We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er gek op. Alleen, zelf maken is nog veel lekkerder, zeker als je er dan ook nog kaas aan toevoegt. Zie hier: het recept voor stokbrood met kruidenboter en kaas.
BAKTIP: Kijk ook eens in Het Borrelhapjes Bakboek voor nog veel meer eenvoudige en heerlijke recepten die uitstekend passen bij de borrel!
Is kruiden boter wel gezond
Het is nog veel, veel, veel lekkerder als je het met Aioli besmeert en er geraspte Cheddar overheen doet! Dan worden het echt knoflookbroodjes zoals je kan bestellen bij de grotere pizza bestel zaken! Dat is het lekkerst als je er diagonaal wat grotere plakken van het stokbrood van snijd maar op de “traditionele” afbak stokbrood kan het ook
Mssn zit je op de verkeerde site?