Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Bakken met havermout

Laura Kieftdoor Laura Kieft
04 januari 2021
in Glutenvrij, ingrediënten, meer ingrediënten, soorten bloem/meel
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept
Bakken met havermout w

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout. Zijn we nog wat vergeten of wil je er meer over weten? Laat dan een reactie achter onder dit artikel.

WAT IS HAVERMOUT?

Havermout wordt gemaakt van haver, een graansoort. Havermout heeft een fijne vlok doordat de haverkorrels ervoor zijn geplet en geknipt tijdens het productieproces. Havermout wordt vaak verward met de grovere vlok, waarbij de haverkorrels ook zijn geplet maar niet geknipt en daardoor heten ze officieel havervlokken. Zowel havermout als havervlokken worden gemaakt van de hele haverkorrel en vallen daarom onder de noemer ‘volkoren granen’. Havermout is rijk aan vezels, eiwitten, B-vitamines en mineralen en wordt door voedingsdeskundigen geadviseerd om regelmatig te eten binnen een gezond voedingspatroon. Dankzij de vezels in de havermout zit je bijvoorbeeld lekker lang vol, dus dat is mooi meegenomen.

IS HAVERMOUT GLUTENVRIJ?

Haver is van nature glutenvrij. Echter in de fabrieken waar het wordt verwerkt tot o.a. havermout, worden ook glutenrijke producten verwerkt. Daardoor kan er kruisbesmetting ontstaan en is de havermout die wij in de winkel kopen regelmatig niet glutenvrij. In Nederland is het verplicht om dit te vermelden op de verpakking, dus controleer deze goed als je 100% glutenvrije havermout wilt gebruiken (ook deze zijn voldoende te vinden, sowieso bij natuurwinkels).

BAKKEN MET HAVERMOUT

Het meest voordehand liggende gerecht dat met havermout wordt gemaakt is natuurlijk de klassieke havermoutpap. Inmiddels zijn daar veel hippe variaties op bedacht, waarvan je er deze week ook een aantal voorbij zult zien komen. Havermout leent zich nu eenmaal ontzettend goed voor een ontbijtpap, want door de fijne vlok neemt het vocht goed op en na verwarming (of een nachtje in de koelkast) met wat melk krijg je een lekkere smeuïge pap. Maar je kunt nog veel meer met havermout, denk hierbij aan koekjes, mueslirepen, taarten en ga zo maar door. Deze week komt er zelfs een lekkere vegetarische burger met havermout online!

Wist je dat je heel gemakkelijk volkoren havermeel kunt maken van havermout? Doe de benodigde hoeveelheid havermout in een blender of foodprocessor en maal binnen een minuut tot havermeel.

Hieronder som ik alvast wat lekkere bak inspiratie voor je op, maar hou Laura’s Bakery vooral ook goed in de gaten.

  • Havermoutmuffins met banaan
  • Havermoutkoekjes met pindakaas en chocolade
  • Havermout-amandel eierkoeken
  • Citroen-havermout snackballetjes
  • Mueslirepen met chocolade en noten

Vorige post

Volgende post

Mueslibollen (mueslibroodjes)
Speculaas havermoutpap

Related Posts

Trempeersiroop

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft
15 maart 2021
8

Een...

Crème brûlée

door Laura Kieft
19 augustus 2020
23

Ik...

Stracciatella ijs

door Laura Kieft
11 juli 2020
16

Een...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 15

  1. Mvp says:
    3 maanden geleden

    Het belangrijkste verschil tussen havermout en havervlokken, is dat bij havermout de haverkorrels eerst gemout worden, een proces waarbij de korrels worden gekiemd, waardoor de langzamere energie in snellere wordt omgezet. Bij recepten met gist is deze energie dus ook beter beschikbaar voor de gist.
    Maar haver en havermout zijn beiden in een fijne of grove vlok verkrijgbaar. Meestal is havermout een fijne vlok, en haver een grove 😉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Voor zo ver ik weet wordt havermout die gebruikt wordt voor pap en dergelijke niet gemout. Ik ben wel heel benieuwd waarom jij denkt dat het wel zo is (ik lees graag een bron artikel om er meer over te weten te komen). Wanneer men spreekt over haver, dan gaat het over de volledige korrel. De grove en fijne vlokken zijn dus havervlokken en havermout.

      Beantwoorden
      • Mvp says:
        3 maanden geleden

        https://broodsmakelijk.nl/mouten

        Blijkbaar heb ik het ook niet helemaal correct, de naam havermout wordt ook wel eens gebruikt (misbruikt;) op ongemouten, alleen maar mechanisch en met stoom voorbewerkte haver. Officieel zou het dan natuurlijk gewoon fijne havervlokken moeten heten, verkrijgbaar bij de AH. 😉
        Echte gemoute haver, heeft dus een iets andere smaak en voedingswaarde 😉

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          3 maanden geleden

          Klopt, de naam haver’mout’ is misplaatst en onjuist, maar we moeten het ermee doen 😉 . Ik ben overigens benieuwd hoe gemoute havervlokken zouden smaken!

          Beantwoorden
  2. Eric vanwijmelbeke says:
    3 maanden geleden

    Ik leef bijna op havermout zo lekker en gezond . Reeds 30 kg afgevallen. Allerhande recepten, zelf in de plaats van aardappelen
    Gts eric

    Beantwoorden
    • Peter says:
      3 maanden geleden

      Ben ff nieuwsgierig
      Havermout in plaats van aardappelen
      Zelf ben ik stapel op havermout, ben er mee groot geworden

      Beantwoorden
    • Emmy says:
      3 maanden geleden

      Wat doe je zoal met havermoutdieet? Of is het een gerecht bij de rest wat je eet?

      Beantwoorden
      • Mirella says:
        2 maanden geleden

        Ik probeerde laatst broodjes te bakken volgens onderstaand recept.

        KHA: Maanzaadbroodjes

        Ingrediënten:
        – 350 ml lauwwarm water
        – 10 g droge gist (1 el)
        – 600 g bloem (5 kopjes)
        – 10 g zout (1 tl)
        – 12 g maanzaad (1 el)
        – 40 ml olijfolie (4 el)
        – sesamzaad om te garneren

        Bereiding:
        – Roer de gist door het water en laat 10 minuten staan tot een schuimig mengsel ontstaat.
        – Meng ondertussen het meel, zout en maanzaad doorelkaar.
        – Voeg de olijfolie toe aan het gistmengsel en roer goed door.
        – Voeg het gistmengsel toe aan het meel en roer goed door met een houten lepel.
        – Kneed het mengsel met de hand verder tot een soepel en elastisch deeg ontstaat.
        – Doe het deeg in een glazen schaal, dek af met vershoudfolie en laat 1 uur staan.
        – Strooi wat meel op het werkblad, haal het deeg uit de schaal en kneed het nog eens goed door.
        – Verdeel het deeg in 8 gelijke delen en maak er bolletjes van.
        – Druk ieder bolletje plat, rek het uitelkaar, rol het op, knijp de randen en uiteinden dicht, rol het heen en weer tot een glad rolletje en vorm het tot een baguette of kadetje.
        – Leg de broodjes op de bakplaat, dek af met een theedoek en laat 30 minuten rusten.
        – Snij de broodjes in met een scherp mes en besproei met water.
        – Strooi met een theezeefje wat meel over de broodjes en strooi daarna wat sesamzaadjes eroverheen.
        – Bak de broodjes 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

        De hoeveelheid tarwebloem heb ik 1:1 vervangen voor havermoutmeel. Het deeg was erg droog en totaal niet elastisch. Er stond geen bakpoeder in het recept, omdat er al gist inzit, maar ik heb er alsnog 1 zakje aan toegevoegd, omdat het deeg erg zwaar en compact is, waardoor het niet kan rijzen. Ik heb er ook telkens 1 eetlepel water extra aan toegevoegd totdat het deeg kneedbaar genoeg was. Ook heb ik de hoeveelheid olijfolie in het recept vermeerderd, wat het deeg wat elastischer maakte.
        Het uiteindelijke recept kwam uit op het onderstaande.

        – 510 ml lauwwarm water
        – 7 g droge gist (1 zakje)
        – 600 g havermoutmeel (5 kopjes)
        – 15 g bakpoeder (1 zakje)
        – 10 g zout (1 tl)
        – 12 g maanzaad (1 el)
        – 55 ml olijfolie (5½ el)
        – sesamzaad om te garneren

        Het deeg wou alsnog niet rijzen, het was slecht te bewerken, de baktijd hoorde 30 minuten te zijn, maar de broodjes waren na 1 uur nog niet gaar en de smaak was niet lekker.

        Wat heb ik verkeerd gedaan en wat had ik anders/beter kunnen doen?

        Beantwoorden
  3. Meriam says:
    3 maanden geleden

    Hartelijk dank voor het delen van de recepten
    Ik zal deze recepten zeker proberen.
    Is het ook mogelijk om alleen havermout te gebruiken en de meel weg te laten?

    Alvast bedankt,

    Meriam

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Bij welk recept bedoel je?

      Beantwoorden
  4. Martine says:
    3 maanden geleden

    Ik bak mijn brood met zuurdesem. Kan dat ook met haver?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Daar heb ik nog geen ervaring mee!

      Beantwoorden
  5. Joca says:
    3 maanden geleden

    Ik heb denk ik wel 5x het hele protocol voor het e_book van brood ingevuld maar nooit iets ontvangen
    Snap daar niks van.
    Off is het de bedoeling dat je het boek moet kopen.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Wij verkopen geen e-books, dus je bent waarschijnlijk in de war met een andere site of platform.

      Beantwoorden
  6. Lia says:
    3 maanden geleden

    Elke morgen eten mijn man en ik een schaaltje heerlijke ontbijtpap met verse granny-appelstukjes, cranberries, griekse yoghurt 0% vet, halfvolle gekookte melk met havermout.

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles
  • NIEUW! Ik ben altijd net iets te enthousiast bij het inslaan van versnaperingen voor het paasweekend. Als Pasen eenmaal voorbij is heb ik er eigenlijk geen zin meer in, maar wel nog een hoop paaseitjes in huis. Herkenbaar? Daarom bedacht ik deze lekkere paasei arretjescake! Daarmee tover je de resterende paaseitjes om tot een overheerlijk baksel 😁 (en dat gaat er bij mij dan weer wel altijd in).⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#paaseitjes #arretjescake #leftovers #paaseieren #paasrecepten
  • FIJNE PAASDAGEN ALLEMAAL! Ik ben benieuwd welke paasrecepten jullie gaan maken van de site! Ik overweeg nog een portie lemon meringue pie fudge 😍.⁠
⁠
Verder heb ik heel veel zin in een uitgebreid ontbijt, mijn favo maaltijd van de dag (zeker met dit soort dagen). Uiteraard zullen er de nodige paaseitjes sneuvelen, en mevrouw Lot verwacht ook lekkere snoepjes gok ik. Gelukkig heb ik er daar genoeg van in huis 😋🐰⁠
⁠
#fijnepaasdagen #happyeaster @lotjehetkonijn

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post

Speculaas havermoutpap

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-3

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan