Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Broodjes gevuld met spek en ei

Laura Kieftdoor Laura Kieft
25 maart 2016
in Brood, Feestdagen, Hartige recepten, Koken, Ontbijt & Lunch, Pasen
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Broodjes gevuld met spek en ei 1a

Waarschijnlijk ken je deze broodjes gevuld met spek en ei al, of misschien ken je ze juist met een andere vulling. Dat is het leuke van deze broodjes, je kunt ze vullen met vrijwel alles dat je lekker vindt. Een aantal jaar geleden maakte ik ze voor het eerst, toen voegde ik ook tomaatjes toe en gebruikte ik kleine spekjes in plaats van een plakje. Je zou ook nog champignons toe kunnen voegen, nog meer soorten kruiden of juist alleen het ei gebruiken. Kortom, genoeg opties om een lekker gevuld broodje te maken voor het paasontbijt!

Broodjes gevuld met spek en ei 3a

Recept afdrukken

Broodjes gevuld met spek en ei

Dit recept voor broodjes gevuld met spek en ei is ideaal voor het paasontbijt, maar ook voor de lunch of de high tea.
Porties: 4 broodjes

Ingrediënten

  • 4 afbakbroodjes
  • 4-6 plakjes spek
  • handje geraspte kaas
  • 4 eieren (M)
  • kruiden naar wens ik gebruikte zout, peper en Italiaanse kruiden

Instructies

  • Snij de bovenkant van het broodje af en verwijder de binnenkant. Zorg ervoor dat je geen gat maakt in de bodem. Neem 1-2 plakjes spek en beleg hier de binnenkant van de broodjes mee, strooi ook wat geraspte kaas in het broodje. Druk het even goed aan, zo krijgt het ei wat meer ruimte. Breek het ei boven het broodje en strooi er nog wat kaas en kruiden overheen.
  • Zet de broodjes in een ovenschaal zodat je halverwege het bakken makkelijker met aluminiumfolie af kunt dekken.
  • Bak de broodjes (zonder ze af te dekken) in 10-15 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte) tot ze mooi goudbruin zijn. Dek dan de broodjes af met folie en bak ze nog zo’n 15 minuten. Het ei gaart nu verder, maar de broodjes zullen niet verder kleuren. Door een prikker te gebruiken kun je controleren of het ei gaar is, het voelt dan stevig aan.
Tips

Ik gebruik M eieren omdat dit goed past, met een L ei overstroomt het broodje. Als je grotere broodjes hebt kun je natuurlijk ook een groter ei gebruiken.

Bewaren

Eenmaal voorbereid moet je ze wel gelijk afbakken. Eventueel zou je ze een paar uurtjes van tevoren al kunnen maken en dan voor serveren nog even opwarmen.

Broodjes gevuld met spek en ei 2a

Ik vind deze eenvoudige versie met spek, kaas en ei het lekkerst bij het ontbijt, maar wees creatief en voeg toe wat je lekker vindt!

Vorige post

Volgende post

Paasei konijn
Paaseitjes fudge

Related Posts

Sweet chili saus

door Laura Kieft
22 januari 2021
0

Ik...

Wit brood

door Laura Kieft
20 januari 2021
11

Ik...

Moussaka

door Laura Kieft
18 januari 2021
16

Alle...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 60

  1. Daniëlle says:
    5 jaar geleden

    Ziet er lekker uit! Ik ben niet heel erg gek op ei, maar ga dit broodje wel een keer proberen denk ik.

    Beantwoorden
  2. Rachel Kromdijk says:
    5 jaar geleden

    Ziet er onwijs smakelijk uit, erg leuk!

    Beantwoorden
  3. Margot says:
    5 jaar geleden

    Dat ziet er goed uit! Leuk idee!

    Beantwoorden
  4. Kristel says:
    5 jaar geleden

    Dit ga ik een keer proberen. Eet je dit met mes en vork of gewoon met je handen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Wat jij makkelijk vindt, ik gebruik mes en vork.

      Beantwoorden
    • Peter says:
      1 jaar geleden

      Nee nee dit word vooral gegeten met de mond…😁

      Beantwoorden
  5. Marjolijn says:
    5 jaar geleden

    Oeeh, deze staan 1e Paasdag zeker op het menu!! Klinkt heerlijk! Ik was alleen nog benieuwd (en hopelijk lees je dit nog op tijd) of je die spek van tevoren ook af moet bakken? Bij recepten uit de oven heb ik dat er namelijk altijd bij staan. Vroeg me of de spek anders wel gaar wordt. Ik hoor het graag!

