Via social media zie ik de meest lekkere plaattaarten voorbij komen, van klein tot groot. Dus zelf ben ik natuurlijk ook weer aan de slag gegaan met een lekkere plaattaart en dit keer maakte ik kleine bladerdeeg taartjes met druiven en kiwi. Het fruit ging pas na het bakken op deze taartjes, wel bakte ik al wat banketbakkersroom mee. Maakt het eindresultaat nog lekkerder. Wij zelf waren vooral enthousiast over dit gebakje door de druiven en kiwi’s. Het ligt nogal voor de hand om met rood fruit aan de slag te gaan, maar om eens helemaal in het groen te werken is ook leuk. En ontzettend lekker natuurlijk.
BAKTIP: Vind je hele blaadjes munt minder lekker om te eten? Met een kruidenschaar knip je je munt eenvoudig en snel klein, zodat je de munt goed kan verdelen.
Wat een toffe combinatie! En met van alles dat ik vaak wel in huis heb.
Heb je ze al gemaakt? 😀
Ik heb ze net gemaakt en ze zijn heerlijk! Kiwi vervangen door banaan. Nadat ze in de oven zijn geweest wat extra banketbakkersroom er op en daarna het fruit. Erg lekker!