepten kan ik vaak het meest enthousiast worden. Deze ijstaart is daar een perfect voorbeeld van. Met een hotelcake uit de winkel (die vind ik echt heerlijk), citroen-mascarponeroom en frambozen zet je deze frambozen-citroen ijstaart in een handomdraai in elkaar. En dan is het spannend, want pas wanneer dit dessert uit de vriezer komt kun je zien hoe hij is geworden. Dat pakte gelukkig goed uit en toen ik de ijstaart aansneed deed ik een vreugdedansje. Hij zag er nog mooier uit dan ik had gehoopt en daarbij is deze ijstaart ook nog eens hartstikke fotogeniek. Het zo’n baksel waarmee ik niet kan stoppen met fotograferen en uit alle mogelijke hoeken een plaatje wil schieten. Nu is dat bij een ijstaart wat lastiger, want je wilt de foto’s klaar hebben voordat hij begint te smelten. Maar met flink doorwerken, heb ik toch best nog wel veel foto’s kunnen maken.

Oh en de smaak, daar vergeet ik je bijna over te vertellen. Hij is echt heerlijk! De ijslagen zijn lekker romig en fris door de lemoncurd, een goede combinatie met de frambozen. En dat past weer perfect bij de cake. Ja hoor, ik heb zitten smullen.

Recept afdrukken

Frambozen-citroen ijstaart

Een simpel maar hartstikke lekker toetje: frambozen-citroen ijstaart. De smaak is lekker fris dankzij de lemoncurd en de frambozen.
Porties: 12 plakjes (in 25cm cakevorm)

Ingrediënten

  • 1 hotelcake (die minstens even lang is als je cakevorm)
  • 250 ml slagroom
  • 2 el fijne kristalsuiker
  • 250 gram mascarpone
  • 3-4 el lemon curd (volgens recept)
  • 125 gram frambozen

Instructies

  • Begin met het maken van de citroen-mascarponeroom. Klop de slagroom stijf met de suiker en roer in een andere kom de mascarpone met de lemon curd een klein beetje los. Voeg de slagroom toe en spatel door elkaar tot het een geheel is.
  • De hotelcake snijd je horizontaal in 4 lagen van gelijke dikte. Van deze lagen gebruik je er 3 voor de ijstaart, de vierde gebruik je om kiertjes op te vullen. Bekleed dan je cakevorm met keukenfolie. Daarna kun je beginnen met opbouwen.
  • Kort de bovenste plak cake eventueel een beetje in en leg deze op zijn kop (dus met de bovenkant naar beneden) in de cakevorm. Snijd uit een andere plak cake eventueel een strook om te zorgen dat echt de hele bodem bedekt is met cake.
  • Verdeel de helft van de mascarponeroom gelijkmatig over de bodem heen. Neem de helft van de frambozen om in de room te duwen. Zoals je ziet scheurde ik de frambozen open zodat ik er een groter oppervlak mee kon bedekken.
  • Op de laag room en frambozen leg je weer een plak cake. Vul wederom de kiertjes op en breng dan op dezelfde manier de room en frambozen aan. Eindig met de laatste plak cake, ook nu vul je de kiertjes op.
  • Vouw de stukken folie over de cake, gebruik eventueel extra keukenfolie als niet de hele ijstaart goed is ingepakt.
  • Zet de ijstaart minimaal 6 uur in de vriezer voordat je hem serveert.
Tips

Haal de frambozen-citroen ijstaart een kwartier voor serveren uit de vriezer, dan zijn de plakjes eenvoudiger te snijden.

Bewaren

De taart blijft in een taartdoos, met een een zak omheen tegen vocht, ongeveer 3 maanden goed in de vriezer.

Eet smakelijk!

Vorige post

Volgende post

Knakworst croissants
Behind the scenes: april 2017 #2

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
18

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
21

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 39

  1. Lianne says:
    4 jaar geleden

    Oh dit ziet er mooi en heel erg lekker uit! Het is echt een kunstwerk geworden. Het lijkt me leuk om hier ook nog wat variaties op te maken. 🙂

    Beantwoorden
    • Anique says:
      2 jaar geleden

      Hoi Laura, ik zou deze graag willen maken voor mijn verjaardag voor volgende week vrijdag, maar zou ik ook een ander ingrediënt kunnen gebruiken in plaats van de mascarpone? (Niet iedereen bij ons lust dit) Met vriendelijke groet, Anique

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Je zou het 3 ingrediënten roomijs van mijn blog kunnen maken als vulling.

        Beantwoorden
  2. Homemade by Joke says:
    4 jaar geleden

    Jaaa die was heel erg lekker ?
    Fijn weekend lieverd.
    Kus, mam ❤️

    Beantwoorden
  3. Yolanda says:
    4 jaar geleden

    Oh, de ijstaart ziet er super lekker uit! Heerlijk voor in de zomer.

    Beantwoorden
    • melissa says:
      6 maanden geleden

      Hoi Laura, zou ik ipv hotelcake ook bitterkoekjes kunnen gebruiken? En hoeveel zou je dan adviseren? Groetjes Melissa

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        6 maanden geleden

        Niet precies in deze vorm, dat zou er dan eerder doorheen gaan. De hoeveelheden zou je echt zelf even moeten testen.

        Beantwoorden
        • melissa says:
          6 maanden geleden

          Dank je wel, dan hou ik voor nu de cake aan. Ik wil hem dit weekend namelijk maken.

          Beantwoorden
  4. van quickelberge martine says:
    4 jaar geleden

    Dank om steeds je lekkere recepten te delen !
    We staan er soms niet bij stil, hoeveel tijd en soms herbeginnen dit meebrengt.

    Zoete groeten,
    Martine

    Beantwoorden
  5. Margot says:
    4 jaar geleden

    Dat ziet er zeker mooi uit! En lekker natuurlijk!

    Beantwoorden
  6. Vera says:
    4 jaar geleden

    Eet je dan bevroren cake? Of blijft de cake zacht in de vriezer? Ziet er wel zalig lekker uit , alleen twijfel ik of de cake lekker blijft

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Cake blijft heerlijk. Ja hij bevriest, maar omdat je hem al even van tevoren uit de vriezer haalt voor je hem aansnijdt is de cake vrij vlot weer zacht en ontdooid.

      Beantwoorden
      • Vera says:
        4 jaar geleden

        Dank je wel. Nu vlug naar de winkel om hotelcake te halen. Morgen ijstaart op het menu!!!

        Beantwoorden
  7. Mariska says:
    4 jaar geleden

    Wauw die zit er lekker uit! Ik snap wel dat je daar foto’s van wil blijven maken. Dit recept moet ik maar eens gaan proberen 🙂

    Beantwoorden
  8. Esmee says:
    4 jaar geleden

    Hmmmm ijstaart! Deze gaat op het lijstje! Ik ken de term hotelcake alleen niet… is dat op één of andere manier bijzonderder dan een ‘gewone’ cake? Of kun je ook gewone cake gebruiken voor dit recept? Ik ben benieuwd of je ook kunt varieren met bijvoorbeeld een chocoladecake!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dat zijn van die kleffe/smeuïge cakes die zo net recht en hoekig zijn, eigenlijk de standaard (goedkope) cakes die in de supermarkt liggen. En variëren met smaak kan zeker, een zelfgebakken cake kan ook prima.

      Beantwoorden
  9. Trudy says:
    4 jaar geleden

    Lijkt me heerlijk, en wat ziet ie er mooi strak uit!

    Beantwoorden
  10. Jannieta says:
    4 jaar geleden

    Dat ziet er heerlijk uit! Gebruik je hiervoor verse frambozen of diepvriesframbozen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Ik gebruikte verse frambozen.

      Beantwoorden
      • Kirsten says:
        2 jaar geleden

        Blijven deze goed in de vriezer, net nat/klef bedoel ik? Zit er over te denken om dit als taart bij een sweet table te doen, dus een ontdooide variant… Ik hoor graag van je!

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          Ja hoor, die blijven goed.

          Beantwoorden
  11. Caroline says:
    4 jaar geleden

    Hoi Hoi , lijkt mij erg lekker! Ga ik maken voor 20 studenten die naar mijn zoon 21-diner komen!
    Mij benieuwd! Zou je misschienbij de recepten ook kunnen vermelden het bedrag dat je moest betalen voor de ingrediënten?
    Met vrolijke groet,
    Caroline

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Ik vermeld geen kosten bij recepten omdat dit verschilt per supermarkt.

      Beantwoorden
  12. Elly says:
    4 jaar geleden

    Dit weekend gemaakt met verse frambozen. Heerlijke smaak met de lemon curd. Maar ik vond het lekkerder nadat de cake was ontdooid omdat de frambozen na een uur uit de vriezer nog steeds bevroren waren. Ga het zeker nog een keer maken maar niet meer invriezen.

    Beantwoorden
    • Esmee says:
      3 jaar geleden

      Vind ik ook!!

      Beantwoorden
  13. Brita says:
    3 jaar geleden

    Wat is een hotelcake?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zo worden de (goedkope) cakes genoemd die je in de supermarkt kunt kopen. Die zijn qua uiterlijk vaak heel erg ‘rechttoe rechtaan’

      Beantwoorden
  14. Vivienne says:
    3 jaar geleden

    Hoe lang van te voren kan je deze het beste uit de vriezer halen? Alvast bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      ik haal hem zelf een kwartiertje van tevoren uit de vriezer.

      Beantwoorden
  15. Marloes says:
    3 jaar geleden

    Kan je de frambozen en de lemon curd ook vervangen door iets anders? Zou graag een chocolade variant willen maken.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Zeker, je kunt hier volop mee variëren.

      Beantwoorden
  16. Lieke says:
    3 jaar geleden

    Hoi het recept ziet er super lekker uit en ik wil hem voor donderdag avond gaan maken. Maar kan ik hem dan woensdag al maken of is hij dan niet lekker meer? En wat is Lemon curd en kan je dat ook vervangen voor iets anders? Ik was bij de jumbo en daar kon ik het niet vinden en ze wisten ook niet wat het was…

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      In de supermarkt staat het bij de jam in het schap. Of je maakt het zelf: http://www.laurasbakery.nl/lemon-curd/
      Woensdag maken kan prima.

      Beantwoorden
  17. Laura says:
    3 jaar geleden

    Goed idee, was lekker fris!

    Beantwoorden
  18. Silvia says:
    1 jaar geleden

    Hallo ik wil deze dit weekend maken maar pas 1ste kerstdag met het diner serveren kan dat?

    Beantwoorden
  19. Mady Isenia says:
    6 maanden geleden

    Hoi Laura, ik heb er twee gemaakt. De een met aardbei en de ander heb ik met lemon curd en meringue gedaan. Ze waren voor een bbq vandaag bij vrienden maar nu belde ze net dat ze allemaal verkouden zijn… zouden de taarten nog een weekje goed blijven in de vriezer?

    Beantwoorden
  20. Marja says:
    6 maanden geleden

    Ik ben benieuwd…. Hij staat nu net in de vriezer voor de verjaardag van mijn dochter morgen. Hopelijk valt hij in de smaak, maar dat zal wel met deze hitte😉.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 maanden geleden

      Vast en zeker een aangename verkoelende traktatie!

      Beantwoorden
  21. Eva Moerer says:
    2 maanden geleden

    Al een paar jaar is deze favoriet tijdens de feestdagen en heel soms tussendoor.
    Wel heb ik sinds het begin af aan de frambozen vervangen voor Amerena Kersen (glazen pot van de Lidl), dit omdat de allereerste keer dat ik het wilde maken mijn frambozen niet meer goed waren en de winkels gesloten toen gezocht voor een alternatief en dat waren de kersen op siroop 😊 wij vinden dat zelfs nog lekkerder omdat de siroop een beetje doorsijpelt in de cake, en met het serveren doen we nog wat kersen erover heen soms zelf warme kersen 🍒

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Macarons bewaren

Macarons bewaren

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-18

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-21

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan