Deze kaaskoekjes kan ik maar beter niet te vaak maken, want ze zijn in één keer opgegaan. Er stond natuurlijk al een recept voor kaaskoekjes op het blog, maar speciaal voor Sinterklaas leek het me leuk om er een letter-variant van te maken. Ook voegde ik nog wat paprikapoeder toe aan het deeg voor een extra pittig kaaskoekje. Wederom erg geslaagd en een heerlijke afwisseling op de vaak voornamelijk zoete Sinterklaas baksels!
Wat staat er dit jaar bij jou thuis op tafel met Sinterklaas?
BAKTIP: Om deze letter kaaskoekjes te maken kan je deze uitstekers van Wilton gebruiken. Je kan de letters natuurlijk ook zelf uitsnijden.
Beste Laura waar heb jij die uitseekvormpjes gekocht?
Deze zien er niet uit alsof ze een week goed blijven. Maar zouden vrees ik hier ook meteen op zijn ?
Ze overleven het inderdaad geen week, veel te lekker 😀
Wat voor kaas heb jij gebruikt?
Ik ken namelijk niets van kazen
Pittige geraspte kaas, dat stond letterlijk op het zakje bij mij 🙂
Laura! Hoi!
Dank voor je fantastische recepten, website en boeken. Al jouw recepten lukken altijd perfect.
Tot nu….. De kaaskoekjes smelten in de oven tot 1 grote plak…
Zou het kunnen zijn dat het deeg eerst een half uur in de koelkast moet rusten?
Wat kan ik anders fout hebben gedaan? Ik heb echt exact het recept gevolgd.
Wat gek! In principe is dat niet nodig, maar misschien was je boter erg warm? Je kunt het zeker proberen te laten rusten in de koelkast.
Laura!!!! Wat erg… Ik schaam me helemaal dood; jou beschuldigen van een fout in je sublieme recepten. Mijn weegschaal bleek niet goed te tareren. Ik heb dus veel te veel boter gebruikt. Nog een keer geprobeerd en ze waren verrukkelijk. Ik heb een Laura’s Bakery high tea gemaakt voor mijn dochters verjaardag. Het was een groot succes. Alle kaaskoekjes waren op (ik heb zelf niet eens geproefd… hahaha).
Dank voor je reactie en al je waanzinnige recepten. Love you, je boeken en je website.
Superlief dat je het nog even laat weten. Fijn dat het zo’n succes was 🙂