Noem het een cakeje of koekje, maar een ding is zeker madeleines zijn lekker en helemaal niet moeilijk om te maken. Deze chocolade madeleines bewijzen maar weer eens dat je vanuit een basisrecept alle kanten op kunt gaan. Het cakeje is heerlijk smeuïg en de smaak van chocolade komt goed tot zijn recht. Hier in huis waren ze binnen een mum van tijd op en hebben we er echt van genoten. Als je van chocolade houdt dan is deze variant op het Franse koekje dan ook echt wat voor jou.
BAKTIP: Nog geen madeleine bakvorm in huis? Met deze vorm kun je gelijk aan de slag!
Oooeeeh
Die gaan op te to-bake list
Helaaas gaat het nog wel even duren voordat deze gebakken kunnen worden
Eerst een passende vorm voor mn mini-oventje vinden 😉
Ik vond de sinaasappel madeleins ook heerlijk . Dus gaat deze zeker ook maken . Alleen bij mij lopen ze toch uit . Had ze ook 2 uur in de ijskast gezet . Toch maar minder in spuiten dan
supppeeerrrrrrrrrrrrrrr lekkkkeerrrrrrrrrrr yummieeeee
Hoe groot/zwaar zijn de eieren die je hebt gebruikt?
Medium ei 50 gram, verwachting grote ei van +-70 gram?
Alvast bedankt.
Dat weet ik niet meer precies, maar ik denk inderdaad ongeveer 70 gram.