Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

chocolademousse taart met aardbeien

Laura Kieftdoor Laura Kieft
07 juli 2018
in Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

We trappen het no-bake thema van deze zomer af met een zalige chocolademousse taart. Wie zegt dat je zonder oven geen spectaculaire taarten kunt maken? Je hebt zelfs amper ingrediënten nodig voor deze chocoladetaart. De mousse bevat maar twee ingrediënten per laag en ook de bodem is zo eenvoudig. Heb je alleen nog wat decoratie nodig, daar gebruikte ik heerlijke aardbeien voor. Een prima taart die je zelfs op de camping zou kunnen maken voor een jarige job. Of gewoon bij zin in taart natuurlijk, er hoeft geen speciale reden te zijn voor een goede taart als je het mij vraagt.

Recept afdrukken

Chocolademousse taart met aardbeien

Chocolade en aarbeien zijn een fantastische combi, zeker in een taart! Voor deze heerlijke chocolademousse taart met aardbeien heb je niet eens een oven nodig.
VOOR EEN 20 CM TAART, 10-12 PERSONEN

Ingrediënten

Bodem

  • 175 gram volkomen digestives (of andere koekjes die je lekker vindt)
  • 60 gram ongezouten roomboter

Taart

  • 180 gram pure chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 180 gram melkchocolade
  • 250 ml slagroom
  • Aardbeien

Instructies

  • Vermaal de koekjes tot fijne kruimels. Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Stort het mengsel in een met bakpapier beklede springvorm en verdeel gelijkmatig. Druk met een spatel en bolle kant van een lepel wat aan. Zet de vorm in de koelkast.
  • Begin met de laag mousse van pure chocolade. Smelt tweederde van de pure chocola au bain Marie. Haal de kom van de pan af en voeg de rest van de chocola toe. Roer regelmatig door tot alle chocolade is gesmolten.
  • Ondertussen klop je de eerste 250 ml slagroom stijf. Voeg hier de gesmolten (en afgekoelde) chocolade aan toe en spatel rustig door elkaar. Wanneer de mousse egaal van kleur is haal je de vorm uit de koelkast en verdeel je de mousse gelijkmatig over de bodem. Maak eventueel de randen schoon als je hebt geknoeid en zet de vorm weer terug in de koelkast.
  • Op dezelfde manier maak je de chocolademousse met melkchocolade. Ook deze verspreid je weer gelijkmatig in de vorm. Zet de taart minimaal 3-4 uur in de koelkast, maar een hele nacht is nog beter. Dan kun je hem beter en strakker aansnijden.
  • Decoreer voor serveren de taart met aardbeien.

Tips

  • Tip: Het klopt dat er 2x 250 ml slagroom bij de ingrediënten staat. Voor elke laag heb je deze hoeveelheden nodig, voor het gemak heb ik dit vast opgesplitst.
  • Bewaren: In de koelkast is de taart ongeveer 3 dagen houdbaar. Invriezen heb ik zelf niet geprobeerd (hij was te lekker), maar zou ik persoonlijk ook niet doen. Het ontdooien zal zeker effect hebben op de stevigheid en structuur van de taart.

Vorige post

Volgende post

Snelle worstenbroodjes met mosterddip
5x food in Newcastle + meer tips

Related Posts

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
9

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
26

Zoals...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft
09 januari 2021
3

Met...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 27

  1. Cynthia says:
    3 jaar geleden

    Is het ook mogelijk om een laag van witte chocolade te maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan ook.

      Beantwoorden
    • L says:
      2 jaar geleden

      Heb hem zelf met witte smeltchocolade en oreo koekjes gemaakt… groot succes! Wel heel machtig!

      Beantwoorden
  2. Yvonne says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Wordt deze taart echt stevig genoeg om in punten te snijden alleen met slagroom en chocolade?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Jazeker, ik kon er mooie strakke puntjes van snijden.

      Beantwoorden
  3. Ria says:
    3 jaar geleden

    Is het juist dat je geen suiker aan de slagroom hoeft toe te voegen?
    In de winkel is alleen slagroom te koopet maximaal 35% vet. Is dat voldoende voor de stevigheid?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat klopt, de chocolade maakt het zoet genoeg. 35% is voldoende.

      Beantwoorden
  4. S. says:
    3 jaar geleden

    Heb hem gemaakt voor een verjaardag, hij was heerlijk!
    Had alleen de bodem van mariakaakjes gedaan en met 60gram boter was dat nog veel te droog, maar smaak was verder prima.
    Ik kon ook echt goede stevige punten snijden.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! Kaakjes zijn inderdaad hele droge koekjes, deze hebben vaak wat meer boter nodig.

      Beantwoorden
  5. Michelle says:
    3 jaar geleden

    Deze ga ik maken donderdag, maar ik heb wel vaker een monchou taart gemaakt die vaak niet te snijden is omdat de bodem te hard is.. en de vulling te slap was. Is dat bij deze taart niet zo? Lijkt deze taart kwa stevigheid op de toblerone en bros cheesecake? Want die waren perfect, ook met snijden en goed opgesteven.

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Hoi Michelle,
      Laura heeft deze taart gemaakt, maar is momenteel op vakantie. Aan de foto te zien moet deze taart stevig genoeg zijn om mooie stukken van te snijden. Snijd met een heet mes (dippen in heet water) en dan moet je er zeker strakken stukjes uit krijgen.

      Beantwoorden
  6. Nicky says:
    2 jaar geleden

    Heb de taart gemaakt voor mn bezoekers. Heb er nog een witte laag chocolademousse op gedaan.
    Heel mooi en lekker. Hier heeft iedereen ervan gesmuld ook de kids.
    Een blijver dit recept!

    Beantwoorden
  7. Chinouk says:
    2 jaar geleden

    Ik heb om de taart iets steviger te maken klop-fix toegevoegd aan de slagroom. En heb de bodem gemaakt van roomboter spritsen. Wat een heerlijke taart zeg, binnen no-time was die op!

    Beantwoorden
  8. Sylvia says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Vandaag deze taart gemaakt en ook een straks witte chocolade laag extra gemaakt.
    Tussen de verschillende laagjes heb ik ook nog fijn gesneden stukjes aardbeien gedaan. Het taartje werd heerlijk gevonden. Bedankt voor je recept en de duidelijke beschrijving.

    Groetjes
    Sylvia

    Beantwoorden
    • Rianne says:
      1 jaar geleden

      Hoi Laura,

      Als ik gelatine wil gebruiken om de taart wat steviger te maken, hoeveel blaadjes adviseer je dan per smaak chocola?

      Groetjes, Rianne

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        1 jaar geleden

        Mijn ervaring is dat er echt geen gelatine nodig is voor dit recept, het was een goed stevige taart.

        Beantwoorden
  9. Lonneke says:
    2 jaar geleden

    Hij ziet er prachtig uit. Kan het ook met frambozen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Zeker, gewoon doen wat je lekker vindt.

      Beantwoorden
  10. Carla says:
    1 jaar geleden

    Als je per laag een zakje klopvast toevoegt is hij zelfs stevig genoeg om na invriezen nog mooie punten van te snijden…sprak zij uit ervaring

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Goede tip, bedankt!

      Beantwoorden
  11. Calle says:
    10 maanden geleden

    Dit is echt precies wat ik zocht! Ik heb nog zoveel chocolade met sinaasappel smaak over, daar ga ik deze taart mee maken. Nu al zin in 😀

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Hahaha wat goed, veel eetplezier 😉

      Beantwoorden
  12. Nena says:
    2 maanden geleden

    Hi Laura. Super lekker! Bij mij kruimelde de bodem nog heel hard. Heb je hier tips voor Alvast bedankt! 😊

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Heb je misschien wat minder boter gebruikt dan het recept aangaf? Of andere koekjes? Het ene koekje is droger dan het andere en dan moet je ook meer boter gebruiken.

      Beantwoorden
  13. Saskia says:
    1 week geleden

    Wat een super lekkere taart! Al een paar keer gemaakt met mijn dochter. Het kinderbakboek is ook een succes hier!:) Kan ik de slagroom ook vervangen door mascarpone?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 week geleden

      Het kan in principe wel, maar het is dan geen chocolademoussetaart meer. Dan zou het meer een cheesecake worden en alle luchtigheid door afwezigheid van de slagroom missen.

      Beantwoorden
      • Saskia says:
        1 week geleden

        Daar had ik helemaal niet bij stil gestaan. Logisch. Ik ben benieuwd hoe de taart zo wordt. Dank je wel voor je reactie;)

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=d4aef9a5f5abaf9a612c4f11e834bfd7&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FrbKy-t6pd8AX_csXBy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4f269b7648344dea674a45e41d1e4b0f&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>
  • NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/137320600_2809796376014810_2112952850667857140_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=xOMFiqyQEDUAX_lW-nd&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=aab35582e3c051d2b5a4e2ff867e93dd&oe=6025C882' title='NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het 't liefst als ontbijt? Dit havermout ontbijt uit de oven deed mij daaraan denken, de verantwoorde variant daarvan tenminste, en kun je rustig elke ochtend als ontbijt eten! Ik vind het extra lekker met een schep Griekse yoghurt erbij.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart'>
  • NIEUW! Met deze havermout ontbijttaart kun je fantastisch lekker ontbijten. Het recept is erg makkelijk en het resultaat prachtig, dus ik kan je aanraden om er ook eens mee aan de slag te gaan 😁.⁠
⁠
Je vindt het recept nu op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakkenmethavermout #havermout #ontbijttaart #havermouttaart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Caramel Shortcake

Oma’s Appeltaart

Banketbakkersroom

smeuïge citroencake

Volgende Post
5x food in Newcastle + meer tips

5x food in Newcastle + meer tips

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

perzik-prosciutto bruschetta

door Laura Kieft-04 december 2020-1

De hoeveelheid kerstborrels zal dit jaar misschien kleiner zijn, maar we kunnen natuurlijk ook prima zelf een kleinere borrel organiseren in aanloop naar kerst. Deze perzik-prosciutto bruschetta ken je misschien al uit mijn boek: Het...

Pecan snowball koekjes

door Laura Kieft-03 december 2020-8

Pecan snowball koekjes zijn (zoals de titel al doet vermoeden) typisch Amerikaans, ook al zwerven er de nodige recepten online die erop lijken. Hoe dan ook stond het idee stond al eeuwen op mijn baklijst...

Printable: gingerbread huis kleurplaat

door Laura Kieft-02 december 2020-0

We konden het uiteraard niet laten om dit jaar ook speciale kerst printables te maken voor jullie met het grote succes van Het Kinderbakboek. In totaal hebben we er maar liefst 4 voor jullie, waaronder...

De Bakstrijd: december 2020

door Laura Kieft-01 december 2020-2

Wat was het een heerlijke Bakstrijd afgelopen maand! De flammkuchen vlogen me om de oren en binnen beide niveaus heb ik zalige creaties voorbij zien komen. De twee winnaars zijn inmiddels bekend en daarover lees...

Koffie-karamel panna cotta

door Laura Kieft-01 december 2020-18

Het is 1 december, een datum waar ik ieder jaar weer naar uitkijk. De advent gaat van start! Het 9e jaar alweer dat er 24 artikelen in kerstsferen voor jullie klaar staan. We trappen dit...

31 borrelhapjes voor de decembermaand

door Laura Kieft-30 november 2020-9

Nog eventjes afwachten en dan starten we weer met de jaarlijkse advent op Laura’s Bakery. En ik kan jullie vertellen: er komen echt heerlijke, leuke nieuwe recepten aan! Om alvast in de feestelijke stemming te...

Kleine speculaas appeltaartjes

door Laura's Bakery-28 november 2020-31

Combineer speculaas, appeltaart en amandelspijs met elkaar en je hebt de ultieme winterse traktatie als je het mij vraagt. Deze kleine speculaas appeltaartjes met spijs zijn echt verrukkelijk. Gelukkig kwam er bezoek langs, want ik...

Printable: mijter cupcake toppers

door Laura Kieft-25 november 2020-0

Sinds de lancering van Het Kinderbakboek geef ik regelmatig een aantal leuke printables aan jullie cadeau. In het Sinterklaas thema zijn inmiddels al twee toffe online gekomen, de kruidnoten recept printable én de kleurplaat met het paard...

Chocoladesaus

door Laura Kieft-23 november 2020-3

Dit recept kan iedereen maken: chocoladesaus. Met slechts 3 ingrediënten en een paar minuten van je tijd heb je deze chocoladesaus in een handomdraai gemaakt. Giet hem daarna over een taart heen of gebruik het...

Speculaas donuts

door Laura Kieft-21 november 2020-4

Zijn jullie klaar voor misschien wel de lekkerste donuts ooit? Ik presenteer: speculaas donuts! De smaak zit niet alleen in de topping, maar ook in de donut zelf. Het deeg bracht ik op smaak met...

Sinterklaas feestkoekjes

door Laura Kieft-20 november 2020-3

Zin om iets te bakken met de kids voor Sinterklaas? Ik heb een heel leuk en makkelijk idee voor je: Sinterklaas feestkoekjes! HomeMade vroeg mij om iets leuks te maken met hun Winter Feestkoekjes voor Sinterklaas en...

Letter kaaskoekjes

door Laura Kieft-19 november 2020-5

Deze kaaskoekjes kan ik maar beter niet te vaak maken, want ze zijn in één keer opgegaan. Er stond natuurlijk al een recept voor kaaskoekjes op het blog, maar speciaal voor Sinterklaas leek het me...

Sinterklaas kleurplaat

door Laura Kieft-18 november 2020-2

In het teken van Het Kinderbakboek en natuurlijk Sinterklaas heb ik na het succes van de kruidnoten printable weer een nieuwe kleurplaat printable in petto voor jullie! Bionda heeft mijn keuken omgetoverd tot een waar Sinterklaas...

Sinterklaas: 10x bakken met speculaas

door Laura Kieft-16 november 2020-4

Nog eventjes wachten en dan is het weer pakjesavond. Wellicht vier je deze avond dit jaar anders dan anders, of misschien vier je het helemaal niet… Hoe dan ook is dit de perfecte periode van...

Appel-speculaas kruimelcake

door Laura Kieft-14 november 2020-35

In deze periode gooi ik het liefst overal speculaaskruiden doorheen. Ik ontbijt of lunch in de herfst en winter regelmatig met pap en die breng ik op smaak met kruiden. Ook mijn baksels moeten eraan...

RESERVEREN: Het Laura’s Bakery Receptenboek

door Laura Kieft-13 november 2020-33

Vandaag is de dag, dat ik een van mijn geheime projecten bekendmaken mag! Al sinds februari van dit jaar ben ik ermee bezig en ik ben maar wat blij dat ik jullie eindelijk over Het...

Nieuwe receptprintable: kruidnoten

door Laura Kieft-11 november 2020-2

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse Sinterklaas intocht! En omdat deze i.v.m. de Corona maatregelen anders zal plaatsvinden dan normaal, heb ik een aantal prachtige printables in Sinterklaas thema voor jullie gemaakt. Gratis...

Flammkuchen: van basis tot verrassende variaties

door Laura Kieft-09 november 2020-0

Zelf flammkuchen maken vind ik super leuk om te doen. Inmiddels staan er hiervoor ook een heleboel recepten op Laura’s Bakery. Van de klassieker met spek en ui tot en met allerlei verassende variaties. Als...

Kleine geboorte taartjes

door Laura Kieft-08 november 2020-10

Ik had nog 6 kleine sloffenbodems in de vriezer liggen en bij het uitdenken van deze babyweek wist ik eindelijk wat ik ermee ging maken: kleine geboorte taartjes. Als je de bodems van tevoren hebt...

Chocoladeflikken met muisjes

door Laura Kieft-07 november 2020-0

Chocoladeflikken zijn ontzettend snel gemaakt en je maakt er gemakkelijk een grote lading van. De flikken hoeven namelijk alleen maar afgetopt te worden met wat roze of blauwe muisjes. Dat leek me ideaal voor een...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan