Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

chocolademousse taart met aardbeien

Laura Kieftdoor Laura Kieft
07 juli 2018
in Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

We trappen het no-bake thema van deze zomer af met een zalige chocolademousse taart. Wie zegt dat je zonder oven geen spectaculaire taarten kunt maken? Je hebt zelfs amper ingrediënten nodig voor deze chocoladetaart. De mousse bevat maar twee ingrediënten per laag en ook de bodem is zo eenvoudig. Heb je alleen nog wat decoratie nodig, daar gebruikte ik heerlijke aardbeien voor. Een prima taart die je zelfs op de camping zou kunnen maken voor een jarige job. Of gewoon bij zin in taart natuurlijk, er hoeft geen speciale reden te zijn voor een goede taart als je het mij vraagt.

Recept afdrukken

Chocolademousse taart met aardbeien

Chocolade en aarbeien zijn een fantastische combi, zeker in een taart! Voor deze heerlijke chocolademousse taart met aardbeien heb je niet eens een oven nodig.
VOOR EEN 20 CM TAART, 10-12 PERSONEN

Ingrediënten

Bodem

  • 175 gram volkomen digestives (of andere koekjes die je lekker vindt)
  • 60 gram ongezouten roomboter

Taart

  • 180 gram pure chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 180 gram melkchocolade
  • 250 ml slagroom
  • Aardbeien

Instructies

  • Vermaal de koekjes tot fijne kruimels. Smelt de boter en roer deze door de koekkruimels. Stort het mengsel in een met bakpapier beklede springvorm en verdeel gelijkmatig. Druk met een spatel en bolle kant van een lepel wat aan. Zet de vorm in de koelkast.
  • Begin met de laag mousse van pure chocolade. Smelt tweederde van de pure chocola au bain Marie. Haal de kom van de pan af en voeg de rest van de chocola toe. Roer regelmatig door tot alle chocolade is gesmolten.
  • Ondertussen klop je de eerste 250 ml slagroom stijf. Voeg hier de gesmolten (en afgekoelde) chocolade aan toe en spatel rustig door elkaar. Wanneer de mousse egaal van kleur is haal je de vorm uit de koelkast en verdeel je de mousse gelijkmatig over de bodem. Maak eventueel de randen schoon als je hebt geknoeid en zet de vorm weer terug in de koelkast.
  • Op dezelfde manier maak je de chocolademousse met melkchocolade. Ook deze verspreid je weer gelijkmatig in de vorm. Zet de taart minimaal 3-4 uur in de koelkast, maar een hele nacht is nog beter. Dan kun je hem beter en strakker aansnijden.
  • Decoreer voor serveren de taart met aardbeien.

Tips

  • Tip: Het klopt dat er 2x 250 ml slagroom bij de ingrediënten staat. Voor elke laag heb je deze hoeveelheden nodig, voor het gemak heb ik dit vast opgesplitst.
  • Bewaren: In de koelkast is de taart ongeveer 3 dagen houdbaar. Invriezen heb ik zelf niet geprobeerd (hij was te lekker), maar zou ik persoonlijk ook niet doen. Het ontdooien zal zeker effect hebben op de stevigheid en structuur van de taart.

Vorige post

Volgende post

Snelle worstenbroodjes met mosterddip
5x food in Newcastle + meer tips

Related Posts

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
9

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
26

Zoals...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft
09 januari 2021
3

Met...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 27

  1. Cynthia says:
    3 jaar geleden

    Is het ook mogelijk om een laag van witte chocolade te maken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan ook.

      Beantwoorden
    • L says:
      2 jaar geleden

      Heb hem zelf met witte smeltchocolade en oreo koekjes gemaakt… groot succes! Wel heel machtig!

      Beantwoorden
  2. Yvonne says:
    3 jaar geleden

    Hallo Laura,
    Wordt deze taart echt stevig genoeg om in punten te snijden alleen met slagroom en chocolade?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Jazeker, ik kon er mooie strakke puntjes van snijden.

      Beantwoorden
  3. Ria says:
    3 jaar geleden

    Is het juist dat je geen suiker aan de slagroom hoeft toe te voegen?
    In de winkel is alleen slagroom te koopet maximaal 35% vet. Is dat voldoende voor de stevigheid?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dat klopt, de chocolade maakt het zoet genoeg. 35% is voldoende.

      Beantwoorden
  4. S. says:
    3 jaar geleden

    Heb hem gemaakt voor een verjaardag, hij was heerlijk!
    Had alleen de bodem van mariakaakjes gedaan en met 60gram boter was dat nog veel te droog, maar smaak was verder prima.
    Ik kon ook echt goede stevige punten snijden.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Wat leuk om te horen! Kaakjes zijn inderdaad hele droge koekjes, deze hebben vaak wat meer boter nodig.

      Beantwoorden
  5. Michelle says:
    3 jaar geleden

    Deze ga ik maken donderdag, maar ik heb wel vaker een monchou taart gemaakt die vaak niet te snijden is omdat de bodem te hard is.. en de vulling te slap was. Is dat bij deze taart niet zo? Lijkt deze taart kwa stevigheid op de toblerone en bros cheesecake? Want die waren perfect, ook met snijden en goed opgesteven.

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Hoi Michelle,
      Laura heeft deze taart gemaakt, maar is momenteel op vakantie. Aan de foto te zien moet deze taart stevig genoeg zijn om mooie stukken van te snijden. Snijd met een heet mes (dippen in heet water) en dan moet je er zeker strakken stukjes uit krijgen.

      Beantwoorden
  6. Nicky says:
    2 jaar geleden

    Heb de taart gemaakt voor mn bezoekers. Heb er nog een witte laag chocolademousse op gedaan.
    Heel mooi en lekker. Hier heeft iedereen ervan gesmuld ook de kids.
    Een blijver dit recept!

    Beantwoorden
  7. Chinouk says:
    2 jaar geleden

    Ik heb om de taart iets steviger te maken klop-fix toegevoegd aan de slagroom. En heb de bodem gemaakt van roomboter spritsen. Wat een heerlijke taart zeg, binnen no-time was die op!

    Beantwoorden
  8. Sylvia says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Vandaag deze taart gemaakt en ook een straks witte chocolade laag extra gemaakt.
    Tussen de verschillende laagjes heb ik ook nog fijn gesneden stukjes aardbeien gedaan. Het taartje werd heerlijk gevonden. Bedankt voor je recept en de duidelijke beschrijving.

    Groetjes
    Sylvia

    Beantwoorden
    • Rianne says:
      1 jaar geleden

      Hoi Laura,

      Als ik gelatine wil gebruiken om de taart wat steviger te maken, hoeveel blaadjes adviseer je dan per smaak chocola?

      Groetjes, Rianne

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        1 jaar geleden

        Mijn ervaring is dat er echt geen gelatine nodig is voor dit recept, het was een goed stevige taart.

        Beantwoorden
  9. Lonneke says:
    2 jaar geleden

    Hij ziet er prachtig uit. Kan het ook met frambozen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Zeker, gewoon doen wat je lekker vindt.

      Beantwoorden
  10. Carla says:
    1 jaar geleden

    Als je per laag een zakje klopvast toevoegt is hij zelfs stevig genoeg om na invriezen nog mooie punten van te snijden…sprak zij uit ervaring

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Goede tip, bedankt!

      Beantwoorden
  11. Calle says:
    10 maanden geleden

    Dit is echt precies wat ik zocht! Ik heb nog zoveel chocolade met sinaasappel smaak over, daar ga ik deze taart mee maken. Nu al zin in 😀

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Hahaha wat goed, veel eetplezier 😉

      Beantwoorden
  12. Nena says:
    2 maanden geleden

    Hi Laura. Super lekker! Bij mij kruimelde de bodem nog heel hard. Heb je hier tips voor Alvast bedankt! 😊

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Heb je misschien wat minder boter gebruikt dan het recept aangaf? Of andere koekjes? Het ene koekje is droger dan het andere en dan moet je ook meer boter gebruiken.

      Beantwoorden
  13. Saskia says:
    1 week geleden

    Wat een super lekkere taart! Al een paar keer gemaakt met mijn dochter. Het kinderbakboek is ook een succes hier!:) Kan ik de slagroom ook vervangen door mascarpone?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 week geleden

      Het kan in principe wel, maar het is dan geen chocolademoussetaart meer. Dan zou het meer een cheesecake worden en alle luchtigheid door afwezigheid van de slagroom missen.

      Beantwoorden
      • Saskia says:
        1 week geleden

        Daar had ik helemaal niet bij stil gestaan. Logisch. Ik ben benieuwd hoe de taart zo wordt. Dank je wel voor je reactie;)

        Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=YqEAlsdhZwUAX9wOlz_&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=d4aef9a5f5abaf9a612c4f11e834bfd7&oe=6025EBAD' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>
  • NIEUW! Mijn basisrecept voor een volkoren bananenbrood heb ik dit keer in de vorm van 12 muffins gegoten. Een heerlijk en vullend tussendoortje voor iedere dag! Kun jij ook nooit genoeg krijgen van bananenbrood?⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery!⁠
⁠
#bananenbrood #tussendoortjes #gezondbakken
  • KOOKTIP! Af en toe is het maken van een ovenschotel gewoon heel erg lekker én makkelijk. Je kunt er alle kanten mee op. Deze gnocchi ovenschotel met geitenkaas is daar een mooi voorbeeld van en ontzettend lekker, het liefst met een frisse salade ernaast.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#gnocchi #geitenkaas #vegetarisch #kooptip #dinertip
  • Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/136847467_235395348116283_2389447567610711760_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FrbKy-t6pd8AX_csXBy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4f269b7648344dea674a45e41d1e4b0f&oe=6025F77C' title='Kwark pancakes met appel en kaneel zijn super makkelijk en snel te maken. Misschien lukt het je nu met thuiswerken zelfs wel op een maandagochtend. Dat is dan in ieder geval lekker de week beginnen toch?⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door het in de zoekbalk in te typen op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #fijnemaandag #pancakes #kwark #appel #ontbijt'>
  • NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/137320600_2809796376014810_2112952850667857140_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=xOMFiqyQEDUAX_lW-nd&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=aab35582e3c051d2b5a4e2ff867e93dd&oe=6025C882' title='NIEUW! Ben jij ook zo gek op appeltaart en eet je het 't liefst als ontbijt? Dit havermout ontbijt uit de oven deed mij daaraan denken, de verantwoorde variant daarvan tenminste, en kun je rustig elke ochtend als ontbijt eten! Ik vind het extra lekker met een schep Griekse yoghurt erbij.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #havermout #ontbijt #appeltaart'>
  • NIEUW! Met deze havermout ontbijttaart kun je fantastisch lekker ontbijten. Het recept is erg makkelijk en het resultaat prachtig, dus ik kan je aanraden om er ook eens mee aan de slag te gaan 😁.⁠
⁠
Je vindt het recept nu op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bakkenmethavermout #havermout #ontbijttaart #havermouttaart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Brownie wafels

Verschillende soorten blindbakvulling

Oud en Nieuw champagnetaart

Advent 15: Sneeuwpop op de slee

Volgende Post
5x food in Newcastle + meer tips

5x food in Newcastle + meer tips

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021

Volkoren bananenbrood muffins

13 januari 2021
Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

10 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Webshop: Uit eigen streek

door Laura Kieft-29 november 2011-1

Gisteren heeft weer een nieuwe webshop haar virtuele deuren geopend, en niet zomaar één. Mede blogster Pauline (die jullie vast allemaal kennen van uit Pauline’s keuken) heeft maandenlang hard gewerkt aan haar bedrijf Uit eigen...

Gestrikt!

door Laura Kieft-18 november 2011-3

De lussenstrik staat denk ik nu al ruim een jaar op mijn lijstje ‘wil ik nog eens maken’. Elke keer weer bedenk ik mij te laat dat er dan tylose door het fondant moet worden...

Liefde is…

door Laura Kieft-13 november 2011-12

Liefde is… een speciale taart aan je vriendje geven omdat hij jarig is. Dit deed een vriendin van mij. Na veel wilde plannen voor de taart zijn we uiteindelijk toch op een vrij eenvoudige versie...

Review: workshop De Koekenbakkers

door Laura Kieft-06 november 2011-7

Gisteren heb ik dan eindelijk een workshop van Mariëlle van De Koekenbakkers mogen volgen! Een paar maanden geleden heb ik mij al ingeschreven voor deze workshop en heb er dus lang naar uit mogen kijken....

Eindstand Pink Ribbon actie

door Laura Kieft-01 november 2011-12

De maand oktober is voorbij en het geld is overgemaakt. Er is een einde gekomen aan de maand die in het teken van borstkanker staat en daarmee is er ook een einde gekomen aan mijn koekjesactie....

Recept Royal Icing

door Laura Kieft-31 oktober 2011-158

Laatst gaf ik jullie al het recept voor suikerkoekjes, nu geef ik jullie het recept Royal icing zodat je de koekjes kunt gaan decoreren. Deze hoeveelheid Royal icing is genoeg voor het recept van de...

Zoetigheden uit Parijs

door Laura Kieft-23 oktober 2011-8

Vorige week zondag vertrok ik samen met mijn ouders en zusje naar Parijs. Hier gingen we donderdagochtend vroeg weer weg om nog 2 dagen naar Disneyland te gaan! Ik was nog nooit in Parijs of...

Recept Suikerkoekjes

door Laura Kieft-14 oktober 2011-218

Wanneer ik koekjes decoreer, zijn deze suikerkoekjes echt mijn go to recept. Mijn favoriet waar ik bijna nooit van afwijk. Het enige andere recept dat ik nog wel eens wil gebruiken is een aanpassing op dit...

De Pink Ribbon koekjesfabriek

door Laura Kieft-05 oktober 2011-16

koekjes uitsteken Gezien de hoeveelheden koekjes die hier in huis gebakken worden mag ik het met recht een koekjesfabriek noemen. De actie is een ontzettend groot succes, groter dan ik ooit had durven dromen. Er...

Een actie voor Pink Ribbon

door Laura Kieft-01 oktober 2011-10

Oktober is de maand waarin er extra aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Jaarlijks wordt bij ruim 13.000 mensen borstkanker vastgesteld. Iedere vrouw heeft een kans...

Vintage baking

door Laura Kieft-28 september 2011-8

Deze cupcakes wilde ik eigenlijk gisteren al met jullie delen, toen was ik alleen te druk met naar de oven hollen. Waarom zul je denken, daar hoor je dit weekend meer over. Ik heb namelijk...

It’s my birthday

door Laura Kieft-20 september 2011-6

Nou ja, afgelopen zondag dan. 18 September werd ik 21 jaar, écht volwassen dus. Familie en vrienden lieten al weten dat zij nieuwsgierig waren naar de taart. Dit keer alleen geen fondant taart zoals ze...

Gestencilde bloesemtak

door Laura Kieft-13 september 2011-8

Bij Ellen in Donderen had ik in mijn vakantie zo’n ontzettend leuk stencil gekocht die ik ontzettend graag wilde uitproberen. Maar om nu gelijk een hele taart te maken, dat moet anders kunnen dacht ik zo. Zo...

Glinsterende snoepjes

door Laura Kieft-07 september 2011-6

Deze cupcakes heb ik al een poosje geleden gemaakt en wilde ik jullie eigenlijk dit weekend al laten zien. Dat was mijn bedoeling in ieder geval.. KPN werkte alleen even niet mee, na een storing...

De vakantie zit er weer op

door Laura Kieft-27 augustus 2011-5

Bij het gebrek van een echte zomer probeer ik er dan maar wat vrolijks van te maken. Want die zomer, die is dit jaar compleet verregend. Zo mooi als het voorjaar was, zo slecht is...

Review: De oude bakkerij

door Laura Kieft-18 augustus 2011-6

Al tijden geleden las ik in het tijdschrift MjamTaart over het bakkerijmuseum in Medemblik. Ik wist gelijk; ‘daar wil ik heen!’. Het  heeft enige tijd geduurd maar afgelopen weekend was het dan zover, samen met...

Review: Baking cups

door Laura Kieft-12 augustus 2011-32

Ik ben gek op leuke baking cups, ze maken je cupcakes helemaal af. Tegenwoordig kun je je lol op met alle leuke kleurtjes en printjes. Sommigen zien er in de verpakking alleen heel erg leuk...

65 met toblerone en appel-kaneel

door Laura Kieft-04 augustus 2011-9

Voor de verjaardag van de vader van mijn overbuurvrouw (snappen jullie het nog) vond ik het moeilijk om de kleuren te bepalen. Want wat zijn nu echte mannenkleuren in combinatie met cupcakes. Ik dacht nog...

Uitgelicht: Siliconen molds

door Laura Kieft-28 juli 2011-5

Velen zijn gek op molds, anderen juist helemaal niet. Ik behoor tot de eerste categorie. Je kunt de mooiste  vormen maken met deze leuke siliconen vormen, je hebt al snel een prachtig resultaat. Dit snelle...

Review: Feestelijke taarten, cupcakes & koekjes

door Laura Kieft-22 juli 2011-2

De oplettende lezer heeft het tabblad ‘reviews’ vast al eens opgemerkt bovenaan deze pagina, dan is ook opgevallen dat hier nog niets bij stond. Daar komt met deze eerste review verandering in. Ik heb gekozen...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan