Er is een tijd geweest dat ik voor al mijn hartige hapjes een basis van bladerdeeg gebruikte. Omdat het na een serie van dit soort hapjes lastiger wordt om met vernieuwende ideeën te komen breidde ik mijn repertoire van borrelhapjes verder uit. Tot groot plezier, want ik vind het heel erg leuk om allerlei verschillende hartige hapjes te maken. Toch had ik onlangs weer zin om mijn vertrouwde bladerdeeg weer eens te gebruiken. Ik liet mij inspireren door een plaattaart die ik ooit maakte en toverde dat idee om tot deze kleine courgette-roomkaas bladerdeeg hapjes. Met succes, want we hebben er van gesmuld!
BAKTIP: Als je het lastig vindt om de courgette met een mes in dunne plakjes te snijden, kun je ook gebruik maken van een mandoline.
Hoi Laura hoe bewaar je deze bladerdeeg hapjes?
Hier lees je er meer over: https://handigebaktips.nl/bladerdeeg-hapjes-bewaren/
Hoi! Welke roomkaas heb je gebruikt? 🥰
Ik gebruik graag philadelphia.