    Groetjes,

    Marjolijn

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Nee gaat er gewoon ongebakken in en is perfect gaar als het er uit komt 😉

      Beantwoorden
      • Daniëlle says:
        3 jaar geleden

        Gebruik je hiervoor gewone ontbijtspek?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          Dat kan, wat dunnere plakjes spek zijn ook mogelijk.

          Beantwoorden
  6. Rowan - sillysis.nl says:
    5 jaar geleden

    Hey wat toevallig, zo’n soort receptje is ook op mijn blog online gekomen vandaag. Die van jou ziet er ook errug lekker uit! Ga ik ook eens uitproberen! 😉

    Beantwoorden
  7. Marcha says:
    5 jaar geleden

    Moet je de afbak broodjes eigenlijk van te voren bakken? Ik heb het niet gedaan, maar we vonden achteraf de broodjes te “zacht”.
    Maar ondanks dat waren ze wel lekker.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik bak ze niet van tevoren (en ze waren lekker knapperig)

      Beantwoorden
    • Michiel says:
      3 jaar geleden

      Als je een afbakbroodje voor je hem in de over legt even met een beetje water bestrijkt (gewoon met natte handen even over het broodje wrijven) worden ze in de oven knapperiger en iets donkerder bruin.

      Beantwoorden
  8. Laura | liefdevoorbakken says:
    5 jaar geleden

    Oh jammie!! Ook echt allemaal ingrediënten waar ik gek op ben 😀

    Beantwoorden
  9. Annemiek says:
    5 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt voor 2e paasdag en de kleintjes vonden het er fantastisch uitzien en super lekker. Ik vond het wel erg zout door de spek en het zout, het zout laat ik de volgende keer achterwege. Zeer geslaagd!

    Beantwoorden
  10. Linda says:
    5 jaar geleden

    waar zou ik het ei voor kunnen vervangen? ik kan namelijk zelf niet tegen ei:(

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dit recept draait juist om het ei als vulling. Er is geen vergelijkbare vervanger, dan kun je beter een ander soort broodje maken.

      Beantwoorden
  11. Shanna says:
    5 jaar geleden

    Goedemiddag! Ik ga dit zeker een keer als verrassing voor mijn man maken. Heb alleen een vraag. Is het eigeel nog zacht of niet meer.

    Groeten!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Heel klein beetje nog.

      Beantwoorden
  12. Pepijn says:
    4 jaar geleden

    Dit ziet er lekker uit.. Wil ik ook.. Goed idee! Op deze manier kan ik gewoon mijn eigen mini quiche maken in een afbakbroodje..

    Beantwoorden
  13. Ellen says:
    4 jaar geleden

    Lekker zeg! Heb het net gemaakt! Maar kun je misschien ook iets posten met een andere vullig!? Wel ei maar dan iets anders dan Ham en Kaas. Super lekker zeg!☺️?? goed bedacht! En ga het zeker vaker maken zo voor de luch of het avondeten als je geen zin hebt om te koken!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      er staat ook al een gevuld stokbrood online met ei en spinazie, misschien vind je dat wat? 🙂

      Beantwoorden
  14. Corry says:
    4 jaar geleden

    Vandaag voor het eerst gemaakt en wij vonden ze hier thuis echt heerlijk!!!?

    Beantwoorden
  15. Lean says:
    4 jaar geleden

    Eet je ze altijd warm of zijn ze koud ook lekker?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Koud kan ook, maar zodra ze uit de oven komen zijn ze hier al snel op 😉

      Beantwoorden
  16. gre glorie says:
    4 jaar geleden

    Kan je deze broodjes al van te voor klaarmaken.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dat kan

      Beantwoorden
  17. Lisette says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura! Blijven bij jou de broodjes niet ‘plakken’ aan de ovenschaal?

    Groetjes Lisette

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Heb dat slechts een keer gehad, toen had het ei iets gelekt. Sindsdien leg ik er een stukje bakpapier onder 🙂

      Beantwoorden
  18. Amber Schonewoerd says:
    3 jaar geleden

    Lekkrrr!

    Beantwoorden
  19. Maaike says:
    3 jaar geleden

    wordt alleen het eigeel gebruikt of ook het eiwit?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Je gebruikt het hele ei.

      Beantwoorden
  20. andre says:
    3 jaar geleden

    geprobeerd en echt lekker er echt van genoten komt vaker op tafel.

    Beantwoorden
  21. Ann says:
    3 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit , ga ik beslist maken voor de paasbrunch .

    Beantwoorden
  22. Puck says:
    3 jaar geleden

    hoe lang van te voren kun je deze gevulde broodjes klaar maken? Worden ze dan niet zacht door het (nog rauwe) ei?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik maak ze zelf altijd op het moment dat ik ze nodig hebt. Eenmaal voorbereid moet je ze wel gelijk afbakken. Eventueel zou je ze een paar uurtjes van tevoren al kunnen maken en dan voor serveren nog even opwarmen.

      Beantwoorden
  23. rita says:
    3 jaar geleden

    Hallo,broodje met spek, ei, kaas gemaakt.2 met spek teruggeslagen en 2 met spek over de rand laten hangen.de 1e heel knapperig en op180 graden na 20 minuten gaar.2e broodje zachter en na 15 minuten op 180 graden gaar.lekker gerecht en leuk om te maken op de zondag morgen.

    Beantwoorden
  24. Nathalie says:
    2 jaar geleden

    Dit zag er zo lekker uit dat ik het nu ook aan t proberen ben. Ze staan net in de oven, dus ben benieuwd 🙂 Heb 2 italiaanse bollen gebruikt en een pistoletje, onderin een gedeelte van een plakje kaas, de bollen aan de randen van het uitgeholde gedeelte gevuld met spekreepjes en in het midden het ei. Bij het pistoletje op de kaas een beetje spekjes en daarop het ei. Ik strooi er naast zouten peper meestal nog oregano en provinciale kruiden overheen. Bedankt voor het idee 🙂 Het is weer wat anders dan standaard gebakken eitje.

    Beantwoorden
  25. Kim says:
    2 jaar geleden

    Dag Laura,
    Ziet er heerlijk uit
    Ik heb nog wel een vraagje dus als ik het goed begrijp moet je niet eerst u pistolets afbakken? Baktijd pistolets bij mij is 8 a 10 min op 200^ u praat over 2x 15min? Gaat deze dan niet veel te bruin of krokant zijn?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Nee je hoeft ze niet eerst te bakken. Gewoon gelijk vullen en de oven in, gaat helemaal goed als je het recept volgt.

      Beantwoorden
  26. Jacqueline Meerkerk says:
    2 jaar geleden

    Zou je deze broodjes kunnen bereiden en het bewaren voor een ander moment. Zodat je het mee kan nemen voor lunch?
    Hoe moet je het dan bewaren

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan. Zou het goed verpakt in de koelkast bewaren.

      Beantwoorden
  27. Chris says:
    1 jaar geleden

    Dag Laura,

    Ik ga straks je recept proberen. Lijkt me erg lekker!

    Vraagje. Word je niet knettergek van de vele onnozele vragen die mensen stellen?

    Groetjes,
    Chris

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Hahaha, ik hoop dat je genoten hebt. En: valt mee 😉

      Beantwoorden
      • Chris says:
        1 jaar geleden

        Was lekker! Dank je voor ’t recept! 😉

        Beantwoorden
  28. Pingback: Broodmuffins met ei en spek - Laura's Bakery
  29. Pingback: Croissant muffins met spek en ei - Laura's Bakery
  30. Yorbin says:
    1 jaar geleden

    Echt super lekker ik eet het nu bijna elke ochtend haha

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Jaaa, wat lekker!

      Beantwoorden
  31. Djanna says:
    1 jaar geleden

    hoi laura!
    zou ik nog wat lekkers met het overige brood kunnen doen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Een broodpuddinkje maken? Croutons? Of aan de eendjes voeren? 😉

      Beantwoorden
  32. Pingback: Tortilla cups met ei - Laura's Bakery
  33. Ellen Visser says:
    11 maanden geleden

    Dit is een favoriet voor iedere brunch, hmmm!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik lust ze inderdaad iedere ochtend wel 😉

      Beantwoorden
  34. Leo says:
    7 maanden geleden

    Ter correctie:

    “Zorg ervoor dat je geen gat maakt in de boven” moet denk ik zijn “in de bodem”

    M vr. gr

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Dank Leo!

      Beantwoorden
  35. Wendy says:
    1 maand geleden

    Voor mijn vriend gemaakt afgelopen weekend, was een groot succes! 🥰🥳

    Beantwoorden
  36. Frits Mol says:
    1 maand geleden

    Vraagje : Dooier heel of stuk ??? Is welliswaar nu Kerstmis maar wat doet dat er toe.
    Als het lekker is….is het lekker.
    Groet
    Frits

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Ik laat ‘m heel! 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Paaseitjes fudge

Paaseitjes fudge

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-0

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-11

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-18

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan