
Ik maakte deze broodmuffins met ei en spek al een paar jaar geleden, maar ze zaten een beetje verstopt in een langer artikel. Omdat ze te lekker zijn besloot ik dat ze het middelpunt van een nieuw blogbericht moesten worden. Zo kunnen jullie dit heerlijke recept nog makkelijker terugvinden en maken. Ik maakte ze zelf voor een paasontbijtje met de familie. Ze waren al een klein kwartier klaar voordat mijn gasten zouden komen, dus om ze warm te houden zette ik ze in de oven die al uit stond, maar nog wel warm was. Zo kon ik toch bij iedereen een warme broodmuffin met een eitje op zijn bord zetten. Het is eigenlijk een soort simpele variatie op mijn bekende gevulde broodjes met spek en ei. Alleen hoef je nu geen broodjes uit te hollen en bovendien zijn deze nog sneller klaar ook. Bij wie staan ze op tafel deze paasdagen?
Je inspireerde me weer eens, Laura… Bedankt !
https://liesonderweg.wordpress.com/2019/04/21/paasei/
Lie(f)s.
Eimuffins zijn ook hier ieder jaar populair, zowel bij kerst- als paasontbijt!! Makkelijk te maken en lukt altijd!!
Hey
Hey , springt het ei dan niet open terwijl het bakt zodat de oven geheel beklad is ?
Heerlijke eimuffins gemaakt! Zonder brood gaat ook prima. Spek en ei gelijktijdig in de oven. Ca 18-20 min.