Bruschetta met brie en bramen

Bruschetta met brie en bramen
29

Terwijl ik in maart weer een serie recepten aan het maken was voor Het Borrelhapjes Bakboek, vond ik gelijk dat deze bruschetta met brie en bramen goed bij een kerstborrel zouden passen. Of juist als voorafje bij het diner. Daarom deel ik vandaag het recept voor deze heerlijke hapjes met jullie. De broodjes hoef je niet eerst af te bakken, ze gaan pas in de oven als het beleg er al op zit. Zo krijgt de brie een kans om te smelten en (lauw)warm komen de smaken het best tot hun recht. Staan deze hapjes bij jou op tafel tijdens de feestdagen? Of kies jij voor een ander lekker recept uit mijn nieuwste boek? En mocht je het boek nog niet in huis hebben, het is natuurlijk ook een perfect cadeau idee voor Kerst 😉 .

Bruschetta met brie en bramen

Weer een heel fijn recept uit Het Borrelhapjes Bakboek. Dit keer bruschetta met jam, brie en bramen.
Porties: 22 stuks

Ingrediënten

  • 1 afbak stokbrood
  • bosvruchtenjam
  • 1 stuk brie
  • bakje bramen

Instructies

  • Snijd het stokbrood in plakjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Smeer de broodjes in met jam, leg er een plakje brie op en maak het af met twee (halve) bramen.
  • Bak de broodjes in 8-10 minuten op 200 graden (boven- en onderwarmte) of tot de brie gesmolten is.
Bewaren

Het lekkerst om gelijk op te eten.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *