En de winnaar is………

30 november 2012 Laatst bewerkt: 9 november 2022
En de winnaar is………
0

Toen ik deze give away startte had ik stiekem gehoopt dat er uiteindelijk misschien wel 25 mensen mee zouden doen. Dat dit aantal op de eerste dag al hoger zou zijn had ik niet durven hopen. Uiteindelijk zijn er 75 mensen die mee wilden dingen naar Het Koekboek. Doordat sommigen meerdere winkansen hadden zijn er 134 lootjes in mijn cupcake pot gegaan.

En-de-winnaar-is-2

Dat vullen van die pot was nog een karweitje, de techniek liet mij vandaag namelijk een beetje in de steek. Vanochtend vroeg had ik een mooie lijst met namen in excel gemaakt, ik hoefde alleen nog maar te printen en de strookjes te knippen. Mooi niet dacht mijn printer toen, die had er namelijk geen zin in. Daarom alle 134 briefjes maar met de hand geschreven, ik wilde ze toch in mijn leuke pot stoppen. Toen blogger later ook nog bedacht dat het niet het juiste moment was om een blogpost te schrijven baalde ik even flink. Maar gelukkig is, zoals jullie nu lezen, alles goed gekomen en kan ik vandaag toch nog de winnaar bekend maken!

En-de-winnaar-is-3

Geheel willekeurig heb ik een lootje uit de grote pot gepakt. En de winnaar is geworden:

En-de-winnaar-is-4

Carola! Van harte gefeliciteerd, jij mag een plekje gaan maken op de boekenplank voor dit ontzettend leuke boek! Zien we binnenkort resultaten op jouw blog tevoorschijn komen? Voor degenen die de blog Carola bakt Zoethoudertjes niet kent, neem gauw een kijkje want deze is erg leuk!

Carola, stuur jij mij een mailtje met jouw adresgegevens? Dan komt het boek zo snel mogelijk jouw kant op! Alvast een leuk Sinterklaas cadeautje 😉

PS. Kom morgen zeker terug op Laura’s Bakery, dan gaat de advent namelijk van start. Elke dag iets leuks en lekkers in Kerstsfeer om samen af te tellen naar Kerst!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

8 reacties

 1. Joke schreef:

  Ja de techniek haperde hier vandaag in huis wat maar gelukkig is het toch allemaal gelukt Laura ;-).
  Hartelijk gefeliciteerd met het geweldig leuke kookboek Carola en dat je er maar mooie en lekkere koekjes uit gaat maken!!!

  Groetjes, Joke

 2. Carola schreef:

  Wow, ik kan het niet geloven, ik kom hier eigenlijk “per ongeluk” even buurten en zie dat ik binnenkort koekjes ga bakken. Leuk want dit koekjesboek is HET boek voor de thuisbakker. Super bedankt, ik ga je zo mailen.
  🙂
  Carola

  1. Laura's Bakery schreef:

   Gefeliciteerd! Ik ga je even terug mailen!

  2. Anonymous schreef:

   Hoi Carola, gefeliciteerd met het winnen van het boek!!
   Ik heb geprobeerd een berichtje op je blog achter te laten maar dat lukt om één of andere reden niet. Daarom zet ik het maar hier neer. Ongetwijfeld zul je vaker een bezoekje aan Laura haar blog brengen.

   Wat ontzettend leuk de glas-in-loodkoekjes. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik ga het zeker uitproberen. Helemaal omdat ik dol op zuurtjes ben. Heb een paar tips voor zuurtjes:
   – de meeste variatie aan zuurtjes zijn te koop in de zomer. Misschien moet je op voorhand dan je slag al slaan.
   – zuurtjes die ik erg lekker vind zijn 1) IJsbonbons van Fortuin(ja degene met een half spreekwoord erop, vroeger zaten ze in een papiertje, tegenwoordig in plastic)de kleuren zijn niet zo fel, hard zuurtje en ik dacht dat ze bij Jamin verkocht worden en 2) Fruitinettes, felle kleuren met zachte vulling, bijna nergens te koop maar ik weet wel dat op donderdag op de markt in de Floresstraat in Haarlem de snoep-/chocoladekraam ze verkoopt. En je kan ze via het internet bestellen, even googlen.En misschien kan je het oud Hollandse boterwafeltje ook wel gebruiken.
   Veel succes!
   Groetjes,
   Mrs Pollifax

  3. Carola schreef:

   Hoi Mrs Pollifax,
   Tja, dat achterlaten van berichten gaat in de blogs niet altijd goed. Zelf werk ik zowel met een mac als met een PC maar het is vooral de PC die soms weigert.
   Maar goed, ik neus inderdaad vaker bij Laura rond, er valt van Laura natuurlijk altijd veel te leren en nu zelfs iedere dag.
   Ik heb geen idee of er in de zomer meer zuurtjes te koop zijn. ik zou het eens kunnen proberen. Maar voorlopig heb ik er zoveel gekocht en getest, ik denk er de eerste jaren mee te kunnen doen want echt een zuurtjeseter ben ik niet. Eigenlijk werken alle zuurtjes wel maar waar ik vooral naar op zoek was is een mooie donkere kleur en deze zijn moeilijk te vinden. Ik heb overigens ook even geprobeerd zelf suiker te smelten en kleurstoffen toe te voegen…… dat lukt maar het is best wel een toestand om dat netjes in de koekjes te krijgen. Met grote vlakken wellicht nog wel maar bij die kleine stipjes… ik ben ermee gestopt en verder gaan zoeken.
   Veel plezier met het bakken en bedankt Laura voor je gastvrijheid om te kunnen antwoorden via jouw blog! Op naar het volgende adventvakje.

 3. Anonymous schreef:

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 4. Anonymous schreef:

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 5. Anonymous schreef:

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *