Een perfect kerstdessert zet je op tafel door deze eton mess met kletskoppen en passievrucht te maken. Iedereen zal ervan genieten!
Eton mess met kletskoppen en passievrucht maken
Eton mess is een klassieker die meestal wordt gemaakt met slagroom, schuimpjes en aardbeien. Een basis is er echter om mee gevarieerd te worden vind ik, precies wat ik deed met dit dessert.
Ik maakte een Eton mess met kletskoppen en passievrucht, een feestelijk kerstdessert als je het mij vraagt. Brosse schuimpjes, knapperige kletskoppen, frisse passievrucht en romige, luchtige slagroom. Let wel, die kletskoppen zijn natuurlijk alleen knapperig als je het dessert gelijk serveert, zelfde geldt voor de schuimpjes.
Gelukkig kun je alles los van elkaar wel prima voorbereiden en staat dit toetje alsnog zo op tafel. Of laat je gasten aan tafel zelf hun toetje maken, ook heel erg leuk!
BAKTIP: Je kan een gewoon neutraal drinkglas gebruiken, maar maak je Eton mess extra feestelijk in een mooi drinkglas!


