
Herinner je je de honeycomb van begin dit jaar nog? We maakten er onder andere deze chocoladetaart mee. Wat je toen niet zag, is dat we ook een deel verkruimelden om er deze honeycomb rotsjes van te maken. Honeycomb in combinatie met melkchocolade kende ik al van een chocoladereep die ik van een vriendin uit Nieuw-Zeeland kreeg. Een zalige reep trouwens, dus daarom kwam ik ook op het idee om deze rotsjes met honey comb te maken. In plaats van melkchocolade besloot ik te kiezen voor witte chocolade. Ook weer een perfecte combinatie. Al wil ik ze ook graag nog eens met melkchocolade maken, daar heb ik nu al zin in.


Honeycomb rotsjes
Ingrediënten
- 50 gram honeycomb (volgens recept)
- 200 gram witte chocolade
Instructies
- Bereid de honeycomb volgens recept en laat volledig uitharden.
- Smelt 2/3 van de chocolade au bain marie. Haal van het vuur en voeg de resterende chocolade toe. Roer tot ook deze is gesmolten. Laat de chocolade terwijl je af en toe roert afkoelen tot deze koud aanvoelt aan de binnenkant van je lip.
- Breek de honeycomb in stukken en roer door de chocolade.
- Bekleed een snijdplank of bakplaat met bakpapier en schep hier de honeycomb rotsjes op. Laat de chocolade volledig afkoelen en uitharden.
In een afgesloten trommel minimaal 2 weken houdbaar.

Zo gemaakt en erg lekker!
Weer bedankt en groetjes Laura