Recept afdrukken

Honeycomb rotsjes

Wie de Cadbury Crunchie reep kent, heeft al een idee hoe deze Honeycomb rotsjes zullen smaken. Het is een hele lekkere manier om je zelfgemaakte honeycomb op te eten.
Porties: 12 stuks

Ingrediƫnten

  • 50 gram honeycomb (volgens recept)
  • 200 gram witte chocolade

Instructies

  • Bereid de honeycomb volgens recept en laat volledig uitharden.
  • Smelt 2/3 van de chocolade au bain marie. Haal van het vuur en voeg de resterende chocolade toe. Roer tot ook deze is gesmolten. Laat de chocolade terwijl je af en toe roert afkoelen tot deze koud aanvoelt aan de binnenkant van je lip.
  • Breek de honeycomb in stukken en roer door de chocolade.
  • Bekleed een snijdplank of bakplaat met bakpapier en schep hier de honeycomb rotsjes op. Laat de chocolade volledig afkoelen en uitharden.