Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Gingerbreadtaart met kerstkoekjes

Laura Kieftdoor Laura Kieft
08 december 2018
in Cakes, Feestdagen, Kerst, Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik had zoveel zin om een spectaculaire kersttaart te maken dit jaar, die moest en zou er dus gaan komen. Wel eentje die in de praktijk niet al te veel moeite kost en er toch indrukwekkend uitziet. De keuze viel uiteindelijk op deze gingerbreadtaart met kerstkoekjes. Alles voor deze taart maak je gewoon helemaal zelf. Je kunt natuurlijk voor de makkelijke weg kiezen en kerstkoekjes kopen, maar ik bakte zelf mijn gingerbread koekjes. Niet moeilijk, superleuk en hartstikke lekker. Bijkomend voordeel: ik kon zo helemaal zelf bepalen hoe mijn kersttaart eruit kwam te zien. De lagen cake bracht ik op smaak met mijn zelfgemaakte gingerbread kruiden en ertussen zit een hele simpele vanille botercrème. Zo blijf je de kruidige cakes goed proeven. Deze taart is dus niet alleen prachtig, hij is ook ontzettend lekker!

Recept afdrukken

Gingerbreadtaart met kerstkoekjes

Een super spectaculaire kersttaart: gingerbreadtaart met kerstkoekjes. Met deze taart zet je ongetwijfeld een spektakelstuk op tafel.
VOOR ONGEVEER 10-12 PERSONEN - CAKE (3 LAGEN VAN 15 CM DOORSNEDE)

Ingrediënten

Cake

  • 250 gram ongezouten roomboter
  • 250 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 5 eieren (M)
  • 1 el vanille-extract
  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • snuf zout
  • 2 el gingerbread kruiden (volgens recept)

Vulling + decoratie

  • vanille botercrème (volgens recept, je hebt ongeveer drie kwart nodig)
  • gingerbread koekjes (volgens recept, de helft is zeker genoeg)
  • optioneel: gesmolten melkchocolade om wat koekjes te decoreren

Instructies

  • Zorg dat je de vanille botercrème al hebt gemaakt, dat is wel zo handig. Bak ook de koekjes ter decoratie alvast. Ik koos voor sterren, maar je kunt ieder figuur maken dat je wilt. De helft van de sterrenkoekjes decoreerde ik door er gesmolten chocolade overheen te drizzelen.
  • Voor de cake klop je boter en suiker romig in een kom. Voeg de eieren een voor een toe, voeg de volgende pas toe als de voorgaande helemaal is opgenomen. Giet ook het vanille-extract erbij.
  • Voeg het zelfrijzend bakmeel, zout en de gingerbread kruiden toe en mix op een lage snelheid tot het helemaal is opgenomen. Langer mixen is niet nodig.
  • Bak de cake in 3 afzonderlijke lagen, hier behaal je betere resultaten mee dan wanneer je het als één grote cake bakt. Als je drie losse bakpannen hebt kun je ze tegelijkertijd bakken, anders bak je ze kort na elkaar.
  • Vet de bakvorm in en leg een bakpapiertje op de bodem van de vorm. Verdeel het beslag gelijkmatig over de cakevormen en gebruik een spatel om het gelijkmatig in de vorm zelf te verdelen.
  • Bak de cakes in 25-30 minuten op 160 °C (boven- en onderwarmte) gaar en goudbruin.
  • Laat de cakes een paar minuten afkoelen in de bakvorm voordat je ze op een rooster stort, laat ze hier volledig afkoelen.

Taart afmaken

  • Wanneer de cakes volledig zijn afgekoeld kun je de taart in elkaar zetten. Leg de eerste cake op een bord of taartstandaard en verdeel er een laag botercrème over. Leg de tweede laag cake op de vulling en breng op dezelfde manier weer een nieuwe laag botercrème aan. Eindig met de laatste cake (platte kant boven!).
  • Ook op de bovenkant gaat een laag botercrème, net als op de zijkanten. Gebruik een spatel om de taart rondom netjes af te smeren. In dit artikel geef ik je daar tips voor. Zorg dat je de taart niet met een te dunne laag afsmeert als je net als ik structuur in de laag crème wilt aanbrengen.
  • Voor die lijnen rondom de taart zet je de taart recht voor je neus, eventueel op een draaiplateau. Pak een theelepeltje en zet deze onderaan de taart licht tegen de crème aan. Draai de taart rond terwijl je de lepel zacht tegen de taart blijft drukken, blijf goed kijken en verplaats je lepeltje iets naar boven als je weer helemaal rond bent. Ga zo door tot je bovenaan de taart bent. Is het mislukt? Ook geen probleem, dan smeer je de taart gewoon weer strak af en begin je opnieuw.
  • Als je tevreden bent kun je de taart decoreren met koekjes. Zet een paar grote koekjes in het midden bovenop en plaats daar wat kleinere koekjes omheen. Ik verkruimelde ook een koekje om de bovenkant te decoreren. Met de overige koekjes kun je de taart rondom mooi versieren. Druk kleine koekjes in de botercrème en zet een wat grotere tegen de taart aan. Decoreer de taart zoals jij het mooi vindt!

Tips

  • Tip: De cakes hebben altijd een licht gebolde bovenkant als ze uit de oven komen. Ik vind dat prima en laat het zo, maar als je wilt kun je ze ook recht afsnijden zodat je cakelagen bij aansnijden van de taart helemaal netjes recht zijn.
  • Bewaren: liefst op een koele plek buiten de koeling, hier blijft hij zo’n 3-4 dagen goed, verpak hem wel goed. Dit kan in folie, in een taartdoos of onder een grote stolp.

Vorige post

Volgende post

Bruschetta met geitenkaas, biet en blauwe bes
Gingerbread wafels met kwark en stoofpeertjes

Related Posts

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
4

Het...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Bananenbrood lemon meringue gebakje

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft
03 april 2021
0

Had...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 20

  1. Marjolijn says:
    2 jaar geleden

    Ik wip deze dit weekend voor mijn verjaardag maken. Ik vraag mij alleen af hoe groot de taartpannen zijn die je hebt gebruikt.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      15 cm, staat bij de ingrediënten.

      Beantwoorden
  2. Kim says:
    2 jaar geleden

    Mijn taartvorm is 17 cm in doorsnede is dit erg? En ik kan gewoon steeds dezelfde gebuiken? Of zijn 3 het makkelijkste?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Nee hoor, je taart wordt alleen ietsjes lager.

      Beantwoorden
  3. anoniem says:
    2 jaar geleden

    hoi Laura,
    super mooie en vast lekkere taart!!
    maar ik heb een vraagje:
    hoe moet je botercrème maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      bij de ingrediënten verwijs ik naar het recept 😉

      Beantwoorden
  4. Pingback: Happy Christmas Tea Party! – Yourdailyteacup
  5. Leny says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura, zo blij met jou recepten! 🙂 Kan ik ipv zelfrijzend bakmeel ook bloem gebruiken met bakpoeder? En zo ja, hoeveel bakpoeder heb ik dan nodig? Bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Om zelf zelfrijzend bakmeel te maken hou je de volgende verhouding aan: 500 gram bloem met 15 gram (1 zakje) bakpoeder.

      Beantwoorden
  6. Perihan says:
    6 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Ik wil deze taart graag maken rond kerst. Ik vroeg me alleen af hoe hoog deze taart is? Weet niet zeker of ik een stolp heb waar deze onder past namelijk.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar zonder koek-decoratie gok ik op 15 cm.

      Beantwoorden
      • Perihan says:
        6 maanden geleden

        Top, met een stolp rond de 20 cm moet het wel lukken dan 😁 koek decoratie kan ook achteraf 😉
        Bedankt voor je reactie!

        Beantwoorden
  7. Katje says:
    4 maanden geleden

    Zijn de cake ingrediënten voor een laag of voor allemaal?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Voor allemaal natuurlijk, het recept is voor de taart die je op de foto ziet.

      Beantwoorden
  8. Berber says:
    4 maanden geleden

    Hoi, zou ik dit recept ook kunnen gebruiken voor 2 lagen van 20 cm? En zo ja, hoe lang zouden ze dan in de oven moeten?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Ik denk dat dit prima kan, ik zou ze dan 5 minuten langer bakken. Vooral even zelf testen met een prikker!

      Beantwoorden
  9. Stefanie says:
    4 maanden geleden

    Hoi Laura,

    Kan ik alleen de taartbodems/cakes ook van tevoren maken (bijvoorbeeld 3 dagen van tevoren) zonder ze in te vriezen. Ik wil dan op de dag zelf de taart afmaken met de botercreme en decoratie.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Dat kan! Heel goed luchtdicht in folie verpakken en het liefst als de cakes nog lauwwarm zijn, dan blijven ze verser.

      Beantwoorden
  10. Laura says:
    3 maanden geleden

    Hi Laura,
    De taart was heerlijk. Hoe kan je het recept aabpassen, zodat je een grotere taart kan maken? Dus een grotere vorm en dus hoeveelheden vermeerderen?
    Groetjes
    Laura

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Daar heb ik deze handige tool voor: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Gingerbread wafels met kwark en stoofpeertjes

Gingerbread wafels met kwark en stoofpeertjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-4

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-4

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan