Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Broodjes gevuld met spek en ei

Laura Kieftdoor Laura Kieft
25 maart 2016
in Brood, Feestdagen, Hartige recepten, Koken, Ontbijt & Lunch, Pasen
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Broodjes gevuld met spek en ei 1a

Waarschijnlijk ken je deze broodjes gevuld met spek en ei al, of misschien ken je ze juist met een andere vulling. Dat is het leuke van deze broodjes, je kunt ze vullen met vrijwel alles dat je lekker vindt. Een aantal jaar geleden maakte ik ze voor het eerst, toen voegde ik ook tomaatjes toe en gebruikte ik kleine spekjes in plaats van een plakje. Je zou ook nog champignons toe kunnen voegen, nog meer soorten kruiden of juist alleen het ei gebruiken. Kortom, genoeg opties om een lekker gevuld broodje te maken voor het paasontbijt!

Broodjes gevuld met spek en ei 3a

Recept afdrukken

Broodjes gevuld met spek en ei

Dit recept voor broodjes gevuld met spek en ei is ideaal voor het paasontbijt, maar ook voor de lunch of de high tea.
Porties: 4 broodjes

Ingrediënten

  • 4 afbakbroodjes
  • 4-6 plakjes spek
  • handje geraspte kaas
  • 4 eieren (M)
  • kruiden naar wens ik gebruikte zout, peper en Italiaanse kruiden

Instructies

  • Snij de bovenkant van het broodje af en verwijder de binnenkant. Zorg ervoor dat je geen gat maakt in de bodem. Neem 1-2 plakjes spek en beleg hier de binnenkant van de broodjes mee, strooi ook wat geraspte kaas in het broodje. Druk het even goed aan, zo krijgt het ei wat meer ruimte. Breek het ei boven het broodje en strooi er nog wat kaas en kruiden overheen.
  • Zet de broodjes in een ovenschaal zodat je halverwege het bakken makkelijker met aluminiumfolie af kunt dekken.
  • Bak de broodjes (zonder ze af te dekken) in 10-15 minuten op 200 °C (boven- en onderwarmte) tot ze mooi goudbruin zijn. Dek dan de broodjes af met folie en bak ze nog zo’n 15 minuten. Het ei gaart nu verder, maar de broodjes zullen niet verder kleuren. Door een prikker te gebruiken kun je controleren of het ei gaar is, het voelt dan stevig aan.
Tips

Ik gebruik M eieren omdat dit goed past, met een L ei overstroomt het broodje. Als je grotere broodjes hebt kun je natuurlijk ook een groter ei gebruiken.

Bewaren

Eenmaal voorbereid moet je ze wel gelijk afbakken. Eventueel zou je ze een paar uurtjes van tevoren al kunnen maken en dan voor serveren nog even opwarmen.

Broodjes gevuld met spek en ei 2a

Ik vind deze eenvoudige versie met spek, kaas en ei het lekkerst bij het ontbijt, maar wees creatief en voeg toe wat je lekker vindt!

Vorige post

Volgende post

Paasei konijn
Paaseitjes fudge

Related Posts

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Bananenbrood lemon meringue gebakje

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft
03 april 2021
0

Had...

Schaap taart

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft
27 maart 2021
16

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 60

  1. Daniëlle says:
    5 jaar geleden

    Ziet er lekker uit! Ik ben niet heel erg gek op ei, maar ga dit broodje wel een keer proberen denk ik.

    Beantwoorden
  2. Rachel Kromdijk says:
    5 jaar geleden

    Ziet er onwijs smakelijk uit, erg leuk!

    Beantwoorden
  3. Margot says:
    5 jaar geleden

    Dat ziet er goed uit! Leuk idee!

    Beantwoorden
  4. Kristel says:
    5 jaar geleden

    Dit ga ik een keer proberen. Eet je dit met mes en vork of gewoon met je handen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Wat jij makkelijk vindt, ik gebruik mes en vork.

      Beantwoorden
    • Peter says:
      1 jaar geleden

      Nee nee dit word vooral gegeten met de mond…😁

      Beantwoorden
  5. Marjolijn says:
    5 jaar geleden

    Oeeh, deze staan 1e Paasdag zeker op het menu!! Klinkt heerlijk! Ik was alleen nog benieuwd (en hopelijk lees je dit nog op tijd) of je die spek van tevoren ook af moet bakken? Bij recepten uit de oven heb ik dat er namelijk altijd bij staan. Vroeg me of de spek anders wel gaar wordt. Ik hoor het graag!

    Groetjes,

    Marjolijn

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Nee gaat er gewoon ongebakken in en is perfect gaar als het er uit komt 😉

      Beantwoorden
      • Daniëlle says:
        3 jaar geleden

        Gebruik je hiervoor gewone ontbijtspek?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          Dat kan, wat dunnere plakjes spek zijn ook mogelijk.

          Beantwoorden
  6. Rowan - sillysis.nl says:
    5 jaar geleden

    Hey wat toevallig, zo’n soort receptje is ook op mijn blog online gekomen vandaag. Die van jou ziet er ook errug lekker uit! Ga ik ook eens uitproberen! 😉

    Beantwoorden
  7. Marcha says:
    5 jaar geleden

    Moet je de afbak broodjes eigenlijk van te voren bakken? Ik heb het niet gedaan, maar we vonden achteraf de broodjes te “zacht”.
    Maar ondanks dat waren ze wel lekker.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik bak ze niet van tevoren (en ze waren lekker knapperig)

      Beantwoorden
    • Michiel says:
      3 jaar geleden

      Als je een afbakbroodje voor je hem in de over legt even met een beetje water bestrijkt (gewoon met natte handen even over het broodje wrijven) worden ze in de oven knapperiger en iets donkerder bruin.

      Beantwoorden
  8. Laura | liefdevoorbakken says:
    5 jaar geleden

    Oh jammie!! Ook echt allemaal ingrediënten waar ik gek op ben 😀

    Beantwoorden
  9. Annemiek says:
    5 jaar geleden

    Ik heb ze gemaakt voor 2e paasdag en de kleintjes vonden het er fantastisch uitzien en super lekker. Ik vond het wel erg zout door de spek en het zout, het zout laat ik de volgende keer achterwege. Zeer geslaagd!

    Beantwoorden
  10. Linda says:
    5 jaar geleden

    waar zou ik het ei voor kunnen vervangen? ik kan namelijk zelf niet tegen ei:(

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dit recept draait juist om het ei als vulling. Er is geen vergelijkbare vervanger, dan kun je beter een ander soort broodje maken.

      Beantwoorden
  11. Shanna says:
    5 jaar geleden

    Goedemiddag! Ik ga dit zeker een keer als verrassing voor mijn man maken. Heb alleen een vraag. Is het eigeel nog zacht of niet meer.

    Groeten!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Heel klein beetje nog.

      Beantwoorden
  12. Pepijn says:
    4 jaar geleden

    Dit ziet er lekker uit.. Wil ik ook.. Goed idee! Op deze manier kan ik gewoon mijn eigen mini quiche maken in een afbakbroodje..

    Beantwoorden
  13. Ellen says:
    4 jaar geleden

    Lekker zeg! Heb het net gemaakt! Maar kun je misschien ook iets posten met een andere vullig!? Wel ei maar dan iets anders dan Ham en Kaas. Super lekker zeg!☺️?? goed bedacht! En ga het zeker vaker maken zo voor de luch of het avondeten als je geen zin hebt om te koken!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      er staat ook al een gevuld stokbrood online met ei en spinazie, misschien vind je dat wat? 🙂

      Beantwoorden
  14. Corry says:
    4 jaar geleden

    Vandaag voor het eerst gemaakt en wij vonden ze hier thuis echt heerlijk!!!?

    Beantwoorden
  15. Lean says:
    4 jaar geleden

    Eet je ze altijd warm of zijn ze koud ook lekker?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Koud kan ook, maar zodra ze uit de oven komen zijn ze hier al snel op 😉

      Beantwoorden
  16. gre glorie says:
    4 jaar geleden

    Kan je deze broodjes al van te voor klaarmaken.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dat kan

      Beantwoorden
  17. Lisette says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura! Blijven bij jou de broodjes niet ‘plakken’ aan de ovenschaal?

    Groetjes Lisette

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Heb dat slechts een keer gehad, toen had het ei iets gelekt. Sindsdien leg ik er een stukje bakpapier onder 🙂

      Beantwoorden
  18. Amber Schonewoerd says:
    3 jaar geleden

    Lekkrrr!

    Beantwoorden
  19. Maaike says:
    3 jaar geleden

    wordt alleen het eigeel gebruikt of ook het eiwit?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Je gebruikt het hele ei.

      Beantwoorden
  20. andre says:
    3 jaar geleden

    geprobeerd en echt lekker er echt van genoten komt vaker op tafel.

    Beantwoorden
  21. Ann says:
    3 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit , ga ik beslist maken voor de paasbrunch .

    Beantwoorden
  22. Puck says:
    3 jaar geleden

    hoe lang van te voren kun je deze gevulde broodjes klaar maken? Worden ze dan niet zacht door het (nog rauwe) ei?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik maak ze zelf altijd op het moment dat ik ze nodig hebt. Eenmaal voorbereid moet je ze wel gelijk afbakken. Eventueel zou je ze een paar uurtjes van tevoren al kunnen maken en dan voor serveren nog even opwarmen.

      Beantwoorden
  23. rita says:
    3 jaar geleden

    Hallo,broodje met spek, ei, kaas gemaakt.2 met spek teruggeslagen en 2 met spek over de rand laten hangen.de 1e heel knapperig en op180 graden na 20 minuten gaar.2e broodje zachter en na 15 minuten op 180 graden gaar.lekker gerecht en leuk om te maken op de zondag morgen.

    Beantwoorden
  24. Nathalie says:
    3 jaar geleden

    Dit zag er zo lekker uit dat ik het nu ook aan t proberen ben. Ze staan net in de oven, dus ben benieuwd 🙂 Heb 2 italiaanse bollen gebruikt en een pistoletje, onderin een gedeelte van een plakje kaas, de bollen aan de randen van het uitgeholde gedeelte gevuld met spekreepjes en in het midden het ei. Bij het pistoletje op de kaas een beetje spekjes en daarop het ei. Ik strooi er naast zouten peper meestal nog oregano en provinciale kruiden overheen. Bedankt voor het idee 🙂 Het is weer wat anders dan standaard gebakken eitje.

    Beantwoorden
  25. Kim says:
    2 jaar geleden

    Dag Laura,
    Ziet er heerlijk uit
    Ik heb nog wel een vraagje dus als ik het goed begrijp moet je niet eerst u pistolets afbakken? Baktijd pistolets bij mij is 8 a 10 min op 200^ u praat over 2x 15min? Gaat deze dan niet veel te bruin of krokant zijn?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Nee je hoeft ze niet eerst te bakken. Gewoon gelijk vullen en de oven in, gaat helemaal goed als je het recept volgt.

      Beantwoorden
  26. Jacqueline Meerkerk says:
    2 jaar geleden

    Zou je deze broodjes kunnen bereiden en het bewaren voor een ander moment. Zodat je het mee kan nemen voor lunch?
    Hoe moet je het dan bewaren

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan. Zou het goed verpakt in de koelkast bewaren.

      Beantwoorden
  27. Chris says:
    2 jaar geleden

    Dag Laura,

    Ik ga straks je recept proberen. Lijkt me erg lekker!

    Vraagje. Word je niet knettergek van de vele onnozele vragen die mensen stellen?

    Groetjes,
    Chris

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Hahaha, ik hoop dat je genoten hebt. En: valt mee 😉

      Beantwoorden
      • Chris says:
        2 jaar geleden

        Was lekker! Dank je voor ’t recept! 😉

        Beantwoorden
  28. Pingback: Broodmuffins met ei en spek - Laura's Bakery
  29. Pingback: Croissant muffins met spek en ei - Laura's Bakery
  30. Yorbin says:
    1 jaar geleden

    Echt super lekker ik eet het nu bijna elke ochtend haha

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Jaaa, wat lekker!

      Beantwoorden
  31. Djanna says:
    1 jaar geleden

    hoi laura!
    zou ik nog wat lekkers met het overige brood kunnen doen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Een broodpuddinkje maken? Croutons? Of aan de eendjes voeren? 😉

      Beantwoorden
  32. Pingback: Tortilla cups met ei - Laura's Bakery
  33. Ellen Visser says:
    1 jaar geleden

    Dit is een favoriet voor iedere brunch, hmmm!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ik lust ze inderdaad iedere ochtend wel 😉

      Beantwoorden
  34. Leo says:
    10 maanden geleden

    Ter correctie:

    “Zorg ervoor dat je geen gat maakt in de boven” moet denk ik zijn “in de bodem”

    M vr. gr

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Dank Leo!

      Beantwoorden
  35. Wendy says:
    4 maanden geleden

    Voor mijn vriend gemaakt afgelopen weekend, was een groot succes! 🥰🥳

    Beantwoorden
  36. Frits Mol says:
    4 maanden geleden

    Vraagje : Dooier heel of stuk ??? Is welliswaar nu Kerstmis maar wat doet dat er toe.
    Als het lekker is….is het lekker.
    Groet
    Frits

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Ik laat ‘m heel! 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172161823_3829677197145882_6782183361967113970_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yBMeDtVql_gAX_4n4cM&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ae7ab68bbf813420c6004455849f320c&oe=609B0EE5' title='GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel 'Glutenvrij bakken doe je zo!', samen met nog veel meer tips over glutenvrij bakken.⁠ ⁠ Deze glutenvrije appeltaart staat ook al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken'>
  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=7aa696911018d9296e389e1b93a4991d&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Paaseitjes fudge

Paaseitjes fudge

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

14 april 2021

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft-14 april 2021-0

Zoals je inmiddels misschien wel weet koop ik alleen maar bananen om later iets mee te bakken. De laatste tros bananen die na een week rijp genoeg was om mee aan te bak te gaan...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-6

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan